Hirdetés

Kizárólag Ryzen Threadripper CPU-kkal kompatibilis a Thermaltake új hűtője

A Floe Riing RGB 360 TR4 Edition persze semmi forradalmi változást nem hoz, mindössze egy már piacon lévő AIO vízhűtő kicsit átalakítva.

A Thermaltake előállt a már korábban bemutatott Floe Riing RGB 360 TT Premium Edition kompakt vízhűtésének AMD Ryzen Threadripper processzorokra szabott verziójával, amely egyszerűen csak a modellnévben elhelyezett TR4 Edition szókombinációval tudatja a vásárlókkal, hogy ez bizony eltér az alapmodelltől.


[+]

A blokk, valamint a pumpa méretei és felépítése változatlanok, mindössze a réz talpat növelték meg a tervezők, illetve vágták szögletesre, hogy jobban illeszkedjen az óriásprocesszorok felületeire. A radiátor is ugyanaz a 360 x 120 milliméteres darab, amit az Intel, valamint az AMD Socket AM4 foglalatú processzorokhoz készült variáns esetében is megismerhettünk, továbbá a három darab Riing Plus RGB TT Premium Edition ventilátorok is ismerősek lehetnek. A lapátok legfeljebb 2000 fordulatra képesek percenként, 33 dB, vagy annál alacsonyabb zajszintet eredményezve, ezzel pedig elérve az akár 54,42 CFM légszállítási értéket. A ventilátorok természetesen nem nélkülözik a címezhető RGB LED-eket sem, amelyek vezérlése egy dedikált RGB kontroller segítségével történik. A fények nem csak a TT RGB Plus szoftverrel, hanem akár hangutasításokkal, az Amazon Alexa személyi asszisztensen keresztül is szabályozhatók, ráadásul adott a Razer Chroma kompatibilitás is.


[+]

A Thermaltake Floe Riing RGB 360 TR4 Edition megjelenési idejét és várható árazását a gyártó nem közölte, ám például a Newegg webáruházában már megtalálható, 185 dolláros árcédulával az oldalán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés