Veletech Moddingverseny 2014 – közeleg a nevezési határidő!

A tavalyi, nagyszerűen sikerült év után idén újra megrendezzük a Veletech Moddingversenyt, melyre április 19-én (szombaron) kerül sor. Figyelem, nevezni már csak egy hétig, egészen pontosan március 19. éjfélig lehet!

Ez elmúlt évhez hasonlóan két kategóriában lehet indulni: casemodban, azaz átalakított gyári házakkal és caseconban, vagyis alapjairól újraépített házakkal. Minden versenyző legfeljebb egy casemod és egy casecon gépet nevezhet, tehát maximum két alkotással indulhat. A nevezés módja nagyon egyszerű: elég közösségi oldalunkra, a Logoutra egy személyes bejegyzést írni a modról, majd ennek linkjét elküldeni a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Mivel korlátozott a rendelkezésre álló hely, a nevezők válogatáson esnek át, ezért érdemes szépen, alaposan kidolgozni a modot bemutató bejegyzést, lehetőleg minél több képpel illusztrálva. Indulni bármilyen, saját készítésű számítógépmoddal lehet, fontos kiemelni, hogy a tavalyi Veletech moddingversenyen indult, de ott helyezést el nem érő modok újra részt vehetnek az idei megmérettetésen! A tavaly helyezést elért modok viszont idén csak kiállítva lesznek, így érdemes újra nevezni a nem nyert modokkal. A nyertesek értékes tárgynyereményekre számíthatnak! A teljes modnak nem kell késznek lennie a nevezési határidőre, de az elbírálásban előnyére válik, ha teljes pompájában díszeleg.

A tavalyi VMV casemod győztese a Pure Cosmos, készítője jones965 [+]
A tavalyi VMV casemod győztese, a Pure Cosmos – készítője jones965 [+] [+]

A versenyen megjelenő modok listáját március 24-én hozzuk nyilvánosságra. Akinek bármi kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti a fórumban, a részletes versenyszabályzat pedig alább olvasható. 

Kategóriák:

  • Casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • Casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre.

Nevezés lezárása: 2014. március 19. éjfél

Részvétel visszaigazolása: 2014. március 24.

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2014 kiállítás alatt saját maga felel számítógépe biztonságáért.

Előzmények