Újabb headsetek az Alienware-től

A Dell égisze alá tartozó márka kínálata egy vezetékes (AW520H) és egy vezeték nélküli (AW720H) modellel bővült.

Két Alienware headset érkezését jelentette be a Dell: az AW520H egy vezetékes modell, míg az AW720H vezeték nélküli jelátvitelt használ. Mindkettő 40 mm-es hangsugárzókat használ és High-Res tanúsítvánnyal is rendelkezik, ráadásul Dolby Atmos támogatás is érkezik velük.

AW520H
AW520H [+]

Az AW520H esetében a csatlakozást USB kábel biztosítja, ehhez viszont kapunk egy 3,5 mm-es adaptert is. Az USB interfész nemcsak PC-vel, de konzolokkal is kompatibilis, míg az AW720H egy Type-C csatlakozóval ellátott, 2,4 GHz-es megoldást vet be (tartozék Type-A adapterrel), de a 3,5 mm-es csatlakozási opció itt is rendelkezésre áll. Ez utóbbi modell egyébként 30 órás üzemidőt ígér feles hangerőn, bekapcsolt világítás mellett – és a Dell állítása szerint mindössze 15 perc töltés után már 6 órás üzemidőre számíthatunk.

AW720H
AW720H [+]

Ahogy a fotókon is látszik, az újdonságokról nem hiányzik AlienFX kompatibilis RGB világítás, az AW720H-ra pedig kezelőszervek is bőven kerültek, melyekkel hangerőt állíthatunk, mikrofonnémítást aktiválhatunk. Frekvenciaátvitelként 20 Hz – 40 kHz-es tartományt adott meg a Dell, az impedancia pedig a gyári adatok szerint 32 Ohm. A mikrofonok mindkét esetben használaton kívül betolhatók a kagylókba, kihúzott állapotban pedig AI alapú zajszűrést kínálnak.


[+]

Az AW520H elérhetőségét a második negyedévre ígéri a gyártó, ajánlott ára 100 dollár, az AW720H viszont már most kapható, ennek ajánlott ára 160 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés