üzenetek

hozzászólások


sittes79
(addikt)

A k. Életbe pedig azt hittem képben vagyok a napi tech dolgokkal, ilyenről nem hallottam ez hatalmas és akkor elég neki a kakaó a usb csatin keresztül gondolom. Kell egy ilyen.


kekegsm
(őstag)

A TP-Link C1200 szerintem tud VPN szervert is, nem csak passthrough. OpenVPN és PPTP VPN van benne elvileg


MeszesKPT
(aktív tag)

Azt a pendrive-ot még az ellenségemnek se ajánlanám.


pusszycat
(veterán)

Most miért nem? Jó munkához idő kell... ;] :D


Mikiller
(aktív tag)

Csak durva, hogy maga a ház drágább, mint a meghajtó :D


Pityesz4734
(tag)

A Deco cucc meg úgy néz ki, mint egy szén-monoxid riasztó. :D


pusszycat
(veterán)

Ja,h az nem robotporszívó? 😁


Malák
(tag)

Annyira azért nem vész, amennyire mondják itt, de én sem ajánlanám. Ami miatt leginkább nem vagyok kibékülve velük az az, hogy rémes paneleket szerelnek általában bele, illetve valóban, sokkal gyengébb hűtés, sokkal gyengébb az összeszerelési minőség. Indulj ki abból, hogy a ROG ára és a TUF-ok ára közötti differenciának legalább a fele megy arra, hogy jobb minőséget kapj és csak a többi arra, hogy RGB is legyen benne, meg mert a nevét is meg kell fizetni :D

De amúgy használható gépek, csak én inkább egy picit rosszabb hardvert vennék ugyan azért a pénzért, ami más téren kárpótol.


Malák
(tag)

Tapasztalataim szerint feleslegesen sokat megy bennük a venti, de még nagyon minimális használatnál is megy. Ez szoftveresen javítható, ha 35-40 fok helyett csak 50-60foknál kapcsol be a venti, akkor már teljesen vállalható. (Persze így "előbb hal meg a proci" de ha lehet, akkor most senki se akarjon meggyőzni arról, hogy a 100+ fok fölé engedhető proci majd a 60-tól döglik meg).

Egy picit több rezet rakhatnának a gépekbe, de amúgy nem égeti le a kezedet/öledet/asztalt, szóval nem vész, előbb fog a teljesítményből levenni, ami nagyon vékony gépekben szintén normális. Illetve pár éves gépeknél nagyon gyakran hallom azt, hogy már kezd elöregedni a venti (ami szerintem nem normális 1-2éves gépnél) és hangos, de azért ez megoldható. Az akksiknál szintén sokat láttam, ami viszonylag kevés ciklus után már messze nem hozta az eredeti teljesítményt.

De ezeken kívül ha a design tetszik és nem viseli meg túlzottan a pénztárcádat, akkor nyugodtan menj rá. Az itthoni garanciális ügyintézés is teljesen vállalható, szóval összességében nálam ajánlott kategória. (Az más kérdés, hogy nem velük foglalkozom, mert nálam a 10/10 az a Microsoft Surface termékcsalád minden előnyével és hátrányával együtt) De megfordult már pár ZenBook a kezeim között, többnyire elégedett voltam velük a felsoroltakon kívül. Ha bármi egyéb kérdés felmerül, nyugodtan írj privátot :)


Malák
(tag)

Szia!

Ágoston vagyok és értéket szeretnék teremteni. Leginkább 2 in 1 gépek eladásával foglalkozom itt. Elsősorban mindig megpróbálom a felhasználó igényeit megérteni és ha látom, hogy nem olyan gép kell neki, mint amit nálam megkaphatna, akkor próbálom lebeszélni róla. Igen, inkább kihagyom az üzletet, ha tudom, hogy nem 100%-ig elégedett vásárlót generálnék. Próbálom segíteni a hozzám eső embereket még akkor is, ha már az elején látom, hogy semmit sem fog venni tőlem.

Na, most már ilyenről is tudsz itt ;)
(azt amúgy aláírom, hogy én sem találkoztam még nagyon ilyen eladóval, de pont ezért igyekszem a ritka kivétel lenni :) )


Malák
(tag)

kínából 2-3eFt (igen, az USB 3.0-s, SATA M.2 csatival, NVMe esetben 10eFt, de akkor már tud USB-C gen 2 sebességet)


bigrock
(őstag)

A párducmintás SSD egy borzasztóan fontos dolog, hiszen hiszen naphosszat megcsodálhatjuk a szép textúrát rajta. Ja, nem. :DDD


hemaka
(nagyúr)

300k-s külső ssd, sok locsolás kell ahhoz, hogy összekapard rá a pénzt.
Ezek az ajánlók vagy mik, futhatnának mit ne vegyél szalagcímmel is.

[ Szerkesztve ]


csicso82
(nagyúr)

:K vagy túlárazott és/vagy nem is jó dolgok.

[ Szerkesztve ]


Pityesz4734
(tag)

Ez alaplapfüggő is, nekem dolgozott már USB2.0-ás
pendrive 35MB/s sebességgel is. Az egy más dolog,
hogy a jó és gyors pendrive-nak megkérik az árát. :K


.Z.
(tag)

10k forintért nem olyan 128 gigásat veszel, ami 10 megával ír, hanem olyat, ami 120-130 megával.

[ Szerkesztve ]


pusszycat
(veterán)

az inkább olvasás lesz mint írás...


.Z.
(tag)

Azt mondod? :)


pusszycat
(veterán)

:D


Pityesz4734
(tag)

Hát ezzel pont nem győztél meg. Adj neki egy fincsi feladatot, pl.
mondjuk a Windows "Documents and Settings" mappát másold rá
és utána nézz egy avarage sebességet. Tuti elhasal. :DD :DD

üzenetek