Egyedülálló dizájnú, gettóblaszterszerű lejátszóval jelentkezik a Pioneer

Különleges kialakítású, stílusában némiképp a régi idők hordozható magnóira emlékeztet a Pioneer egyik legújabb terméke: az STZ-D10Z. A gyártó Steez sorozatba tartozó modellel a kirándulókat, a kempingezőket, a fesztiválozókat, valamint játszótéren kosárlabdázók mellett az utcai táncosokat is megcélozza.

Pioneer STZ-D10Z
Pioneer STZ-D10Z

Legalábbis az egyes beépített funkciók erről árulkodnak. Ilyen például a Battle (egy "battle" során a résztvevők egymás "ellen" táncolnak, az nyer aki nagyobb sikert arat) mód, amikor is a rendszer automatikusan választ ki hasonló stílusú darabokat, illetve azokat ugyanannyi ideig szólaltatja meg. A DJ Mix mód beállításakor a készülék automatikusan átkeveri a zeneszámokat, így nincs szünet az egyes dalok között. És még az is kiválasztható, hogy hasonló stílsú dalokból válogasson véletlenszerűen, átpörgetve az összes könyvtárt. Ezenkívül bekapcsolható még a Tempo Control is, amikor is az összes számot ugyanolyan sebességgel játssza le, ami állítólag a gyakorlásnál jöhet igen jól.

Az USB bemenet mellett helyet kapott rajta egy ma már lassan lehagyhatatlannak számító, Apple termékekre tervezett dokkoló is. A 3,5 hüvelykes, színes LCD kijelzővel rendelkező modell maximális kimeneti hangteljesítménye 20 watt, és rendelkezik egy integrált 20 wattos mélynyomóval is. Beépített médialejátszója az MP3 mellett a WMA, AAC és WAV formátumú fájlok lejátszására képes. A 4 GB belső memóriával rendelkező termék akkumulátorának kapacitásáról, illetve hivatalos áráról nem nyilatkozott a Pioneer. Ettől függetlenül a netes áruházak már módot adnak az előrendelésre, amiből úgy tűnik, hogy 700 dollárba kerül majd az október közepén megjelenő STZ-D10Z.

Előzmények

Hirdetés