Hirdetés

NZXT ventilátorai is elkapták az RGB-lázt

Az Aer sorozat ráfekszik a trendekre, ami magával hozza a színes világítást.

Az NZXT bejelentette, hogy érkeznek az Aer sorozatú ventilátorok, amelyek 120 és 140 mm-es méretben lesznek elérhetők. Mindkét folyadékcsapágyas modell PWM-es vezérlést használ, a percenkénti fordulatszám pedig 500 és 1500 között lehet. Ezekhez a ventilátor méretének megfelelően 22-31 és 22-33 dB(A)-es zajszint tartozik.

A termékek különlegessége igazából csak a beépített LED-ekben rejlik, amelyekkel színes világítást lehet kreálni, megspékelve a működést különböző effektekkel, de utóbbi szempontból tényleg nagyon sok lehetőség közül lehet majd választani.

NZXT Aer RGB120 és RGB 140 NZXT Aer RGB120 és RGB 140
NZXT Aer RGB120 és RGB 140 [+]

Maguk a ventilátorok önállóan is működnek, ugyanakkor fontos tényező, hogy kompatibilisek az NZXT Hue+ egységgel, amely egy kétcsatornás LED-eket vezérlő rendszer, csatornánként 40 LED támogatásával. Ennek segítségével a ventilátorok felfűzhetők, és a felhasználó az NZXT CAM programján keresztül hangolhatja össze a színes világítás megjelenését és az effekteket.

NZXT Hue+
NZXT Hue+

Az NZXT többféle csomagban kínálja az Aer sorozatú ventilátorokat. Többek között 30 és 35 eurós áron lesz megvehető a 120 és a 140 mm-es modell. Lehet majd venni hármas szetteket is, amelyek már 80 és 90 eurós árat kaptak, de a legfontosabbak a Hue+ egységet is tartalmazó csomagok lesznek. Ezek mellé két-két 120 vagy 140 mm-es ventilátor jár, az ár pedig rendre 85 és 95 euró. A megjelenés októberben esedékes, de ennél pontosabb dátumot nem közölt a cég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés