Hirdetés

Újabb háztrió a MetallicGeartől

A Phanteks almárkája már igen gazdag palettával van jelen a házpiacon, most épp az ATX vonalat erősítették.

Tavaly ősszel indította útjára a Neo szériát a Phanteks almárkájaként működő MetallicGear, a sorozat pedig most újabb három taggal bővül. A trió mindhárom tagja különböző elgondolás mentén készült, így bizonyára mindenki megtalálja majd a hozzá leginkább passzoló modellt. A részletes specifikációkat az egyszerűbb átláthatóság és összehasonlíthatóság kedvéért az alább található táblázatban gyűjtöttük össze, de a rend kedvéért vegyük sorra, miben is erősek az újdonságok.


[+]

A Neo Air a szellőzés szerelmesei számára lehet jó választás, hiszen a két darab RGB-s ventilátort takaró előlap rácsos kialakítást kapott, ezzel szabad utat adva a beáramló levegőnek. A fekete és fehér színben elérhető gépház előre beépített RGB kontrollert is kapott, a hardverekre való jó rálátást pedig az edzett üveg oldallap biztosítja.


[+]

A Neo Silent megalkotásakor a szellőzés helyett inkább az alacsony zajszint lebegett a mérnökök szeme előtt, így az üveg oldallapot – és természetesen a kivezetésekkel telerakott hátoldalt – kivéve minden irányból hangszigetelő anyaggal borították be a lemezek belső felét, ezzel is elnyomva az egyetlen ventilátor zaját, ami a házon belül helyet kapott.


[+]

A listát a Neo-G névre keresztelt modell zárja, amit egyértelműen a jó megjelenésre hegyeztek ki, ennek megfelelően – szemből nézve – bal oldalt és elöl is edzett üvegen keresztül csodálhatjuk meg beszerelt hardverelemeinket. A gyárban gondoskodtak arról, hogy sötétben se hagyjuk figyelmen kívül szeretett gépünket, ugyanis a két darab beépített ventilátor mindegyike D-RGB LED-ekkel lett telepakolva, amit a szintén előre telepített RGB vezérlővel irányíthatunk.


Neo-G
Neo Air
Neo Silent
Fizikai méretek 460 x 450 x 200 mm
Tömeg 6,6 kg 6,3 kg 6 kg
Oldallap anyaga edzett üveg
Szín Fekete Fekete, fehér Fekete
Anyag Acél
5,25 hüvelykes meghajtóhelyek száma 0
3,5 hüvelykes meghajtóhelyek száma 2
2,5 hüvelykes meghajtóhelyek 3
Bővítőkártya slotok 7
Alaplap formátum Mini-ITX, microATX, ATX
I/O portok

- 2 x USB 3.0

- 2 x 3,5 mm jack

Előre beépíthető ventilátorok 2 x 120/140 mm
Fentre beépíthető ventilátorok 2 x 120/140 mm
Hátra beépíthető ventilátorok 1 x 120 mm
Előre beépíthető radiátorok 1 x 280 mm
Fentre beépíthető radiátorok 1 x 240 mm
Hátra beépíthető radiátorok 1 x 120 mm
CPU hűtő maximális magassága 170 mm
Grafikus kártya max. hossza 400 mm
Tápegység max. hossza 250 mm

A MetallicGear Neo-G, Air és Silent modellek várhatóan még ebben a hónapban piacra kerülnek, vételáruk rendre 70, 60, valamint 50 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés