Hirdetés

Boltokban a Thermalright HR-02 Macho processzorhűtője

Úgy tűnik, a Thermalright szívesen szedi elő régebbi termékeit, hogy aztán egy kicsit kipofozva, felfrissítve újra piacra dobják őket. A HR-02 típusú processzorhűtő nem egy mai darab – több mint egy éve jelent meg először a Computexen – ami után két hónappal végre a boltok polcain is megjelenhetett. Ezt szedte elő a gyártó most, és egy ventilátorral megspékelve HR-02 Macho néven dobta újra piacra. A blokk kialakítása a képek alapján a régi maradt, tehát a 31 alumíniumlamellát hat darab, egyenként 6 mm-es átmérőjű hővezető cső köti össze, amelyek egy nikkelbevonatú rézmagban találkoznak.


[+]

Erre kapcsolódik a 140 mm-es ventilátor, melynek percenkénti fordulatszáma 900-tól 1300-ig állítható, de utóbbinál is legfeljebb 21 dB lehet a zajkeltés. Az egész szerkezet mérete így 150 x 129 x 162 mm-es, tömege pedig nagyjából egy kilogramm körül van. A hűtő felszerelhető a legújabb foglalatokra is, így nem okoznak gondot neki az AMD vonalon a Socket AM2, AM2+ és AM3, vagy Intel vonalon az LGA775, LGA1155, LGA1156 és LGA1366 sem.


[+]

A tuningolóknak, játékosoknak kialakított Thermalright HR-02 Macho processzorhűtő Európában már kapható is, az ára pedig jóval alacsonyabb elődjénél, 38 euróba kerül.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés