Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


izee
(senior tag)

De melyik szerkesztőnek van Ninox Aurora? Megvan. Hát persze...

s bár 2000 fölé nem feltétlenül van értelme menni (esetenként inkább káros)
Korrekt, ez korrekt.


Cifu
(PH! nagyúr)
Blog

Nagyon pozitív, hogy a balkezes felhasználókra is gondoltak. Viszont szomorú, hogy csak a prémium árkategóriában... :(

Ezzel együtt ha most magamnak egeret kellene vennem, így hirtelen a lista élére ugrott ez a rágcsáló...


ONEFREE
(fanatikus tag)

Jól néz ki az egér pad és elég nagy méretű ahhoz, hogy gondolkodóba estem. De van valami. Én nem szövet hanem műanyag egér padot keresek ami nem sima hanem kicsit érdes. Tud valaki ilyet? De ne Razer legyen.


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

Pedig nekem van egy ilyen Razer eladó, az "érdesebb" (Control) oldala még érintetlen, mert csak a Speed-et használtam (az le is kopott :D ). Vespula néven fut, de ez a fehér Pro nevezetű verzió.

Témához: Elég "kínai" ez a design és olcsó műanyag feeling ami süt erről az egérről... A Logo pl. olyan csúnyán fest, hogy mégis muszáj lesz hozzá bekapcsolni a világítást, hogy ne legyen ennyire filléres látvány...


TTomax
(PH! félisten)

Roccat Alumic


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Köszönet az írásért és egyből is gratulálok hozzá, mert eddig ez az egyik legjobb írás a prohardveren egér és pad tesztből. :C
Viszont szeretném, ha ez tovább fejlődne és még több ihletet merítenétek mondjuk dobragab vagy Vanir tesztjeiből és a módszereket ide is bevennétek.


SP!T
(PH! addikt)

Én nem tudom... Melyik szerkesztő vásárolt jó egeret egy bóvli f@s helyett? :DDD

[ Szerkesztve ]


Narxis
(PH! nagyúr)
Blog

Na ezzel már lehet tolni a CS Source-t. :C


proci0
(senior tag)

Tessék:[link]


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

fUnc sUrface 1030 és iterációi a legjobbak műanyagban. Esetleg SteelSeries SS


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Köszi.

Ez csak egy blogos bemutató volt, nem alapos és konkrét teszt, de ez szerepel is rögtön a legelején. Perfect control méréshez meg igazából valami gépet kéne építeni, ESR MouseScore 2007 mintára.

-----------------------------------------------------------------

(#4) SunMount3r: Igen, pont erre írtam a végén, hogy első látásra nem sok jó függött a levegőben, de aztán némi használat után kellemes csalódás volt. A tartósságról meg dönt majd az idő.

[ Szerkesztve ]


ONEFREE
(fanatikus tag)

Szia! Razer Vespula van nekem is. Nagyon meg voltam elégedve vele addig amíg a közepén egy pukli jelent meg.

Proci0 : Köszi 🙂
TTomax: Köszi 🙂
Synthwawe: Köszi 🙂


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Kár. ;]


izee
(senior tag)

Ehhez képest, X-Raypad Thunder9 legalább fellelhető.


Fred23
(PH! kedvence)

Így ránézésre nagyon hajaz a Modecom Volcano MC-GMX4-re; az egészen véletlenül PMW3330-as szenzort használ maximum 7200 cpi-vel. Ami egyébként maga is egy dél-koreai rágcsáló másolata. :D Itt viszont mintha nagyon igyekeznének elfedi az esetleges másolás gyanúját egy saját burkolattal, magam sem vagyok biztos benne, mi az igazság. Áttervezték vajon a dél-koreait, vagy tényleg saját? Meg nem mondanám, de nekem egyből az említett egér ugrott be. Lehet, tényleg csak véletlen.


[ Szerkesztve ]


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Azt pedig már nem is mertem mondani. Also best buy.

[ Szerkesztve ]


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

Nekem semmi pukli, csak viszonylag rövid idő alatt kopott le Speed oldala. Ráadásul a hideg alu szélei nem túl komfortosak a csuklónak. Most is Razer van, de legalább szövet, nem kopik és rugalmasabb is, könnyebb vele variálni az asztalon.

(#11) Synthwave : Amikor kerestem a Razer Pro utódját, akkor nagyon szerettem volna egy sUrface 1030-t helyette, mert mindenütt Top 1-ként hozták ki, de itthon sehol sem lehetett kapni. Még talán ez az egy kemény pad lenne, amit szívesen kipróbálnék...

(Akkor kinéztem egy helyi bolt weshop-ját, ahol voltak Func termékek, köztük ilyen egér pad is, csak éppen nem voltak raktáron (persze utána se). Emlékszem, mikor bementem és érdeklődtem utána, de az eladó csak bámult rám, mert hogy még a Func márka nevet sem hallotta soha...)


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

A jó dolgok hozzáférhetősége itthon nem igazán jellemző. Én pl. Allsop Raindrop GigaPad XL-lel járok Canossát konstans, de most már nem fog érdekelni, ha tripla áron jutok is hozzá.

Szóval marad amazon / eBay - szokszor (legtöbbször) még pénzben is jobban jársz, ha ott vásárolsz.

[ Szerkesztve ]


Calibos
(PH! addikt)

sajnos, ez így igaz, én is ráálltam az amazonra, amazonon minőségi nem túlárazott termékekhez hozzá lehet férni ha az ember figyelemmel kíséri az akciókat.


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Lesz teszt is, csak a "tesztes" része (Paint, Enotus/bámiegyéb stb.) szerintem sokszor nem adja vissza a valós felhasználás alatt szerzett benyomásokat (nyilván, ha nem Painttel akarunk dolgozni )) ). Jó példa erre az SS Kinzu v1; prediction mellé olyan hardveres gyorsítás a szenzorban, amit nem tudsz kikapcsolni - ergo mikor egy technológiailag "jobb" egérrel akarod összehasonlítani mondjuk egy játékban, akkor ugyanazon a cpi-n kicsit tweakelni kell a sensitivity-n, és mindig lesz valami acceled. Paint próbáját se akarod annyira látni. Sokan szeretik, sokan nem.
Olyat lőttem vele, hogy magam alá zokogtam a gyönyörűségtől. De mivel low sens + accel ftw, szóval várható volt. ;]

Persze nyilván ilyenről is írsz majd a tesztben, de akkor meg gyakorlatilag majdnem teljesen okafogyottá teszi magát a "tudományos" rizsa, hiszen ami végeredményben számít, az a személyes élmény - bár erre az interneten fellelhető egeres írások min. 90 %-ban nem lehet/szabad építeni.
A technikai rész szerintem inkább csak az abszolút hulladékot segít szanálni az első körben.

[ Szerkesztve ]

üzenetek