üzenetek

hozzászólások


.mf
(veterán)

"Ezt négy ventilátor hűti majd, és hogy mindenki érezze, nem egy szimpla munkagépről beszélünk, a hűtés méretes burkolatán elfér a többi ROG lapról ismerős LiveDash OLED kijelző, illetve van AURA Sync RGB is."

Na azért, kezdett már hiányérzetem lenni...

;]

:O


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Kíváncsi vagyok, hogy 10-15 év múlva menynire használható lesz majd napi használatra s persze most nem szövegszerkesztésre gondolok, hanem videó lejátszás, internetezés, játék. Ha azt nézzük, hogy az első generációs Core i7 CPU-k is 10 évesek s máig állják a sarat, úgy akkor ebben is benne lehet legalább 10 év, s ha nem is a legjobb befektetés, de 10-15 évbe gondolkodva megvenni, nem is anynira katasztrófa...
Az mondjuk más dolog, hogy 15 év múlva ugyanezt a teljesítményt fele/negyede ekkora fogyasztással meg lehet oldani valószínűleg :)


eldiablo
(addikt)
Blog

"...ROG DIMM.2 foglalat is van rajta, amely a cég más HEDT lapjairól is ismerős lehet..."
Illetve a desktop vonalról is.

Na, ez a lap a tényleg full felesleges kategória. Simán WS vonalba kellett volna tolni a sok facy shit nélkül.

XuChi, Te beszélsz, akinek világítanak a szemei?! ;]

[ Szerkesztve ]


XuChi
(addikt)
Blog

Nincs is szebb egy rgb-s munkaállomásnál. :C


Akula
(senior tag)

Ezt én sem értettem, de ők tudják.


hemaka
(nagyúr)

Haladni kell a korral es a trendekkel. :DDD


.mf
(veterán)

"Kíváncsi vagyok, hogy 10-15 év múlva menynire használható lesz majd napi használatra s persze most nem szövegszerkesztésre gondolok, hanem videó lejátszás, internetezés, játék. Ha azt nézzük, hogy az első generációs Core i7 CPU-k is 10 évesek s máig állják a sarat, úgy akkor ebben is benne lehet legalább 10 év, s ha nem is a legjobb befektetés, de 10-15 évbe gondolkodva megvenni, nem is anynira katasztrófa..."

Hacsak nem jön valami forradalmi újítás, a procik lassuló fejlődési ütemét elnézve simán használható lesz -- de nem csak ez a monstrum, hanem a középkategória is. Nem csak az első gen 1366-os i7-ek állják még a sarat, az asztali gépemben még mindig egy első gen i5 van, 1150-es (750: 4 mag HT nélkül, alapból 2.66 / 2.8 G, de mivel ez még nem volt lockolva, 3.8-on megy), játékban úgyis a GPU számít sokkal többet - már amennyiben valaki nem benchmarkokkal játszik ;] :))

Eldiablo: ugyanmár, az ő szeme se nem színváltós, se nem villogós :P


jedis
(senior tag)

" két 24, négy 8 és két 6 tűs csatlakozón keresztül táplált, 32 fázisú VRM rendszer gondoskodik"

Aszaqúúúúvaaaa ! :Y A 16 Amperes automatát meg ki kell "andrásolni" a villanyszekrénybe. Azé mielőtt beindítjátok, szóljatok Paks-nak, hogy egy plusz blokkot indítsanak be ideiglenesen. :D


Akula
(senior tag)

:DDD
Andrásolni? :C


krekk
(tag)

Hagyd biztos ács a kollega. Amúgy meg a "patkolni" szót kereste bizonyossan, de legalább 16-os vezetékkel.


Duracellm...
(veterán)
Blog

Egy ennyire bonyolult PCB szerinted elmegy 15 évet?


Meridian
(aktív tag)

OFF. És mi van az AMD Ryzen 2-vel?


persil
(addikt)

Esküszöm egyszer nyerek a lottón veszek egy ilyet és megkérem az eladót, hogy adjon hozzá egyet a legolcsóbb celeronból... :D


Puma K
(veterán)
Blog


Tidus
(őstag)
Blog

Az elkövetkező években váltják a DDR4. et, és a PCIe3-at. Öt-hat év és ugrik a SATA3.
Ha ebben a tendenciában fejlődik a számtek, már pedig fog. Akkor 15 év múlva elavultabb lesz a DDR4 mint most az SDR Ram.
Ez az X599 erről az egy CPU-ról szól. Az ASUS-nál pedig erről az egy alaplapról. A többi gyártó még köpni, nyelni sem tudott, pedig ez a Dominus sem mai hír.
Erre a cuccra az érdekesség kedvéért érdemes befektetni, ami nem kis befektetés. És azoknak akiknek szüksége van rá az anyagiak megteremtéséhez.
Szerintem...


erer1000
(senior tag)
Blog

túlságosan hurrá optimista vagy


jedis
(senior tag)

andrásolás: megtámasztás, kitámasztás.

Nem patkolást akartam írni. Ha azt akartam volna, akkor azt írom. A villanyóra automatájának a billenő kapcsolóját kell alátámasztani ( andrásolni ), hogy a hirtelen támadt nagy áramfelvétel miatt, ne tudja levágni az automatát. Remélem így már érthető ? :K

Amúgy üzemtechnológus vagyok, és folyamatfejlesztéssel foglalkozom. :D


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Azért a Nehalem/Bloomfield manapság már elég karcsú (ha nem csak netezel, irodázol, médiázol). Kivétel a leg-leg Extreme Edition.

A Sandy/Ivy ellenben nem, és az is lassan 8, illetve 7 éves technika.

[ Szerkesztve ]


daa-raa
(titán)

Ryzen 2 nincs. Van Ryzen 3/5/7. Ha a "második generációs" Ryzenre gondolsz, akkor a 2xxx sorozatú Ryzeneket tavaly április óta megveheted.


Trolluska
(tag)

Valószínű átlag napi használatra elég lesz bőven. Én 2008-ban vettem AMD Phenom II X3 720-ast (2,8GHz, nincs túlhúzva), AMD Radeon 6770-es VGA-val. A mai napig használom ez a fő gépem, néha még egy-egy játék is befigyel. A kérdés inkább az, hogy 15 év múlva nem lesz-e egyszerűbb rendelni egy no-name okosórát/telefont Alibabáról, ami wireless tolja 8K-ban valami megjelenítőre mindezeket egyidőben (net+videó+játék), miközben a 5mW-ot fogyaszt. Mindezt 20$-ért. :U

üzenetek