Hirdetés

„Nem szokványos” Mini-ITX ház az InWintől

Ívelt és bordázott az új B1, oldalát edzett üveg borítja, 1,9 kg-os tömegében pedig a tápegység is benne van.

Egyedi Mini-ITX rendszerek építéséhez ajánlja legújabb házát az InWin: a B1 a gyártó hagyományaihoz híven nem egy tucatáru, hanem arra készült, hogy a belé épített konfigurációt egy érdekes környezetben mutathassuk be a potenciális közönségnek. Ennek megfelelően maga a ház ívelt, bordázott külsővel rendelkezik, és négy vékony lábon álldogál, de ezeket le is vehetjük, amely esetben fekvő helyzetben is az asztalra kerülhet. Belsejébe az edzett üveg oldalpanelen át láthatunk be.


[+]

Mivel az említett üveg mellett a 302 x 108 x 238 mm-es gépház jó része műanyagból készül, tömege meglepően alacsony, mindössze 1,9 kg, ebben pedig a gyárilag telepített, 200 wattos és 80 Plus Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegység is benne van. Mini gamer konfigurációt tehát nem sok esélyünk lesz összedobni itt, annál is inkább, mert bővítőkártyának nincs hely, a processzor hűtője pedig legfeljebb 60 mm magas lehet.


[+]

A gyári felszereltség részét képezi egy 80 mm-es ventilátor porszűrővel, illetve egy I/O panel, amely egy USB 3.1 Type-A konnektort és egy kombinált jack csatlakozót tartalmaz. Háttértárból két 2,5”-es egység is elhelyezhető, ha szükséges. A B1 három éves garanciával érkezik majd, ára egyelőre nem ismeretes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés