Virtuális térhangzást is kapott a HyperX Cloud széria új tagja

Az új Cloud Core + 7.1 nagyon hasonlít a Cloud II-höz, és ez nem csak a külsejére igaz.

Új gamer headsetet mutatott be a HyperX, mely a Cloud Core + 7.1 megnevezést kapta, ebből pedig már sejthető, hogy az újdonság térhangzással is rendelkezik. Sajnos azonban csak virtuálisan, ráadásul ehhez mindenképp csatlakoztatunk kell a mellékelt, 2 m hosszú, vezérlőgombokkal is ellátott jack-USB kábelt is a fejhallgató egyébként 1 méteres, jack dugóban végződő vezetékéhez.


[+]

A specifikációkat tekintve deja vu érzés fogott el minket, ugyanis a táblázatban olvasható számok koppra megegyeznek az általunk a hétköznapokban – többek közt – használt Cloud II adataival. A circumaural kialakítású, zárt fejhallgató 53 milliméteres drivereket kapott, melyek papíron a 15 és 25 000 Hz közötti hangok megszólaltatására képesek, maximum 98 dB hangerővel, a rendszer pedig 60 ohmos ellenállással rendelkezik. Ennél a modellnél is adott a lecsatlakoztatható, flexibilis mikrofon, illetve az alumínium váz, vásárláskor pedig kétféle, egy műbőrrel és egy plüssel borított fülpárnát is kapunk. A gyárilag felrakott műbőr fülpárna a képek alapján valamivel puhábbnak tűnik, legalábbis mintha nem lenne olyan vastag rajta a borítás, mint a Cloud II esetében, ennek pedig valószínűleg köze van ahhoz, hogy a gyártó a virtuális tanórákon hosszú ideig ücsörgő diákokat is megemlítette, mint célcsoport.

A 309 gramm tömegű headset hamarosan rendelhetővé válik a gyártó webáruházából és partnereitől, vételára 69,99 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés