Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


.mf
(PH! kedvence)

"Ezt négy ventilátor hűti majd, és hogy mindenki érezze, nem egy szimpla munkagépről beszélünk, a hűtés méretes burkolatán elfér a többi ROG lapról ismerős LiveDash OLED kijelző, illetve van AURA Sync RGB is."

Na azért, kezdett már hiányérzetem lenni...

;]

:O


bacsis
(Közösségépítő)
Blog

Kíváncsi vagyok, hogy 10-15 év múlva menynire használható lesz majd napi használatra s persze most nem szövegszerkesztésre gondolok, hanem videó lejátszás, internetezés, játék. Ha azt nézzük, hogy az első generációs Core i7 CPU-k is 10 évesek s máig állják a sarat, úgy akkor ebben is benne lehet legalább 10 év, s ha nem is a legjobb befektetés, de 10-15 évbe gondolkodva megvenni, nem is anynira katasztrófa...
Az mondjuk más dolog, hogy 15 év múlva ugyanezt a teljesítményt fele/negyede ekkora fogyasztással meg lehet oldani valószínűleg :)


eldiablo
(PH! addikt)
Blog

"...ROG DIMM.2 foglalat is van rajta, amely a cég más HEDT lapjairól is ismerős lehet..."
Illetve a desktop vonalról is.

Na, ez a lap a tényleg full felesleges kategória. Simán WS vonalba kellett volna tolni a sok facy shit nélkül.

XuChi, Te beszélsz, akinek világítanak a szemei?! ;]

[ Szerkesztve ]


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Nincs is szebb egy rgb-s munkaállomásnál. :C


Akula
(senior tag)

Ezt én sem értettem, de ők tudják.


hemaka
(PH! nagyúr)

Haladni kell a korral es a trendekkel. :DDD


.mf
(PH! kedvence)

"Kíváncsi vagyok, hogy 10-15 év múlva menynire használható lesz majd napi használatra s persze most nem szövegszerkesztésre gondolok, hanem videó lejátszás, internetezés, játék. Ha azt nézzük, hogy az első generációs Core i7 CPU-k is 10 évesek s máig állják a sarat, úgy akkor ebben is benne lehet legalább 10 év, s ha nem is a legjobb befektetés, de 10-15 évbe gondolkodva megvenni, nem is anynira katasztrófa..."

Hacsak nem jön valami forradalmi újítás, a procik lassuló fejlődési ütemét elnézve simán használható lesz -- de nem csak ez a monstrum, hanem a középkategória is. Nem csak az első gen 1366-os i7-ek állják még a sarat, az asztali gépemben még mindig egy első gen i5 van, 1150-es (750: 4 mag HT nélkül, alapból 2.66 / 2.8 G, de mivel ez még nem volt lockolva, 3.8-on megy), játékban úgyis a GPU számít sokkal többet - már amennyiben valaki nem benchmarkokkal játszik ;] :))

Eldiablo: ugyanmár, az ő szeme se nem színváltós, se nem villogós :P


jedis
(őstag)

" két 24, négy 8 és két 6 tűs csatlakozón keresztül táplált, 32 fázisú VRM rendszer gondoskodik"

Aszaqúúúúvaaaa ! :Y A 16 Amperes automatát meg ki kell "andrásolni" a villanyszekrénybe. Azé mielőtt beindítjátok, szóljatok Paks-nak, hogy egy plusz blokkot indítsanak be ideiglenesen. :D


Akula
(senior tag)

:DDD
Andrásolni? :C


krekk
(tag)

Hagyd biztos ács a kollega. Amúgy meg a "patkolni" szót kereste bizonyossan, de legalább 16-os vezetékkel.


Duracellm...
(PH! kedvence)
Blog

Egy ennyire bonyolult PCB szerinted elmegy 15 évet?


Meridian
(fanatikus tag)

OFF. És mi van az AMD Ryzen 2-vel?


persil
(PH! kedvence)

Esküszöm egyszer nyerek a lottón veszek egy ilyet és megkérem az eladót, hogy adjon hozzá egyet a legolcsóbb celeronból... :D


Puma K
(PH! kedvence)
Blog


Tidus
(PH! addikt)
Blog

Az elkövetkező években váltják a DDR4. et, és a PCIe3-at. Öt-hat év és ugrik a SATA3.
Ha ebben a tendenciában fejlődik a számtek, már pedig fog. Akkor 15 év múlva elavultabb lesz a DDR4 mint most az SDR Ram.
Ez az X599 erről az egy CPU-ról szól. Az ASUS-nál pedig erről az egy alaplapról. A többi gyártó még köpni, nyelni sem tudott, pedig ez a Dominus sem mai hír.
Erre a cuccra az érdekesség kedvéért érdemes befektetni, ami nem kis befektetés. És azoknak akiknek szüksége van rá az anyagiak megteremtéséhez.
Szerintem...


erer1000
(őstag)
Blog

túlságosan hurrá optimista vagy


jedis
(őstag)

andrásolás: megtámasztás, kitámasztás.

Nem patkolást akartam írni. Ha azt akartam volna, akkor azt írom. A villanyóra automatájának a billenő kapcsolóját kell alátámasztani ( andrásolni ), hogy a hirtelen támadt nagy áramfelvétel miatt, ne tudja levágni az automatát. Remélem így már érthető ? :K

Amúgy üzemtechnológus vagyok, és folyamatfejlesztéssel foglalkozom. :D


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Azért a Nehalem/Bloomfield manapság már elég karcsú (ha nem csak netezel, irodázol, médiázol). Kivétel a leg-leg Extreme Edition.

A Sandy/Ivy ellenben nem, és az is lassan 8, illetve 7 éves technika.

[ Szerkesztve ]


daa-raa
(Jómunkásember)

Ryzen 2 nincs. Van Ryzen 3/5/7. Ha a "második generációs" Ryzenre gondolsz, akkor a 2xxx sorozatú Ryzeneket tavaly április óta megveheted.


Trolluska
(kvázi-tag)

Valószínű átlag napi használatra elég lesz bőven. Én 2008-ban vettem AMD Phenom II X3 720-ast (2,8GHz, nincs túlhúzva), AMD Radeon 6770-es VGA-val. A mai napig használom ez a fő gépem, néha még egy-egy játék is befigyel. A kérdés inkább az, hogy 15 év múlva nem lesz-e egyszerűbb rendelni egy no-name okosórát/telefont Alibabáról, ami wireless tolja 8K-ban valami megjelenítőre mindezeket egyidőben (net+videó+játék), miközben a 5mW-ot fogyaszt. Mindezt 20$-ért. :U

üzenetek