üzenetek

hozzászólások


snecy20
(veterán)
Blog

De kár azokért az összhatást rontó fehér lábakért. :)


Duracellm...
(veterán)
Blog

Régen még az Antec mATX házak is jobbak voltak: P180 mini..


imibogyo
(addikt)
Blog

"Alumínium a láb", de egyébként a cikkben is benne van. Nem mintha túl komoly modding tudás kellene 5 perc alatt lefújni mondjuk feketére, ha épp az a kívánatos szín. ;)

"A talpak alapanyaga műanyag, amit egy-egy köré hajlított alumínium lemezzel próbáltak feldobni."

[ Szerkesztve ]


Aprósólyom
(őstag)
Blog

Valaki használt már hasonló felépítésű házat? Jól sejtem, hogy egy mild OC-s CPU (pl. 2600@3.9GHz) és egy "közepes" fogyasztású GPU (pl. 1060/1660/2060) már nem lenne feltétlen ajánlott a házikóba?
Az említett konkurens Fractal házikó sokkal szellősebbnek néz ki. Talán az?!


Taranti
(aktív tag)
Blog

Akkor már a Coolermaster N200-at nézd meg, kb. ugyanennyiért kicsivel jobb. [link]


gistvan92
(csendes tag)

Antec P6-ot nyúzok lassan egy éve, szerelmes vagyok. gtx 1070ti és egy ryzen 2600 van benne 4.2Ghz-en, 3200as ramokkal. Nem tudom, hasonlónak találod-e, vagy esetleg a silent megoldásra gondoltál..

[ Szerkesztve ]


Fred23
(veterán)

"egy olyan tulajdonsággal bír, amit a fórumainkon olvasottak alapján a felhasználók nagy része még mindig hiányol a legtöbb mai gépházból, ez pedig az 5,25 hüvelykes meghajtóhely."

5-nél több panaszkodót tudna valaki linkelni? Vagy ez volt a humor rész a cikkben?

Egyébként semmi bajom a házzal, de ilyen áron inkább valami mást!

[ Szerkesztve ]


Cifu
(nagyúr)
Blog

Szerintem a humor része. :DDD

Oké, hogy mindig akad egy-egy méltatlankodó, de a többség nem használ már ODD-t...


Zotya84
(őstag)

Nem is feltétlenül ODD-nek kell: vízhűtésnek, mobilracknek... ;)


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Inkább egy kis odaszúrás. Szinte minden házteszt vagy hír alatt megjegyzi valaki, hogy na ebben sincs 5,25-ös meghajtó, ezzel kapcsolatban szoktak a legnagyobb viták menni, ezért is esett a választás erre a modellre. Remélhetőleg kielégíti mindenki vágyát annyira, hogy mondjuk a következő 5 cikk alatt ne erről szóljon minden. :D

[ Szerkesztve ]


#41095680
(csendes tag)

Kíváncsi lennék egy olyan statisztikára, hogy ki használ ATX vagy nagyobb, mATX, ill. ITX házakat, plusz ott lennének a laptoposok is. Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen arányok vannak a laptop kontra asztali gépet használók között. Én is mATX gépet használok...örülök. hogy elfér az asztalon a monitor mellett. Szerintem a 20000 alatti kategória a nagytöbbségnek elegendő. ;)


arn
(nagyúr)

ez a define design mar nagyon idejet mult - tobb mint 10 eves.


Misi_D
(tag)

ODD vs. ODD hely. Ugye. :)


Samott
(senior tag)

Ja, nekem is olyan haz kell amiben van ilyen hely, mert a vinyo a leghangosabb dolog a gepemben, szoval egy ilyenben lakik:

[link]

Ennek meg kell egy otnegyedes hely.


L3zl13
(nagyúr)

Csak érdeklődésképp, hány fokra melegszik ebben a vinyó komolyabb használat közben?


Samott
(senior tag)

Nincs komolyabban hasznalva, egy 8TB-os WD Red van benne, igazabol csak tarolok rajta. Most atmasoltam 20GB-ot ket particioja kozt felment 30-rol 32 fokra. Lassan 10 eve megvan a tok, volt benne 750-es meg 3TB-os vinyo is soha semmi gond nem volt veluk. De mar nem aruljak regota.


sb
(veterán)

Sajnos ezek kb. eltűntek a piacról. Pedig jó lenne a NAS-ba 2-3 HDD-hez valami. :)


kekegsm
(őstag)

Ne is haragudj, de egy WD RED-et nem igazán lehet hangosnak nevezni...


Samott
(senior tag)

Nem haragszom, de ettol meg az a leghangosabb a gepben (passziv tap, minden venti pwm, videokartya venit is lekapcsol ha nincs terhelve). Alapjaraton csak a vinyo halk zummogeset hallani. Mellesleg a 8TB-os hangosabb, mint az ugyanilyen 3TB-s volt.


Sub-ZeRo
(nagyúr)
Blog

Én most cseréltem le egy CM 690 A2-őt egy MB600L red-re és megbántam. A ház jó, remekül elfér benne a 240-es radiátor, jó a kábelrendezése stb. csak egy baj van vele. A szellőzése nem olyan jó. Amíg az újban csak 3 venti dolgozik, a régiben 6 db teljesített szolgálatot (4 db 12-es, 2 db 14-es.) A hangjai vissza voiltak fogva, mert csak 800-on forogtak . A vga-n meg is látszik (rx580 8gb) és játék alatt elindul a hűtése az új házban. A régiben meg semmi. Ez nem tetszik benne. De mivel új gépet fejlesztettem gondoltam cserélek házat. Lemondtam egy jó dologról. :(

üzenetek