Windows blog: megjelent az Office 2013

Tegnap óta megvásárolható az Office programcsalád legújabb generációja, amely rögtön négy verzióban válik elérhetővé a vállalati Office 365 szolgáltatás mellett.

A korábbi kiadási stratégiákat követve az Office 2013 megvásárolható Otthoni és diákverzió formájában az alapvető Office alkalmazásokkal (Word, Excel, PowerPoint, OneNote), Otthoni és kisvállalati változatban, amely az előzőhöz képest extraként az Outlook alkalmazást tartalmazza, valamint Office Professional 2013 verzióban, ami a kisebb kiadásokhoz képest a Publisher és az   Access programokkal bővül.

Ennél érdekesebb azonban az Office 365 Home Premium szolgáltatás, amely a többi csomaghoz képest nem egyszeri, hanem éves vagy havi előfizetési díj ellenében vehető igénybe, s míg a hagyományos megvásárlással elérhető csomagok egyszerre csak egy számítógépen használhatóak, az Office 365 otthoni verziója öt számítógépen történő egyidejű használatot kínál. A csomag emellett tartalmazza az Office Professional kiadás összes alkalmazását, több mint 20 gigabájtnyi SkyDrive tárhelyet, alkalmazásaink, beállításaink és dokumentumaink online tárolásának lehetőségét, illetve az Igény szerinti Office nevű szolgáltatást, ezzel bármely kompatibilis gépen Live azonosítónk segítségével telepítés nélkül is használhatjuk saját teljes érték Office alkalmazásainkat. Az Office 365 ezen kiadásához bónuszként jár minden hónapban 60 percnyi Skype-perc, amelyet több, mint 40 ország irányába használhatunk fel.

A vásárlás és az egyes verziók árainak megtekintése az Office hivatalos weboldalán keresztül lehetséges.

Inarus

Azóta történt

Előzmények