A Star Wars rajongóknak kedvez a Razer

A vállalat néhány, már piacon lévő perifériáját öltöztette új köntösbe.

Funkcionális, megbízható, birodalmi. Ezek a szavak fogadják a látogatókat a Razer legújabb perifériáit felvonultató weboldalán, amelyeket a Star Wars és a Disney logók követnek, a játékosoknak szánt eszközöket forgalmazó vállalat ugyanis a szórakoztatóipari óriással együttműködve a legendás sci-fi sorozat talán legismertebb karakterei, a rohamosztagosok stílusjegyeit magán viselő perifériákat dob piacra. Persze szó sincs arról, hogy a Disney hardvergyártásba kezdene, mindössze a Razer már meglévő termékei kaptak új megjelenést, ezzel tisztelegve az 1977-ben útjára indított franchise előtt.


[+]

Véleményünk szerint a trió legjobban sikerült tagja a Razer Blackwidow Lite Stormtrooper Edition, amely az eredeti verzió komor fekete alapszíne helyett nagyrészt fehérben pompázik. Jobb oldalán, a kurzormozgató gombok felett egy célzás közben megörökített rohamosztagost találhatunk, míg a bal alsó sarokban a Lucasfilm Ltd. logója kapott helyet. Némi változás még a sztenderd modellhez képest az Esc gomb kupakja, a szokásos felirat helyét a Galaktikus Birodalom szimbóluma vette át.


[+]

Az USB vevőegységgel vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló Razer Atheris egérből is készült Stormtrooper Edition, amelynek tervezéséhez látszólag kevesebb fantázia is elég volt. A szín megváltoztatásán kívül csupán a fehér katonák maszkjáról ismerős vonások jelzik, hogy ez bizony nem egy hétköznapi, bármelyik sarkon kapható Atheris modell.


[+]

Ezeket a beviteli eszközöket persze nem lehet holmi kígyós alátéten használni, a népszerű Razer Goliathus Extended egérpad is megkapta a maga ráncfelvarrását, a fekete szegélyek egy látványos grafikát ölelnek körbe, ami talán túl jóra is sikerült ahhoz képest, hogy ideális esetben nem sok fog látszani belőle, hiszen a 294 x 920 milliméteres alapterületen az egér mellett kényelmesen elfér a billentyűzet is.


[+]

Mindhárom újdonság rendelhető a gyártó weboldaláról, a Blackwidow Lite Stormtrooper Edition 100, az Atheris Stormtrooper Edition 60, míg a Goliathus Extended Stormtrooper Edition 35 dollárt kóstál, ennek tudatában pedig könnyen kiszámolható, hogy az egyedi kinézet nagyjából 10 dolláros többletköltséget jelent az eredeti modellekhez képest.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés