Wi-Fi 6E eszközökkel köszönti a májust a Linksys

Az amerikai gyártó egy hagyományos routerrel és egy három állomásos mesh rendszerrel készült az új szabványra.

A Linksys rögtön két új termékkel szállt fel a 6 GHz-es, alacsony késleltetésű frekvenciát megnyitó Wi-Fi 6E vonatra, a gyártó palettájáról az új szabványt legelőször a Hydra Pro 6E és az Atlas Max 6E modellek támogatják. Mindkét eszköz esetében az az ígéret, hogy az alkalmazott Qualcomm Networking Pro 810, illetve Pro 1210 platform miatt a vezeték nélküli kapcsolatok stabilitása vetekszik a vezetékes megoldásokéval, és míg a Hydra Pro 6E 250 négyzetméteres terület lefedésére és legalább 55 eszköz kiszolgálására képes, addig az Atlas Max 6E három egységből álló mesh rendszere 800 négyzetméteres területet fed le, akár 195 csatlakoztatott eszközig.


[+]

Mindkét fejlesztés háromsávos vezeték nélküli kapcsolatot kínál 6,6 és 8,8 Gbps-os elméleti maximum tempóig, de a további közös pontok közé sorolható az öt darab Gigabit Ethernet, illetve az egyetlen USB 3.0 port, a 4x4 MU-MIMO antennakiosztás, valamint az okostelefon segítségével történő egyszerű távoli kezelés lehetősége is.


[+]

A Linksys Hydra Pro 6E 500 dollárt kóstál, míg a három állomást magába foglaló Linksys Atlas Max 6E pakk 1200 dollárért vihető haza, a rendeléseket pedig akár már ma leadhatjuk a gyártó partnerei felé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés