üzenetek

hozzászólások


PSti
(tag)

Szánalom az összes USB3-as pendrive, ami írásban nem éri el az USB2 maximumát sem. Azaz a 30 MB/s alattiak.


antikomcsi
(veterán)

Tiszta szégyen szerintem ilyen pendrive-okat árulni. USB3 aham, és mindez 10 MB/s írási sebességgel. Amikor nálatok van a rokon és gyorsan meg akarsz szabadulni tőle, akkor pont jól jön egy ilyen, amikor megkér, hogy gyorsan dobd már fel a kedvenc sorozata utolsó pár évadát rá, aztán jön az örökkévalóság.

Amikor azt látom, hogy 18-19K-ért 1TB WD Elements-et kapok, amiről tudom ugyan, hogy nem ez a méret, mert kicsit nagyobb, de kenterbe veri sebességben ezeket a hulladékokat, akkor látom igazán, hogy mennyire rossz ár/érték mutatókkal rendelkeznek ezek az olcsónak gondolt pendrive-ok.


b.
(nagyúr)
Blog

Érsekesek ezek a TUF gépek, bár nerm tudom milyen minőségűek,de árban nem rossza azért egy GTX 1060 nal szerelt laposért.


Hunreeth
(senior tag)

Nem ajánlottak a notebook csoportban. És ha valami túl olcsó, az gyanús kell, hogy legyen. :)


XuChi
(addikt)
Blog

Hulladék biliműanyag, gagyi hűtés, vacak az egész...


MaCS_70
(veterán)

A TP-Link Archer C1200-at ajánlani azért elég durva tájékozatlanságot sejtet. A fél világ, beleérve a prohardveres fórumot is, tele van az újraindulásihajlam-problémáival. A helyzet szoftveres javításra sokat javult, de nem oldódott meg, mivel a SoC a hibás -- ez egy szigorúan nem ajánlott típus.

Ami jó, az az Archer C5 C1200.

MaCS


Mustaros
(tag)

1 hete vettem egyet , de jó ezt hallani így utólag..


adamssss
(veterán)
Blog

Ez a Thinkvision x1 most hanyadik generacio? Egyszeruen a lenovo oldalan sem tudok eligazodni. Az oazis szerint 8-bites a panel a lenovo szerint 10, de a magyar lenovo 300cdm-et ir mig a global 350-et...
Pedig nagyon megfogott...


koko52
(addikt)

Akkor nem csak nálam van ilyen? USB 3 pen és az USB 3 portban gyönyörűen másol 10MB/s-al jó esetben. Néha 5-8, de sok kis fájl esetén 500kb/s :W


pusszycat
(veterán)

Nekem 40-80 MB/s másol SSD-ről nem HDD-ről szerintem az sem mindegy. Meg ha NTSF- re formatálod gyorsabb lesz.


Segal
(addikt)

Ez az cikk sohasem arrol szolt hogy mit ajanlott venni hanem hogy ki fizet az oldalnak:)
Persze idonkent jo dolgok is vannak ez teny de tobbnyire inkabb a kevesbe ajanlott.


pusszycat
(veterán)

Azért az akció az akció,ha fizetnek érte ha nem. :)


MaCS_70
(veterán)

Illúzióim azért nem feltétlenül voltak a rovat motivációjával kapcsolatban, csak valahogy el tudnék képzelni egy olyan kompromisszumos megoldást, hogy van egy halmaz, amit ajánlani kellene, és ebből azt ajánlják, amit az arcukkal vállalni is tudnak.

És ezzel hosszú távon még a megrendelő is jól járna, hiszen még a közepesen jó termékek is egy viszonylag hiteles oldalon lennének hirdetve.

Szerintem...

MaCS


csicso82
(nagyúr)

Ezért kell magánemberként vásárolni - nem céges vásárlás - és neten keresztül intézni akkor élhetsz az elállás jogával - 14 nap -


próbakocka
(senior tag)

Az ASUS Zenbook-ok ajánlottak? Mintha írta volna valaki azokra is, hogy a hűtésük nem épp a legjobb. Vagy ezt csak álmodtam?


sb
(veterán)

Magyarországról írsz? :D
Ha igen, fel sem merülne benned ilyen. Felesleges bajlódni ha simán átb*szni is lehet bárkit.
Itt még nem nagyon akart senki megélni valós értékteremtésből/szolgáltatásból.


g@bo
(veterán)

egy 120 as ssd (7k) valami kókány külső ház (3k) oszt van repesztés.


Cefet
(aktív tag)

:K


jedis
(senior tag)

Kolléga lejjebb említette a 2.5"-os SSD-t, egy 2,5"-os külső házzal, és egyből meg van a tízszerezve 30MB/s írási sebesség. Ennek egy hátránya van, hogy egy külső SSD kiterjedése nem kicsit nagyobb, egy pendrive-nál. Van köztes megoldás. Úgy hívják M.2-es SSD + M.2-es külső ház. Nem sok van belőlük, főleg nem olyan, aminek van USB3.0-ás csatija, és nem is olcsó, de egy 240-es M.2-es SSD, meg egy ilyen külső ház , kicsit több mint egy 20-as, és ezért van végül is egy kicsit böszme 240GB-os pendrive-od, ami ha kell 400MB/s -el ír/olvas. ;)

https://ipon.hu/shop/termek/raidsonic-ib184m2-external-usb-31-enclosure-for-m2-sata-ssd/1599643
https://ipon.hu/shop/termek/wd-240gb-green-m2-sata-m2-2280-wds240g2g0b/1627353

[ Szerkesztve ]


Hieronymus
(senior tag)
Blog

"...2 TB kapacitást kínáló tagja egy villámgyors belső meghajtó helyettesítésre is képes, köszönhetően a maximális 2800 MB/s olvasási és 2300 MB/s írási sebességnek. Ehhez persze szükség lesz arra is, hogy számítógépünkön legyen Thunderbolt 3 csatlakozó, az X5 ugyanis ezt igényli, illetve némi anyagi befektetést is, hiszen ez a nagy kapacitású modell 5 év garanciával 310 000 forintba kerül."

Pont jó lenne a telefonomhoz. Negyed áron.

üzenetek