Felső kategóriás fejhallgatóval rukkolt elő a Philips

A Fidelo L4 nagyon fejlett zajszűrés technológiával rendelkezik, és remek hangzást produkál.

A TP Vision néhány évvel ezelőtt a tévék után behúztak a Philips hányattatott sorsú audió üzletágát is. A divíziót idénre sikerült egészen jól felfuttatni, hiszen ismét meglehetősen széles a kínálat a különféle hangeszközökből. Ezek között a legfelső szintet a Fidelio albrand alatt futó termékek képviselik, és a konszern most bejelentette, hogy egy új fejhallgatóval bővül a portfólió.

A Philips Fidelio L4 bemutatója
A Philips Fidelio L4 bemutatója [+]

Ez a Philips Fidelio L4, amely a gyártótól származó információk alapján konkrétan a legnagyobb tudású Philips fejhallgató lesz. A 40 mm-es hangszórókkal ellátott, zárt, over ear eszközre a tartalmak 3,5 mm-es jack és USB-C portokon keresztül, valamint vezeték nélküli úton (Bluetooth 5.3, Sony LDAC) juttathatóak el. A működéshez szükséges energiát ilyenkor az integrált akkumulátor biztosítja, az üzemidő pedig elérheti a negyven órát, még bekapcsolt aktív zajszűrés mellett is.


[+]

Ez a funkció egyébként állítólag kiemelkedően jól működik, legalábbis erről tájékoztattak a bemutató helyszínén a cég képviselői. Sajnos nem lehetett kipróbálni nagyon zajos környezetben, így nem tudjuk megmondani, hogy ez mennyire hatékony a valóságban. Azt viszont biztos, hogy egy villámpróba alapján a hangja egészen jónak tűnik. Arról nincs információ, hogy a termék milyen áron kerül a boltokba, de valamikor a harmadik negyedévben érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés