Tartalomgyártóknak szánt ZBOX-ot újított a Zotac

A hongkongi vállalat csöppsége a kicsi a bors, de erős életfilozófiát vallja.

A Zotac legfrissebb, ZBOX Inspire Studio nevezetű minigépe ezúttal nem a játékosokat, HTPC rajongókat vagy az irodistákat, hanem a tartalomgyártókat helyezi a célkeresztjébe; a 203 mm széles, 225 mm mély és 128 mm magas aprósággal először az idei CES alkalmával találkozhattunk. A konfiguráció agya egy nyolcmagos Intel Core i7-9700 processzor, amihez 32 GB-nyi DDR4 memóriát és egy 8 GB VRAM-mal szerelt Zotac GeForce RTX 2060 Super videokártyát passzintottak a tervezők, s az utóbbihoz már előre telepítették a Studio drivereket.

(forrás: Zotac) [+]

Háttértárolók gyanánt egy 512 GB-os M.2 NVme SSD-t, illetve egy 2,5 hüvelykes, 2 TB-os merevlemezt kapunk, de az Intel Optane támogatást, valamint a 3-az-1-ben (SD/SDHC/SDXC) kártyaolvasót sem kell nélkülöznünk. Az I/O részlegen 5 darab USB 3.1 Gen1 portot, továbbá egy Type-C csatlakozót találunk a 3,5 mm-es jackek társaságában, míg a hálózati kapcsolódás nem csupán a két darab, gigabites Ethernet anya segítségével valósulhat meg (melyek közül az egyik Killer lapkás megoldás), de rendelkezésünkre áll egy Bluetooth 5.0-val megfejelt Wi-Fi 6-os Killer AX1650-es modul is.


(forrás: Zotac) [+]

A tápellátásról egy 330 wattos külső adapter gondoskodik, és a 64 bites Windows 10 Pro (Európában Pro N változat) operációs rendszert kulcsrakészen kapjuk. A piaci start augusztus folyamán esedékes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés