Hirdetés

Monumentális LED installációval vette be a Samsung New Yorkot

Több mint 1000 négyzetméteres felületet borítanak be a vállalat moduláris megjelenítőivel a híres Times Square-en.

A New York-i Times Square nemcsak forgalmas csomópont, hanem a populáris kultúra és a világkereskedelem szimbolikus központja is, ezért a Samsung arra gondolt, hogy itt fogja bemutatni új kijelzőtechnológiáját.


[+]

Egészen pontosan a One Times Square nevű legendás épületet (itt tartják minden évben a szilveszteri visszaszámlálást például) burkolták be 1081 négyzetméternyi megjelenítővel, így hozva létre egy különleges installációt. Konkrétan XPS080 és XPS160 típusú moduláris kijelzőket vetettek be, amiknél minden egyes képpont helyén egy egyedileg vezérelhető fénykibocsátó dióda található, és amelyeket direkt kültéri használatra terveztek.


[+]

A vállalattól kapott információk értelmében a A Samsung SMART LED Signage XPS sorozatának kialakítása lehetővé teszi, hogy a megjelenített tartalmak színei minden beállítás mellett egyenletesek maradjanak. A One Times Square-en használt XPS 160 és XPS 080 modellek fejlett színkalibrációval, energiatakarékos kialakítással és iparági szinten is kiemelkedő színvonalú, első osztályú LED diódákkal rendelkeznek. A Samsung Electronics America egyik leányvállalata, a PRISMVIEW koordinálta a projekt tervezését, logisztikai ellátását, és felelt a gyártásért, valamint a telepítésért. A Samsung a tavalyi évben szintén bemutatott egy szabadtéri LED signage installációt a Two Times Square épületén, amely a téren a most befejezett projekttel szemben található.

Samsung XPS160

Samsung XPS160 [+]

Előzmények

Hirdetés