üzenetek

hozzászólások


Ragnar_
(őstag)

És a 75Hz freesync észrevehető a sima 60Hz-hez képest ?

#318 ;]

[ Szerkesztve ]


ForRedGlory
(nagyúr)
Blog

Na, hirtelen ijesztgetős, előre szóltam... A gépem az adatlapomon, de szódával ugyanolyan, mint ez a tesztgép. Gyorsabb memóriám van (ami számít), de nincs HT. A beállítások ugyanazok, mint a tesztben. Csak játékokat futtattam (A Strange Brigade nincs meg, de gondolom a másik háromból lehet következtetni az eredményre)

(#325) BerserkGuts: Nyugodjál le, el sem olvasom amit írtál, mert nincs értelme. Szívj friss levegőt vagy dühöngj máshol, itt a kutya sem kíváncsi a hülyeségeidre és az offjaidra..

[ Szerkesztve ]


CoolMan
(MODERÁTOR)

Uraim! A topikot kitakarítottam, ezért megkérek mindenkit, hogy az offolást,veszekedést, személyeskedést fejezzétek be! Aki pedig nem bír magával, az nálam jelentkezzen pihenőért.


DraXoN
(őstag)
Blog

F1-nél nem a beépített tesztet futtatták, hanem "tesztkört" mentek a német pályán.. nekem ez jött le a tesztből mint "infó".

TR-nél nem látok hibahatáron kívüli eltérést, az elsőnél meg fogalmam sincs "hogy kéne olvasni".. erősen gyanús nekem, hogy nem a belső teszt grafikonjából olvasták ki az értékeket (minimumot biztos nem lehet leolvasni róla).. egy külső mérőprogram szintén leszed pár százalékot az eredményből...


nemszabad
(tag)

Nem fogják megérteni.
Quake 3-aztam, elég komoly szinten.
R_picmip: 5
Com_maxfps: 125
Enemymodel: green xaero
...meg még egyéb beállítás OSP-ben, amire már nem emlékszem, hisz akkor még én voltam gyerek, ma meg már gyereket nevelek. Az eredmény: egy full szintelen, effektek nélküli pálya (se torkolattűz, se lövedéknyomok a falon, se robbanás, csak egy rikító enemy a pályán). Baszhattam volna a csili-villi grafikát 40 fps-sel, ahol nem látom az ellenfelet a sok effekttől, aki egyébként is beleolvad a környezetbe (meg átugrani sem tudtam volna a red-ért a ZTN-en, pl. :)).

A probléma összefoglalva: jólét-betegség. Túlságosan jól élünk, van idő ilyen fa**ságokkal foglalkozni, mint amiről itt megy a vita. Az embernek mindig kell egy pofon, hogy észhez térjen és minden a helyére kerüljön, mi fontos, mi nem.
Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et? :D. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...

Ismerős??

[ Szerkesztve ]


ForRedGlory
(nagyúr)
Blog

A benchmark is egy futamot szimulal az F1-ben. Tul sok kulonbseg nincs a kozott, hogy benchmark, illetve a kozott, hogy te jatszol. Nem kell minden meset elhinni.


- = Zk = -
(félisten)
Blog

Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et? :D. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...

senkit nem érdekel, hogy mennyivel csak az, hogy Te vagy az első... 1centi 1 méter...5FPS 1...
ilyen ez a világ kéremszépen ;)


propetya85
(őstag)

Ez komoly? Nekem toltad be a hbenchet?! :C :D

Vicces fiu vagy ....


ncc1701
(addikt)

Nem ment át a mondanivalója. Nem baj. Kívánom, h ne a saját károdon tanult meg megkülönböztetni a fontos dolgokat a hülyeségektől.


- = Zk = -
(félisten)
Blog

1. de, átjött.. sőt
2. régi motoros vagyok a fórumon
3. öregszem amúgy is...
4. én tipikusan az az idióta vagyok, aki szeret a saját kárán tanulni.. ugyanis nem minden esetben lesz károm abból, amiből másnak igen... tapasztalat

üzenetek