Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


total90
(PH! kedvence)
Blog

Must have :C Lesz Mortal Kombat orrba szájba :))


eldiablo
(PH! addikt)
Blog

Úúúúúú! Kell, akarom! :Y


Redneck
(PH! kedvence)
Blog

Igeeen! Nagyon jó hír, imádtam. :K


Korbel78
(fanatikus tag)

Egy kis nosztalgia. Apám hogy utálta, hogy lefoglaltuk a tv-t a Sonic the hedgehoge-gal, de leginkább azért mert már a későbbiekben (talán 94-től) a meccs helyett a mi fifa rangadóinkat nézte, nézhette :DD :DD :DD


b.
(PH! nagyúr)
Blog

na ezt akár elő is rendelem :) kell :)


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

"Az eredeti Mega Drive egyébként 1988-ban jelenet meg Japánban, természetesen Genesis néven"

Természetesen Mega Drive néven, ugyanis a Genesis nevet kizárólag Észak-Amerikában használták.


AxBattler
(PH! félisten)

Streets of Rage 3-at akarok! :DD


8th
(őstag)
Blog

Vagy 20éve nem toltam Megadrive-on M.K.-t de még mindig benne van a kezemben a kétsoros joy-hoz pár mozdulatsor 1-1 kombóhoz vagy kivégzéshez. Ha nem lesz vészes az ára és jó játékok lesznek rajta lehet rámegyek egyre. :P


Korbel78
(fanatikus tag)

Ha jól emlékszem a véres kódra, bal le bal, jobb le jobb, bal bal, jobb jobb :DDD


Seikai
(fanatikus tag)
Blog

Remélem nem az lesz, hogy majd a duplájáért lehet ezt is kapni itt... amúgy nagyon várós.


total90
(PH! kedvence)
Blog

Nintendo mini olyan 90 euro könyéke, ez sem lesz több.


inpius
(újonc)

Lehet majd sárga kazettával is használni?


Televan
(PH! kedvence)

Még az is sok érte! ;]

De a trollkodást félre téve,biztosan lesz akinek ez bejön mert a termék sok embernek add nosztalgikus érzést. Én max 10ezret adnék egy olyan dologért,amit utána csak papírnehezékként használnák 1-2 hónap elteltével.

[ Szerkesztve ]


DraXoN
(őstag)
Blog

Instant get a holmi ha jó áron lesz :)

inpius: az egy másik gép.. klónja. 8bites Nintendo klónok mentek a "sárga kazival" ... nekem is volt az.. az volt nálunk a "szegények nintendoja".. amikor megvetted a játékot, de más volt rajta mint ami a képen.. az az érzés felejthetetlen volt.. főleg ha valami olyan volt így rajta ami már megvolt... Volt egy "véletlen" rizikója akkoriban az összespórolt zsebpénzből venni egy-egy kazit 1-3ezer forintokért kint valamelyik "bazáros" piacon (sokuk mára már bezárt, vagy csak árnyéka akkori önmaguknak utóbbi pl. maglódi piac).
.. és honnan tudtuk mi is lesz rajta? kb. csak reméltük. Kép és cím alapján kellett eldönteni, hogy izgalmas lehet-e.. bár a kép grafikáiknak nem sok köze volt sokszor a rajta levő program minőségéhez.


total90
(PH! kedvence)
Blog

Dehogy sok, nagyon adja az érzést :K


b.
(PH! nagyúr)
Blog

Lengyel piac. Ott volt a sárga kazi az alámondásos írógéppel ráírt Rambo III videókazi mellett :D
mai napig kedvencem:

[ Szerkesztve ]


adalbert1
(PH! kedvence)
Blog

A NES és a SNES mini mellé kell majd ez is. :K
Számomra még mindig a 8 és 16 bites játékok jelentik az aranykort, ezek elé ülök le a legszívesebben játszani (persze játszok a jelenlegi generációval is, de még mondjuk egy 2002-es FPS-t nem játszok újra, addig egy Super Mario Bros.-t bármikor :) ).


_Scythe_
(fanatikus tag)

Nem A B A C A B B? De lehet az Aladinnal keverem :D


arty
(PH! addikt)
Blog

erdemes tudni, h az atgames nevu retekgyaros ceg csinalta az eddigi megadrive klonokat... es most elvben ezt is ok fogjak.

szal olcsonak talan olcso lesz... es ezzel az eddigi produkcioik osszes elonyet fel is soroltam :)

[ Szerkesztve ]


troviko
(senior tag)

Ez nekem is kell... :C


ddekany
(PH! kedvence)

Jah... Erről eszembe jutott a "C64 Mini", ami pl. szépen lagol, főleg a hangja, meg ilyenek... Nyilván, a célközönségnek mindegy, őket csak lenyúlják gyerekkori emlékeikre építve, aztán ennyi. OK, nem mintha bárki e-sportot akarna űzni C64-es játékokkal, de szóval ilyen mértékben ez azért gáz... Meg persze azt is lehet mondani, hogy aki komolyabban veszi az ilyesmit, az úgy is PC emulátort használ, nem ilyen gagyikat.

[ Szerkesztve ]


ddekany
(PH! kedvence)

Erősen kizárt, hogy bele lehessen dugni bármilyen kazettát... Aligha nem csak dekor a külső (meg gondolom praktikusan méretre is jóval kisebb mint az eredeti), és azzal lehet játszani, amit gyárilag beletettek.


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

"Meg persze azt is lehet mondani, hogy aki komolyabban veszi az ilyesmit, az úgy is"

...eredetit használ.
Vagy Ultimate64-et, ami FGPA reimplementáció - mondjuk ott azért még lesznek bugok egy darabig, mert elég friss, de inkább az volt idén a C64 szempontjából fontos új HW, nem a Mini.

[ Szerkesztve ]


fornettisuti
(PH! addikt)

Dreamcast-nek jobban örültem volna.


arty
(PH! addikt)
Blog

_állítólag_ az EU megadrive minin lesz cart slot...

de szerintem emellett nem ártana a hű emuláció mellett extrákkal is megszórni a gépet: valami jóféle crt shader / scanline emuláció a "minimum", ha valaki nem akar "hányni" az ötven colos elcédéjén ;)

namost atgames... háppersze, "tuti" lesz benne minden "jóság" :D


Korbel78
(fanatikus tag)

Nem kizárt :DDD
Akkor az enyém sub-zero fatalityje lehet...rég volt már. :B

[ Szerkesztve ]


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

Kár, hogy a megadrive-os változatból egy csomó hang kimaradt, a "Finish him!" meg a "Scorpion wins" nélkül nem ugyanaz az élmény :)


KKaresz45
(fanatikus tag)

Honnan veszed hogy ezt is az atgames csinálja? Forrás?


VIPerX
(tag)

A tiéd a Test Mode a Mortal Kombat II-ben :)


Corpuscle
(senior tag)

Véres kód: ABACABB
Menűben a „cheat” kód: le, fel, bal,bal, A, jobb, le
Aladdin: ABBAABBAA a játékon belül

A tévedés jogát fenntartom, több, mint 20 éve használtam ezeket a kódokat utoljára. :D


khron78
(senior tag)

Sajnos az AtGames csinálja. Ennyit a nagy bejelentésről.


FollowTheORI
(PH! nagyúr)
Blog

Nesze neked 4K meg HDR meg csilivili... :D


Bootyhunter
(tag)

Kell a francnak 4K meg HDR! Játékélmény kell + jó kis game music! Ez bizony instant buy lesz nekem is!


arty
(PH! addikt)
Blog

mindenhol ezt írják :) atgames ráadásul idő előtt tweetelte az infot, amit utána töröltek is, ám később a sega is megerősítette a "hírt" ...

de persze fogadkoznak, hogy EU-ban lesz cart slot és most egy frankó opensource emut licenszelnek, stb....


AxBattler
(PH! félisten)

Mondjuk az AtGames legutóbbi próbálkozása már egész emészthetőre sikerült, és nálunk is beszerezhető 25k HUF-ért.

Sega Genesis Flashback HD: The Kotaku Review

[ Szerkesztve ]


ssppiikkee
(tag)
Blog

Nekketsu játékok :C
Haverokkal szétgémeltük egy pár joy-t :D újra feltörnek a klasszikusok, csak szerintem ezekkel relatív egy idősebb korosztály a cél, a mostani fiatalok nem fogják ezt megvenni...


DraXoN
(őstag)
Blog

nem a mai gyerekek hibája, hogy nem értik, ők nem nőttek ebbe bele.
én a 90es években töltöttem gyerekkorom azon részét amikor ezen gépek mentek, így szinte mindhez volt szerencsém abból a korszakból (nekünk sima nintendo és c64 volt), haveréknak, snes, megadriveII.. mikor anno megjelent az n64 és lett egyiküknek, hát az csoda grafika volt akkor, és élveztük, hogy pár játékot akár 4en is tudtunk játszani... de sok joy meghalt... csak úgy fogytak, de volt utánpótlás bőven a piacokon :D ... aztán a nintendo klón sárga kazis is népszerű volt, hisz ahhoz olcsó volt a játék a nagy nevekkel szemben (meg a konzol maga is olcsó volt)..
emlékszem a contrát mennyit nyomtuk.. eleinte azon harcoltunk, hogy végigbírjuk-e egyáltalán vinni, de küzdöttünk-küzdöttünk.. a végén már anélkül többször körbevittük, hogy bármelyikünk valaha is meghalt volna bárhol a játékban... és azt figyeltük, hogy hány perc alatt visszük körbe, egyedül, párban, stb. de mikor már annyira profik voltunk, hogy 4-5 órája folyamatosan játszottunk vele és egyikünk se akart meghalni sehol (pedig igyekeztünk akkor már egymásnak is keresztbe tenni azokon a pályákon amikor felfele kell ugrálni)... meguntuk :D ... c64en a pitstop2 volt a menő.
snes-en a mortal kombat II és III ... n64 inkább a mario kart.. segán a sonic (mondjuk egyszerűen azt máig nem tudtam megszeretni... egyszerűen az a gyors játék nem az én játékstílusomnak felel meg.. talán az zavar, hogy lehetetlen minden gyűrűt összeszedni)

de jó idők voltak.. emlékszem amikor a PS1 megjelent (bár nekünk nem volt abban a házban ahol felnőttem, csak egy osztálytársamnak.. neki viszont amigája volt előtte).. huh micsoda grafika, micsoda hangok voltak akkoriban. 2000ben a PS2 meg eleve csoda volt (bár akkor már más volt, én is idősebb voltam.. talán 7.es, már nem jártunk úgy át.. más iskola, más környezet...)

de összefoglalva, szép korszak volt, ma bánnám ha nem lett volna.
nem tudom a mostaniak átélnek-e ilyet, és lesz-e majd nekik ilyen "retrofaktor" 20 év múlva, de kívánom legyen nekik, egy élmény ez...
Én is úgy gondolom az idősebb osztály lehet a célpont inkább.

[ Szerkesztve ]


Navaze 2
(kvázi-tag)

Én is 39 évesen megjártam a C64, Megadrive, Megacd vonalat jó volt. Kellett. Én csalódott vagyok. Van ilyen olyan platform, 4 játékot tartalmazó elemes Megadrive pár éve, 2 3 évente refresh. Van almára/droidra hivatalos játék remék hegyek, ingyen. Emuk. Mondjuk azok nem hivatalosak. De sehol egy igazi retro Sonic 5 6, vagy Street of Rage 5 vagy tudom is én egy ilyen igazi 16bites 2d platform ami fojtatás vagy csak egy ujjabb rész vagy csak egy jubi. Kiadás. Csak nem rokkanának bele.
Nem veszek több műanyagot a Sega-tól pedig csak az volt egy időbe :(


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

Mega Drive-ra készül egy új platformer, a Tanglewood, mondjuk azon kívül másról nem tudok 16 bites platformra, de 8 biten elég élénk az élet.


Navaze 2
(kvázi-tag)

Na erről nem is tudtam köszi :)


ddekany
(PH! kedvence)

Valószínűleg az van, hogy aki olyan, hogy vonzza a fejlesztés (szóval nem a játék) retro gépeken, annak ezek a "16 bitesek" már nem az igaziak... egy C64 korszakbeli 8 bites gépben jobban meg van az, amiért vonzó ilyenekre a fejlesztés. (Na meg, ott az Atari 2600, ami már 40 éves, és még sokkal durvább, de mondjuk az talán már túlságosan korlátos... de, oda is készülnek cuccok a mai napig.)

De amúgy én grafikában/hangban is preferálom a régebbi gépeket, ahol keményen le volt korlátozva, hogy mennyi szín és hogyan, meg még rendes "chip tune" hangjuk volt. (Mondjuk erősen kocka vagyok...)

[ Szerkesztve ]


Navaze 2
(kvázi-tag)

Valószinű. Itt igazából arra gondolok hogy egy egyébként tényleg neves konzol és software gyártó cég egy ilyen alkalommal adhatna mellé softwert is, ujjat. Igazság szerint, ahogy mondjátok 8biten működik ma és egyébként nagyon jók de nem igazán verhetettlenek. Míg anno ezeken a konzolokon kaptál mondjuk 12 pályát aminek minden pályája más volt, az esetek 80%ában 12 zenével, addig ma kapsz 120 pályát teszem azt 4 világba, 4 féle tereppel. Kapossabb sokaknak a 120 pálya mint egyszer egy egyébként teljes értékkel bíró (történet stb) "alkotást" végig vinni? Mert a magam részéről a 120 pályát 60körül elunom.
Arra nem gondolok hogy, a Megadrive mini kiadása után ujra neki áll a Psygnosis pl:) Szerintem inkább irreálisan magas összegbe kerülne a fejlesztés és nem hozná vissza azt az árat, mert ma nem nagyon lehet ezekért sokat kérni. Lényegében a legutolsó teljes mértékben a 2d platform irányvonalat követendő fejlesztésük a Sonic Episodes volt. 2 ő együtt volt 6e androidra. És a kettő együtt adta ki a teljes játékot.
Soniccd-zek jelenleg állat mód. 😁


SunMount3r
(PH! kedvence)
Blog

És gondolom stílusosan 16db játék jár majd hozzá...

Amúgy ha tényleg ilyen lesz, mint képen a képen, akkor egy kis optikai tuning rá férne még azért :D ... (Igen én is toltam vele annak idején, de valahogy "szebbre" emlékszem... :U )

[ Szerkesztve ]


arty
(PH! addikt)
Blog

Sonic Mania smafu? ;)


khron78
(senior tag)

Kis nyelvtant is tanulhatnál két játék között.


8th
(őstag)
Blog

Nincs összehasonlítási alapom. :N

üzenetek