Három új vízhűtő radiátort mutatott be a Thermaltake

A Pacific C és CL Plus RGB szériás újdonságok a Pacific termékcsalád tagjainak számát gyarapítják. – írta: Synthwave, 8 hónapja

Új vízhűtő komponensekkel jelentkezett a Thermaltake. A sűrű réz lamellákat használó, 27 mm vastagságú Pacific C360-as és C240-es modellek sárgaréz nyomáskiegyenlítő tartályt és rozsdamentes acél oldalpaneleket kaptak. A gyártási procedúra során a 250°C-on történő forrasztás után a lamellák és a cső összekapcsolódnak, és ennek következtében jön létre az egységes hőátadás, majd miután a hűtővíz lefolyt az egyik oldalon, még átmegy az alulsó kamrán, mielőtt visszacirkulálna a radiátor túloldalán.

Thermaltake Pacific C240 és C360 Thermaltake Pacific C240 és C360
Thermaltake Pacific C240 és C360 [+]

A CL360 Plus RGB szintén nagy sűrűségű réz bordázatot visel, a 16,8 millió színben pompázó LED-szalag pedig szoftveresen vezérelhető, valamint támogatja a TT RGB PLUS applikációt, a TT AI Voice Control és az Amazon Alexa hangvezérléses szolgáltatásokat.

Thermaltake Pacific CL360 Plus RGB Thermaltake Pacific CL360 Plus RGB
Thermaltake Pacific CL360 Plus RGB [+]

A frissen érkezett triumvirátus már megrendelhető világszerte a tajvani vállalat viszonteladói és disztribútorhálózatán keresztül.

Hirdetés