Vizes 1080 Ti-vel készül a Gigabyte is

A cég új, csúcskategóriás grafikus kártyájáról még csak egy kedvcsináló grafika szivárgott ki. – írta: Wombath, 10 hónapja

Hirdetés

A gyárilag vízhűtéssel szerelt VGA kártyák piacára szeretne belépni a Gigabyte egy új Aorus modellel, amelynek teljes neve Gigabyte Aorus WaterForce Xtreme Edition GTX 1080 Ti lesz, ha hinni lehet a kedvcsinálóként megjelent képnek.


(forrás: VideoCardz) [+]

Bár részletes specifikációkat a Gigabyte természetesen nem tett közzé, néhány dolgot azért le tudunk lesni: egyrészt az elég valószínűnek tűnik, hogy a kártya hűtését egy előre feltöltött, zárt rendszer biztosítja majd 120 mm-es radiátorral, nagyjából úgy, ahogy az MSI Seahawk változatánál. A 2017-ben kötelező RGB LED-ek sem hiányoznak, ráadásul ezek össze is hangolhatóak a rendszer többi részével, köszönhetően az RGB Fusionnek. Végül pedig a kártya egyedi áramköri lapot használ, és kapunk VR Link csatlakozót is, így plusz HDMI portot ki lehet majd vezetni a gép előlapjához, hogy könnyebb legyen az ezt igénylő VR-szemüvegek csatlakoztatása is – nagyjából úgy, ahogy azt az aktuális Aorus 1080 Ti kártya is tudja.

Hirdetés

Minden