Bemutatta a vékonyabb PlayStation 5-öt a Sony

Funkcionalitásban persze nem kell lényegi változásra számítani.

Jó ideje piacon van már a Sony PlayStation 5, amely immáron nagy mennyiségben is elérhető, vagyis eléggé egyszerű beszerezni a konzolt. A japán vállalat viszont egy kicsit újít idén, ugyanis fogyókúrára fogták az eredeti rendszert, így novemberben megérkezik az új, vékonyabb kiépítés.

Az új PlayStation 5-nek jön egy digitális, illetve egy beépített Blu-ray-olvasóval rendelkező változata. Ezek ára Európában rendre 450 és 550 euró lesz. Viszont később a digitális kiadás mellé vásárolható majd külső Blu-ray meghajtó is, amiért 120 eurót kér majd a Sony.

A funkcionalitást tekintve változás, hogy két darab elülső USB Type-C interfésszel lehet majd gazdálkodni, továbbá az oldallapok tekintetében már négy részre van osztva a termék, így több dizájnvariációra nyílik lehetőség. A külsőségeket figyelembe véve az új modell fizikálisan 30%-kal kisebb az elődnél, és a tömege is 18, valamint 24 százalékkal csökkent – függően attól, hogy melyik verziót nézzük. Ezeken túlmenően külön, 30 euróért jön az új Vertical Stand kiegészítő, amivel állítva is használható majd az alapértelmezetten fektetett működésre kényszerített konzol.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés