Az ASUS egy ultrakompakt géppel ostromolja a Renoir frontot

A 0,62 literes térfogattal rendelkező csöppség meglehetősen adekvát megoldás lehet irodákba, netán HTPC-ként.

Az ASUS egy új minigépet mutatott be, ami a PN50-es típusjelet viseli, és egy Radeon IGP-vel megfejelt, AMD Ryzen 4000 szériás mobilprocesszorral a bendőjében közeleg. A legfeljebb 64 GB-nyi DDR4-es memória effektív órajele 3200 MHz lehet, míg háttértárolókból egy M.2 SSD-t (maximum 512 GB), továbbá egy 2,5 hüvelykes merevlemezt (maximum 1 TB) kérhetünk a rendszerbe.


(forrás: ASUS) [+]

A 115 mm széles, 115 mm mély és 49 mm magas (mindössze 0,62 literes térfogatú) apróság négy darab 4K-s monitor meghajtására képes, de az 1.4-es DisplayPorton vagy a Type-C-n keresztül akár egy 8K-s kijelzőt is munkára foghatunk (a DisplayPort dual módnak köszönhetően még 60 Hz-en is). Ha már a portokról esett szó, a ketyere I/O részlegein három USB 3.2 Gen1 aljzatot, két (DP-s) USB 3.2 Gen2 Type-C csatolót (melyek közül az egyik támogat töltést), egy HDMI-t, egy gigabites Ethernet anyát, illetve egy konfigurálható csatlakozót (D-Sub/LAN/COM/DisplayPort) találhatunk az audio kombójack társaságában, de a Bluetooth 5.0-val kiegészített Wi-Fi 6-os modul szintén az arzenál részét képezi. A csomagot két beépített mikrofon, egy infravörös szenzor, valamint egy VESA rögzítőpont teszi teljessé, a tápellátásról pedig egy külső adapter gondoskodik.


(forrás: ASUS)

Az ASUS Ryzen 3 4300U-val szerelt barebone-ja 275 font ellenében már előrendelhető státuszban van az angliai Amazonon, de az egyelőre még félkész termékoldal utalásaiból arra számítunk, hogy lesz Ryzen 7 4800U-s opció is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés