Hirdetés

Újabb fekete hűtőkkel bővült a Noctua palettája

Ezúttal az NH-D15S és az NH-U9S kapta meg a chromax.black jelölést és a fekete színt.

A Noctua augusztusban frissített ütemtervében gyakorlatilag megígérte, hogy még a harmadik negyedévben piacra dobja az NH-D15S chromax.black és NH-U9S chromax.black modelleket, ezt az ígéretet pedig be is tartották, hiszen a két új hűtőt most hivatalosan is bemutatták.


[+]

Specifikációit tekintve egyik hűtő esetében sincs eltérés az alapmodellekhez képest, a fent linkelt cikkek tehát ezúttal is érvényesek, mindössze a sokak által nem kimondottan kedvelt színkombinációt váltotta le a fekete.


[+]

Ebbe a színbe öltöztek a hűtőbordán és a ventilátoron kívül a légkavarók rezgéscsillapító betétei, a rögzítőelemek, sőt, a hőcsövek is. Az NH-D15S chromax.black 89,9, míg az NH-U9S chromax.black 64,9 eurót kóstál, piacra kerülésük idejét azonban a gyártó nem árulta el.


[+]

Ha valaki mégis vinne egy kis Noctua-barnát a fekete hűtők komorságába, hamarosan megvásárolhatja a különböző méretű ventilátorokhoz készült, barna színű szilikon betéteket, amelyek kompatibilitástól függően az NA-SAVP1, NA-SAVP3, NA-SAVP5 és NA-SAVP6 jelölést kapták és szettenként 16 darab betétet tartalmaznak, mindezt 6,9 euró/csomag áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés