Prémium REALFORCE klaviatúrák a Fujitsu gondozásában

A félmechanikus Topre kapcsolókra épülő újdonságok felkelthetik a kuriózumra vágyók figyelmét – csak az ár fog fájni.

A japán Topre REALFORCE billentyűzetek egyetlen hivatalos jenki disztribútora, a Fujitsu Computer Products of America bejelentette a játékosoknak szánt REALFORCE R2 RGB tasztatúra elérhetőségét. Az új modell az eredeti REALFORCE újragondolása, gyamely a nagyjából egy évvel ezelőtt megjelent REALFORCE RGB-ből is átvett egy s mást. A kapcsolók tradicionális Topre darabok, ahogy a double shot PBT kupakok szintúgy. A teljes NKRO megléte gyakorlatilag már említésre sem méltó, annyira alap dolognak számít a kategóriában.


[+]

Amint az a terméknévből könnyedén kikövetkeztethető, a szoftveresen vezérelt, gombonként címezhető, 16,8 millió szín megjelenítésére képes világítás is a csomag részét képezi. A vezérlőprogram segítségével nem csupán a LED-szivárványt szabhatjuk testre, de beállíthatjuk vele a gombok aktuációs pontját egyaránt. A klaviatúrákat teljes méretben és numerikus pad nélküli, TKL-es kivitelben értékesítik.


[+]

Vásárlási szándékunkat a Fujitsu egyesült államokbeli webshopjában, vagy az amazonon elégíthetjük ki, de előtte húzzuk össze kicsit a nadrágszíjat, mert az ajánlott fogyasztói ár 400 dollár, gombszámtól függetlenül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Topre

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés