Hirdetés

A Logitech új gaming hedsetje feldobja kicsit az íróasztalunk környékét

A G Color Collection termékcsalád legfrissebb tagja első blikkre egészen kellemesnek tűnik, főleg a viszonylag mérsékelt árát nézve.

Az utóbbi néhány évben reneszánszát éli a '80-as, '90-es évek zöngéje, s talán emiatt döntött úgy a Logitech, hogy a legújabb, G335 névre keresztelt, vezetékes headsetje vadító mentazöld köntöst ölt magára. A kifejezetten könnyű, cakk-pakk 240 grammot nyomó fejhallgató hasonló dizájnfilozófiát követ, mint a Lightspeed technológiát használó G733, csak némileg kisebb (és könnyebb) annál.

[+]

A 40 mm-es, 36 ohmos impedanciával és 87,5 dB-es érzékenységgel rendelkező neodímium sugárzók a szokásos frekvenciaválasz-tartományban, azaz 20 és 20 000 Hz között érzik magukat nyeregben, míg a felhajtásra automatikusan némuló mikrofon a 10 és 10 000 Hz közti hangok rögzítését/továbbítását teszi lehetővé. A hangerőt szabályozó tekerőkapcsoló a szövettel bevont fülpárnáknak otthont adó hangszóróházak jobb oldali darabjára került, a kábel végén pedig egy 3,5 mm-es jack csatlakozó fityeg.

A nyolc pár cserélhető fejpánt
A nyolc pár cserélhető fejpánt [+]

Az újdonság érdekessége, hogy kétoldalt díszített, megfordítható, de egyúttal cserélhető fejpántot kapott, s ezeket 10 dolláros kiadás keretében számos mintázattal külön is megvásárolhatjuk. Kétségtelenül jópofa adalék, de ha ez nem volna elegendő, a mikrofonhoz is akadnak elborult formájú pop filterek (noha ezek egy bizonyos kor felett már kissé furcsán festhetnek az arcunk előtt), így sokan kiélhetik az önkifejezési hajlamukat.

Pop filterek a gyerekszobába
Pop filterek a gyerekszobába [+]

Persze nem mindenki kedveli a hivalkodóbb, nosztalgiával átitatott színeket, ezért fekete, illetve fehér variáns is készül a Discord Certified plecsnit viselő modellből. Az árat 70 dollárban állapították meg, és egy hazánkban is elérhető webshopban már kiszúrtuk a hamarosan debütáló perifériát, 21 600 forintért listázva. A garancia a gyártótól megszokott 2 éves időtartamra szól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés