Hirdetés

Nyereményjáték egy combos PC-ért

A különféle világvége jóslatok mellett mégis sikerült megkezdeni a 2013-as esztendőt, és ha már így alakult, akkor ezt meg is kell ünnepelni! Valószínűleg így gondolkodott a Mass Luminosity és a Gaming Tribe, hiszen rögtön indítottak egy nyereményjátékot, melynek kapcsán a nevezők között egy közel 3000 dolláros PC kerül kisorsolásra. Az árból már rá lehet jönni, hogy egy igen combos, játékosoknak való masináról van szó, amit az Origin PC fog összerakni. A teljes konfiguráció az alábbi oldalon olvasható, amiből kiderül, hogy a lényegesebb hardvereket a nyereményjátékot szintén támogató AMD, Cooler Master, PowerColor és AVerMedia szállítja.


[+]

A nyereményjátékban való részvételhez az alábbi oldalra kell ellátogatni, majd ezután a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő január 21-én jár le, de jelen esetben ezt az időt nem éri meg kivárni, mivel a játék automatikusan véget ér, amint a nevezők száma eléri az előre meghatározott limitet. Érdemes tehát sietni, hiszen a lájkokat ugyan elfogadják, de a sorsoláson csak az első 30 000 versenyző vehet részt.


[+]

A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, így mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés