Már az olcsóbb PC-s sztereó hangszórók között is van RGB-s modell

A megváltást a Genesis hozta el, de szerencsére a Helium 100BT tartogat érdekességet is a Bluetooth interfész képében.

Biztos sokan vannak még, akiknek egy apró sztereó hangszórópár üldögél a monitorja alatt, hiszen úgyis csak az operációs rendszer értesítései, illetve néha egy-két YouTube videó az, amit a felhasználó meghallgat, ehhez pedig nem is kell komolyabb hangrendszer. Sajnos ezeknél a termékeknél a gyártók látszólag nem fektetnek túl sokat a dizájn megalkotásába, ami azt is jelenti, hogy az RGB világítás sem vetette meg a lábát ebben a szegmensben olyan szinten, ahogy az a gaming perifériákat készítő gyártók magasabb árkategóriájú termékei esetében történt.


[+]

Ezen változtat most a Helium 100BT RGB, amin a 2 x 5 W teljesítményű hangszórók membránjai körül bizony ott figyel egy RGB gyűrű, ráadásul az összkép még ezzel együtt is viszonylag ízlésesnek mondható, talán sötétben sem fog kifolyni a szemünk a bekapcsolt fények miatt. A világítás módját a baloldali egység előlapján található kezelőszervvel változtathatjuk meg, de itt kapott helyet még a ki-bekapcsoló gomb, a hangerőállító gombpáros, illetve egy fülhallgatók számára ide pakolt jack kimenet.


[+]

Az egyenként 200 x 85 x 105 milliméteres hangfalakból álló sztereó rendszer 120 és 20 000 Hz közötti hangtartomány megszólaltatására képes, csatlakoztatása pedig nem csak jacken, de Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül is történhet, így vezeték nélkül is összelőhetjük a hangszórókat például okostelefonunkkal. Az eszköz tápellátása USB kábelen keresztül valósul meg, vagyis nem feltétlenül kell szabad konnektorral rendelkeznünk a számítógépasztal környékén, a motyót ráköthetjük PC-nk USB portjára is.


[+]

A Genesis Helium 100BT RGB már megvásárolható a gyártó partnereinél, árcédulájáról a 34 eurós összeg olvasható le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés