Szombaton Veletech – gyertek!

Mostmár egészen határozottan körvonalazódik, hogy mit tálalunk azoknak, akik szombaton, április 14-én ellátogatnak az Óbudai Egyetem Neumann János karának új épületébe (III. kerület, Bécsi út 96.) rendezvényünkre, melyet a Mobilarénával közösen szervezünk. A Veletech 2012 idén már nem csak a telefonokról szól, mint az előd Mobile Meeting, jó pár hardveres érdekesség is fellelhető lesz rajta.

Először is, kinn lesz az NVIDIA. A nagy előadóban 11:30-tól félórás előadás keretében beszélnek majd az aktuális hardvervívmányaikról, az új, Kepler architektúrás GeForce GTX 680-ról, a notebookos GeForce GT 640M-ről, ami lényegében mobil Kepler, és természetesen a kézi készülékes Tegra 3-ról.

Aki kézzelfogható – vagy legalábbis szemrevételezhető – hardvert szeretne, annak az MSI standját kötelező meglátogatni. Ott lényegében minden aktuális MSI világújdonságot meg lehet majd találni, Big Bang Xpower II alaplapot, csúcs Radeonokat és GeForce-okat, és láthat majd a nagyérdemű egy meredek gamer notebookot is. A legérdekesebb MSI attrakciónak támogatott tuningosuk, toyone és 04ahgy ígérkezik, akik egy Intel Z77-es alaplapot és válogatott Radeonokat fognak élőben csúcsra járatni extrém hűtéssel. Nyerni is lehet majd az MSI-nél, pólókat, különböző MSI relikviákat, sőt díszdobozos Battlefield 3-at is.

Végül, de nem utolsósorban mi, a PROHARDVER! is jelen leszünk. Itt nem csak a lapcsaládot üzemeltető stáb tagjaira gondolunk, hanem rátok, a közösség tagjaira is! Reméljük, sokan eljönnek a lap hűséges olvasói közül, így lehetőség nyílik a találkozásra is egymással, de természetesen a házigazdák többsége is felbukkan majd a rendezvényen.

Készülünk egy látványos, meghívásos modding kiállítással, ahol olyan mesteri szinten átalakított házak láthattok élőben, amelyekről eddig jobbára csak a PROHARDVER! vagy a Logout hasábjain olvashattatok. Kinn lesz Moddingboy Gymkhana Modja, Engineer086 Illuminated Mind fantázianevű alkotása, jones965 remekművei, de nem lőnénk le máris minden poént. Annyit még elárulunk, hogy jones965 néhány hete több mint kétmillió forint értékű hardvert próbál a rá jellemző igényességgel belegyömöszölni egy Cooler Master Cosmos II-be, ami önmagában sem egy akármilyen látványosság. Ezt a gépet is megnézhetitek majd szombaton reggel 10-től este 7-ig.


[+]

A kiállított gépek között versenyt hirdetünk a látogatók helyszínen leadott szavazatai alapján. Megmutatjuk azt is, hogyan készülnek az ilyen átalakítások: Moddingboy és jones965 egy Cooler Master Elite 430 házat fog megvágni a helyszínen, és ezt az egyedi dobozt a nap végén kisorsoljuk azok között, akik szavazatot adtak le házi modding kiállításunkon, úgyhogy érdemes lesz szavazni! Mindent egybevéve a Veletechhel egy igazi közösségi akciót tervezünk, nem csak néznivalóval, hanem találkozhattok egy csomó PROHARDVER!-es közösségi arccal is, akitet eddig legfeljebb a monitorról ismertetek.

Azóta történt

Előzmények