Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Redneck
(PH! kedvence)
Blog

A külső hangkártya gagyi, a kábele rövid, a műbőr(!) párna nem cserélhető, a mikrofon LED maga a kérdőjel. Egyedül az állványért adnék plusz pontot, de nem értem mi kerül ezen ennyibe. :U Full felejtős, majdnem 20 rugóval olcsóban van Cloud 2 ami egy jó fejhallgató.

[ Szerkesztve ]


Duree
(PH! kedvence)

Tökéletesen igazad van, ez nem egy piacképes termék. Ráadásul az a gagyi vörös világítás sajnos a mai trend , hogy mindenbe ledes világítást raknak. Értelme nincsen nem is szép fogyasztja az áramot, idegesítő.


milkabrams
(senior tag)

Ennyiért normális Hi-Fi fejes is van, ami mellett ez csak egy ócska kacat.

[ Szerkesztve ]


jorgoszka
(tag)

Szakértő-féleségek mindenütt. :C


meridarider
(kvázi-tag)

Ahogy mondod. Nem rég ennyiért vettem egy hd599-et, és bár ezt nem hallottam nem gondolom hogy egy ligában játszanak... Minden másra ott a cloudII.


macilaci78
(Korrektor)

A hd599-nek milyen mikrofonja van? :U


dingdongkng
(kvázi-tag)

Azért egy asztali mikrofon beszerezhető. Ráadásul akkor van egy olyan setupja az embernek amivel nem csak xbox liveon lehet kurvaanyázni, hanem zenét hallgatni, vagy hangot is felvenni érdemben.


milkabrams
(senior tag)

Olyan amilyent veszel pár ezer forintért.


syberia
(PH! kedvence)
Blog

Szellőzteti az ember fülét, hogy ilyen rohadt drága? Csak mert olyan otromba nagy, hátha egy klímát is beleszerkesztettek a zseni mérnökök. :W


GadgetMAN
(újonc)

Akik ezt a fejest még nem hallották, azok minek alkotnak róla véleményt??? De most tényleg!?
Nekem nem tűnik rossznak, biztosan nem operát hallgatnék vele, de marhára nem is arra van.


Lokids
(őstag)
Blog

Hasonló árban már kapható a Sennheiser G4me One/Zero is.Bár ahhoz nem jár se állvány, se külső hangkártya. Ha hangzásban tud már hasonlót, akkor olyan rossz nem lehet. Ha nem, akkor mocskosul túl van árazva.


milkabrams
(senior tag)

Az egy Hi-Fi fejes gamer köntösben.


Redneck
(PH! kedvence)
Blog

Mert ennyi pénzért rengeteg hibája van.


meridarider
(kvázi-tag)

Egy headsetbe integrált cucchoz hasonló minőségűt kb 3-5k ból veszel de lehet, hogy már jobbat is...


gproject
(fanatikus tag)

....

[ Szerkesztve ]


Tidus
(PH! addikt)
Blog

Kinézetre nem rossz.
Én viszont mi előtt véleményeznék kipróbálnám.


Redneck
(PH! kedvence)
Blog

Ez egy reklám teszt, az ADATA finanszirozásával. A termék nem kapott plecsnit, több ponton sem tetszett a tesztelőnek, de nagy lehúzást ilyenkor nem illik írni. Ettől függetlenül van aki nem érti miért firtatom a 47.000 Ft-os árat?

gproject:
Ezt a szintet, sőt még jobbat vehet az ember olcsóbban. Pontpontpont...

Tidus:
Sok sikert, de ajánlom nézz utána mit veszel és mennyiért.


Tidus
(PH! addikt)
Blog

Olvastam at 1. hsz.-edet teljes mértékben igazad van.
De én akkor is kipróbálnám.
Az ár pedig tényleg húzós.


milkabrams
(senior tag)

Próbáld ki, de utána egy hasonló árú Hi-Fi fejest is, flac formátummal.


Redneck
(PH! kedvence)
Blog

Ezzel semmi gond nincs. Nyilván ha ebben a kategóriában nézelődsz, és érdekel hogy mégis mit tud, próbáld ki. Még az is lehet hogy bejön. ;)


Lokids
(őstag)
Blog

A külföldi tesztek nem a hangzásba kötöttek bele, hanem abba, hogy csomagban kapni csak, és így viszont drága. Olcsóbban van jobb így sajna.


access_denied
(senior tag)

Ha már észjátszóskodsz itt a Sennheisereddel, akkor ennyi pénzért vehettél volna időtállóbb, kevésbé sérülékeny AKG-t is. Keress rá képekre: Sennheiser crack.

Amiért pedig ezt a barátságos hozzászólást kaptad, az az alma és a körte összehasonlítása miatt történt, amit azért tettél meg, hogy feltűnősködj a fejhallgatóddal. :(((


milkabrams
(senior tag)

Ez modellenként eltérhet, egy ilyen alapján nem lehet kukázni egy márkát ol. az Audeze drágább fejeseivel is volt gond ennek ellenére az EL-8 egy nagyon jól sikerült darab. Mellesleg most az a bajod, hogy valaki leszólta a gamer feje... ja nem szutykokat?

[ Szerkesztve ]


rovtiv3
(tag)

Nem értek a "gémer" fejesekhez, ezért kérdeznék a hozzáértőktől.
Adott egy -- a cikkben is bemutatott -- játékos fejhallgató. És adott egy hasonló árkategóriájú, zenére használatos hi-fi cucc, Sennheiser, AKG, Audio Technika stb. Az nyilvánvaló, hogy zenehallgatásra melyik kategóriát használja az ember. De játékokhoz, filmnézéshez milyen pluszt ad a "gémer" fejes, a fentiekhez képest, a dobozhangú 5.1, 7.1-et leszámítva? Magyarán, ha vásárlás előtt állok, milyen érveket tudok felsorakoztatni a "gémer" fejes mellett, a másik kategóriával szemben?
A válaszokat előre is köszönöm.


Lokids
(őstag)
Blog

Van rajta mikrofon. Ennyi. Semmi más.


milkabrams
(senior tag)

A design jobban bejön a 12 éves gyerekeknek. Mellesleg a Meze 99c rövidebb kábelén is van mikrofon.


Piftuka
(PH! addikt)

"A külső hangkártya gagyi, a kábele rövid, a műbőr(!) párna nem cserélhető[..]"

Én azt nem értem, hogy a bőr/műbőr párna miért terjedt el ilyen mértékben a fejhallgatók esetében!? :F

Főleg, ha a dedikáltan "gamer" cuccokról van szó, amelyek funkcionalitásuknak köszönhetően nyilván sok időt töltenek a felhasználó fején, és meleg időben is ilyen intenzív használatnak vannak kitéve.

Elképzelni nem tudom, hogy például ilyen hőségben 5 percnél tovább bírnám a fejemen a bőr párna érintését...

Hát nem praktikusabb volna egy cserélhető (és mosható) szivacs párnázás?


milkabrams
(senior tag)

A fejesek hangzását leginkább a párna, és így annak az anyaga határozza meg, gondolom ezzel a párnával érték el a kívánt hangzást.


Redneck
(PH! kedvence)
Blog

Szerintem alapból egy ilyen kategóriájú játékos fejesnél elvárható hogy cserélhető legyen, és legalább kétfélét mellékeljenek. Ennél a fejesnél azonban kihagyták ezt a ziccert.
A műbőrt szintén nem tudom hová tenni. Oké hogy nem cserélhető, de valami minőségi bőrözés elfért volna.

[ Szerkesztve ]


kNG
(senior tag)
Blog

Nem hallottam még hogy szól ez a fejhallgató, de az állvány nagyon dicséretes ötlet, tetszik, nem is értem, más gyártók miért nem adnak a fejhallgatók mellé? (Aki szeretne vigyázni a cuccára, annak fontos).

Hasonló árban egyébként tudtok venni egy Sennheiser GSP-300 + FiiO E10k Olympus 2 párost, én most ezt használom, zenére és játékra is kiváló. :) A passzív hangszigetelése pedig olyan erős lett a fejhallgatónak, hogy ha melletted áll valaki és szól hozzád azt sem hallod (már ha valakinek ez fontos, nekem az volt, ezért esett erre a fejhallgatóra a választásom). :) Természetesen a nagy nyári melegben ezzel is úgy érzed magad, mintha szaunában lennél, de igazi zárt fejhallgatótól nem is várhat mást az ember. :U


kNG
(senior tag)
Blog

Annyit még az előző hozzászóláshoz hozzátennék, hogy a FiiO-n nincs mikrofon bemenet, de nem is használom mindig a mikrofont, ha erre szükségem van akkor az alaplapi hangkártyával használom a fejhallgatót, azzal is jó hangja van, ha nincs rá szükségem, akkor a FiiO-n (egy kicsit dob a hangján ez is). ;)


access_denied
(senior tag)

Nem értettél meg. A feltűnési viszketegség irritál. Jön pl. egy hangfalteszt, de be kell írni, hogy én most vettem ezt meg ezt az észjátszós cuccod, mennyivel jobb is az, mint a tesztben szereplő. Ennek mi értelme a rongyrázáson kívül?


access_denied
(senior tag)

A Sennheiser ezen műanyagos megoldása (amit a Sennheiser crack kereséssel találsz) hatalmas gagyi. Azon típusok, melyek így készülnek idővel engedni (törni) fognak.


milkabrams
(senior tag)

Ha van annyiért jobb, miért ne? Nem rongyrázás, de én ennyiért vettem egy dt 770 pro-t, strapabíró darab volt.


BioNiCMaN
(PH! addikt)
Blog

Még mindig marad a (most már 12 éves) Medusa 5.1 Home... :U

üzenetek