Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btz

    addikt

    Itt is szeretném elmesélni a történetemet, szerintem tanulságos!

    Miért ne higyjetek az ennyit bír vonal szövegnek?
    Tegnap elment a netem. Hibajegyet leadtam.
    Ma szerelő kijött, összerakta a vonalat, de az 55 megabites szinkronból maradt 25. 73-75 megabit maxból maradt 33-35. Ennyit bír a vonal dumával lelépett volna ha hagyom!
    Az ennyit bír a vonal, örüljünk, hogy legalább ennyivel is működik című dumával könnyebben leléphetnek hibajegy lezárással, persze arra nem számított koma, hogy nekem preentscreenjeim vannak a vonal paramétereiről, azaz arról az állapotról, amikor még jól ment a vonalam (jól az nem kifejezés, beton stabilan ment 73 megabites max vonali lehetséges sebességgel!).
    Vakarta is a fejét, hogy mit mondjon, annyit mondott rá, hogy akkor megpróbálkozik, de sokat nem igérhet, de megcsinálnia nem sikerült, földkábel hibára hivatkozva, viszont a lényeg hogy hibajegy lezárása nélkül ment el, Marinényémnél pedig elment volna, és örült volna hogy 50 megabites csomagot fizetheti és 22 megabit jön ki a vonalból.
    Szóval a tanulság az, hogy szolgáltó függetlenül résen kell lenni, mert a "technikusok" nem mindig tesznek meg mindent, azért hogy a lehető legnagyobb sebesség jöjjön ki a vonalból. Nekem is csak azért jutott el az ügy odáig, hogy a hiba áttkerüljön a földkábelesekhez, mert nem hagytam annyiban a dolgot.

    Vonali képek itt láthatók

    Az ilyen volt, ilyen lett képek nem túl pozitív példája!

    ⓑⓣⓩ

Új hozzászólás Aktív témák