üzenetek

hozzászólások


QwErTy42
(addikt)

Nem kéne.
A céges Zbookom fixen nem cserélném le erre.


cantus
(tag)

Anyaghasználat so-so és az, hogy le lehet kapni a hátlapot még pozitív hír. De a hűtési teljesítmény, a forrasztott memória, a rövid akksiidő és ez a kevés csatlakozó sajnos nagyon rossz irányba viszi ezt a kategóriát.

[ Szerkesztve ]


Mamuska
(senior tag)

Főleg ha Dreamcolor Zbook, szerintem abba jobb kijelző kerül.


sb
(veterán)

A hűtéssel nem látok problémát.
2kg alatti és 6 magos procival 3GHz környékén jár. De még gpu-val is 2.5 körül megáll.
Amikor elkezdtem olvasni csak pislogtam, hogy mi lesz ebből...

Csatlakozóból a Type-C/TB megold mindent. Ha most vennék biztos nem keresnék mást, csak ami így "dokkolható".

A forrasztott ram nyilván gáz és az üzemidő se túl jó, de valahol ez is érthető.


hemaka
(nagyúr)

Az a tapipad megoldas eleg kiraly, de ettol fuggetlenul nem kellene.


Sinesol
(addikt)

Egész érdekes gép lett ez és lehetett volna szerencséje is, ha tovább bénázott volna az Apple. Viszont a mostani Macbook elég bitang lett, nem hiszem hogy bármi is megszorongathatja a kategóriájában.

[ Szerkesztve ]


troviko
(senior tag)

Nekem sem kéne, pedig most is Zenbook-om van, igaz jóval alapabb és olcsóbb kivitel. Ez nekem túl vastag, és amúgy a tapipad nekem nagyon nagy baromságnak tűnik.Felesleges.
Sokkal inkább kéne egy XPS.


troviko
(senior tag)

Azt bármi megszorongatja. :)


Tin
(addikt)

háromnegyedimillióért nem kéne. de normális áron simán jó kis gép.


Sefter
(addikt)

Attól, hogy drága, még nem lesz azonos kategória az elitebook/latitude/thinkpad trióval, pláne a macbook-al..
Kihagyni a gigabites lant, forrasztani a memóriát, és win 10 home-ot adni hozzá... :(


Khelben
(Ármester)
Blog

Szerintem nem is Elitebook-Latitude-Thinkpad vonal volt a cél, hanem az XPS-Macbook Pro kategória. Az a fajta munkagép, ahol a kinézet miatt kell sok kompromisszumot kötni (csatlakozók, bővíthetőség).


Sefter
(addikt)

A cikkben volt, hogy azokkal egy kategória...a kinézete pedig a 10 évvel ezelőtti sony vaio-mra emlékeztet, a vastagságán kívül..


TigerCat
(veterán)
Blog

Ennyi pénzért kaphatott volna rendes magyar kiosztást és 16:10-es kijelzőt is... Amúgy nem rossz.


cucka
(addikt)
Blog

Ezzel a géppel az a baj, hogy 800 ezerbe kerül de úgy néz ki, mint egy 300 ezres gép. Ennyi pénzért vehetsz macbook-ot, ami nem csak drága, de drágának is érződik.
(Pl. nekem az nem fér bele 800 ezerért, hogy két kézzel kell szétfeszíteni a zsanérokat, vagy hogy a gép oldalán csak úgy random oda vannak dobva a portok)

A képernyős touchpad szoftveres támogatása milyen? Az ötlet maga egy nulla, mindenki látott már érintőképernyőt, a lényegi kérdés, hogy mennyire jól csinálták meg a szoftveres hátterét, erről egy árva szó sem esik sem itt, sem a hivatkozott cikkben.

[ Szerkesztve ]


Shyciii
(addikt)

Soha többet Asus Zenbook. 3-at is vettünk céges hasznélatra különböző időkben, és abból kettő lazán tönkrement kevesebb, mint 1 év alatt. Minőségre se érződik, hogy komoly készülékkel van dolgunk, közben meg drága, mint a dög, Ráadásul papíron jó a sebessége, de olyan gyorsan veszi le az órajelet a melegedés miatt, ráadásul hangos. Az a szélzúgás hang, hát khm...k.rva zavaró.


Tin
(addikt)

milyen zenbookok voltak?


Khelben
(Ármester)
Blog

Zenbook Pro != Zenbook


Noukoum
(senior tag)

Egy gép alapján lehúzni egy teljes szériát, szép.


Shyciii
(addikt)

Cégesek Asus Zenbook Flip UX360-asok. A főnök magán Zenbookja pedig egy Pro UX550 volt. Mindegyik egy igazi kuka szökevény. Miután elkezdtem nézegetni fórumokat, kiderült, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek. Igen sokan panaszkodnak. Céges használatra (akárcsak a Lenovo Yoga-t) egyáltalán nem ajánlják. Gyatra minőség, és a Fixdirect szervízre is sokan panaszkodnak (ezt mi is meg tudjuk erősíteni). Miután Fixdirect kvázi hülyének nézi az ügyfelet, elvittük egy magán szervízbe, ahol nem sok híja, hogy kiröghtek, hogy Asus Zenbook-okat használunk céges használatra. "Az ellenségemnek se kívánom"...csak hogy a szervízes szavaival éljek.


Tin
(addikt)

nekem UX305 van, bár én nem melóra használom, de van kollégám, aki 3 éve hordozza-gyűri, és nem kíméli. nincs vele baja. viszont az ez utáni szériáknál egyre több panaszt olvastam, hogy szar a zsanér. túl laza (ez viszonylag egyszerűen orvosolható), vagy törik, vagy egyéb gond. tehát munkára csak olyannak, aki vigyáz is rá.

a visító ventillátor és a túl agresszív hűtési programja sokkal zavaróbb. bár erre van külső program, ami kordában tartja, és akkor nem hangos. viszont, az enyém i7 ellenére sohasem throttlingolt. éppen annyira tervezték felül a hűtést, hogy órákig elmegy max terheléssel.

pontosan mi volt a baja a céges laptopoknak?

[ Szerkesztve ]

üzenetek