Hirdetés

Ingyen kábelt ad a GeForce RTX 30 VGA-k tulajdonosainak a Seasonic

Bár az új tápcsatlakozóval rendelkező termékek dobozaiban lesz majd átalakító, a vállalat inkább a saját megoldását javasolja.

A Seasonic bejelentette, hogy a Prime, a Focus és a Core sorozatú fél- vagy teljesen moduláris tápegységeik mellé saját, 75 cm hosszú, 12 tűs Molex MicroFit 3.0 kábelt adnak ki, amelyet az új tápcsatlakozóval dolgozó GeForce RTX 30 VGA-k tulajdonosai ingyen igényelhetnek.

Bár az érintett VGA-k dobozában lesz egy átalakító, de azt tudni kell, hogy az új termékek fogyasztása egészen extrém szintre kúszik fel, és ez igen komoly áramerősség átvitelét jelenti majd a 12 V-os vezetékeken, ilyen formában pedig sokkal kedvezőbb az átalakítókat elkerülni, ugyanis nagy áramerősségnél a csatlakozási pontok túlságosan melegedni fognak. Erre ugyan az adott átalakítót felkészíthetik, de közel sem biztos, hogy a befogott tápegység végponti konnektora elviseli majd a keletkező hőt, ami nagyon veszélyes lehet a rendszer működésére nézve. A Seasonic saját kábelét ugyanakkor konkrétan a tápegységbe kell bekötni, így egy jó minőségű kábelen (16 AWG), extra csatlakozási pont nélkül jut el a szükséges energia az adott VGA-ig, lényegesen biztonságosabb működést garantálva.

Az igénylést a Seasonic weboldalán kell majd leadni, ahol a cég szerint hamarosan elérhető lesz egy online űrlap. A felhasználónak képekkel, a termékek sorozatszámával, illetve a grafikus vezérlő esetében számlával kell bizonyítania, hogy támogatott tápegységgel rendelkezik, illetve új tápcsatlakozót használó GeForce VGA-t vásárolt. A szállítási költségeket a gyártó állja, és kiemelten ajánlják az érintett ügyfeleiknek, hogy éljenek a lehetőséggel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés