Hirdetés

Thermaltake midi torony fémhálós előlappal

A Thermaltake-től már megszokhattuk, hogy akármennyire is egyszerűsíti PC-házainak vonalait, a végén mégis mindig marad néhány olyan formai megoldás, melyek révén könnyen megkülönböztethetők más márkák termékeitől. A kényszeresen alkalmazott kék LED-es ventilátorvilágítás és az opcionális plexi oldalfal már csak a ráadás. Ez igaz az M9 névre keresztelt midi toronyra is, melynek megjelenését a felső gomb- és csatlakozósortól lefelé szélesedő, magasfényű előlap, illetve a fémhálós takarópanelek határozzák meg főként.

A kialakításból már sejthető, hogy belül végig 5,25 hüvelykes helyek sorakoznak – szám szerint kilenc –, melyekbe a nagy meghajtók szerszám nélkül, a mellékelt műanyag szerelvényekkel rögzíthetők. Merevlemezek számára egy 120 mm-es ventilátorral kiegészített, háromhelyes keret áll rendelkezésre, melyet tetszés szerint át lehet helyezni. További egy adaptert mellékelnek egy floppymeghajtó, kártyaolvasó vagy winchester beszereléséhez, ha viszont a felhasználónak még több 3,5 colos meghajtóra van szüksége, akkor magának kell gondoskodnia megfelelő átalakítókról.

A hűtőrendszert alapkiépítésben a már említetten kívül egy hátsó 120 mm-es ventilátor alkotja, mindkettő 1300-as percenkénti fordulatszámon üzemel. A processzor és a videokártyák magasságában az oldalfalon (a plexi és acél kivitelen egyaránt) szellőzőnyílások találhatók. A Thermaltake M9 mérete 440 x 200 x 495 mm, microATX és ATX alaplapok fogadására alkalmas.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés