Új kapcsolókkal érkezik a Razer Huntsman Tournament Edition

Az új switchek 1,5 helyett már 1 milliméter után érzékelik a lenyomást, az infravörös technológiának köszönhetően pedig jóval tartósabbak, mint hagyományos mechanikus társaik.

Tavaly nyáron mutatta be a Razer Huntsman nevű, optomechanikus kapcsolókat alkalmazó billentyűzetét, mely akkor még csak két verzióban volt elérhető. Most viszont megérkezett a Tournament Edition, mely TKL kialakításával és lecsatlakoztatható, USB Type-C csatlakozóban végződő vezetékével elsősorban eSport bajnokságokra való hurcolászásra lett kitalálva.


[+]

A kinyitható lábakkal magasabb gépelési pozícióba állítható billentyűzet nem csak megjelenésében változott az elődökhöz képest, a doubleshot PBT technológiával készült, textúrázott felületű kupakok alatt újfajta optomechanikus kapcsolók teljesítenek szolgálatot. A frissített verzió annyiban hasonlít az elődmodellben találhatóhoz képest, hogy lineáris úton jár és 100 millió leütésre van hitelesítve, kapcsolási pontja azonban 1 milliméternél található, így jóval gyorsabban reagál a játék a leütésekre.


[+]

Az újdonság hardveresen és szoftveresen is testre szabható, előbbiről a szabványos méretű kupakokból álló alsó sor, utóbbiról pedig a Razer Chroma és Synapse szoftverek támogatottsága, a gombonként vezérelhető RGB világítás és az 5 profilt tárolni képes belső memória gondoskodik.

A profi esportolók által tesztelt és jóváhagyott Razer Huntsman Tournament Edition már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 129,99$.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés