Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bambano
(Jómunkásember)
Blog

az 1366-os i7-ekre gondolt, nem a desktop procikra. az i7-990x az például 1366-os.

és szerintem mostanában lettek csereérettek.


warrior93
(lelkes újonc)

Ha egy pár éve szólsz, adtam volna legalább 20 db EDO ramot :D

(#19) daa-raa Zen2-re gondolt a költő. Én is arra várok, de lehet zen+ lesz belőle.


latis88
(lelkes újonc)

Nem semmi cucc és talán annyira nem lőtték el az árát. Nem úgy a procikét amik bele mehetnek xD


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Fél miska nincs ellőve?


eldiablo
(PH! addikt)
Blog

Procik? Egy típus megy bele. :DDD


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Kettőt akar venni, hogy legyen egy tarcsiba. )


eldiablo
(PH! addikt)
Blog

Tessék, látszik mennyire korlátolt vagyok. :DDD


K.Andras.Vfx
(tag)

Nagyon elvakult Intel hívőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ennyire a saját pénztárcájának az ellensége legyen. Ha csak nekik lenne ekkora magszám és teljesítmény, akkor talán árazhatná így, de úgy, hogy AMD tényleg nagyságrendekkel olcsóbban kínál hasonló teljesítményt, hát vegye az akinek két anyja volt! :DDD


erer1000
(őstag)
Blog

na de laptopba való SODIMM-eset? :O


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Nem hinném, hogy aki ilyet vesz, az túlságosan felforgatná a pénztárcájának a belsejét, mielőtt a kasszához lépne.


Jim Tonic
(PH! nagyúr)
Blog

Pedig igen. Ez nem az üzletemberek, de még csak nem is a mérnökök lapja.
Egy csomó idióta f. van a világban, aki keresetén felül vesz telefont, laptopot, dektop PC-t, autót. Komoly emberek, komoly fizetéssel pont nem rohannak ilyen lapokért, akkor inkább vesznek egy brand workstationt.

[ Szerkesztve ]


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Azért annyira csak nem akar a keresetén felül gépet venni, hogy csupán a lap+proci páros nettó másfél millió.

Übergazdagéknál az igen nagylelkű (de IT analfabéta) szülővel megáldott gayminges kisgyereknek is lehet egyszer Karácsony, ő meg valószínűleg se nem nagyon díjazná, se nem profitálna egy valamirevaló brand munkaállomásból. Ez viszont drága, brutálul fest és még világít is, szóval jó lesz majd a batár ablakos házikóba.


Duracellm...
(PH! kedvence)
Blog

Másnap jön a sírva, hogy este 6 után szülők tiltják neki a játékot, mert hangos a kompresszor. Azt lekapcsolva meg 2Ghz-en a megy a CPU, így fél óra alatt vagy 10-szer verik agyon serpenyővel, annyira szaggat a pubg. :DDD


Jim Tonic
(PH! nagyúr)
Blog

Persze. De azt, gondolom, Te is tudod, hogy az iPhone vásárlók nagy része pl. Kínában nem a kőgazdagok közül kerül ki, de jó eséllyel az USÁ-ban sem. Szóval szerintem K.Andras.Vfx-nek javarészt azért igaza van.


Vesa
(PH! addikt)

"Ha azt nézzük, hogy az első generációs Core i7 CPU-k is 10 évesek s máig állják a sarat, úgy akkor ebben is benne lehet legalább 10 év,"

Bizony, ez szinte biztosra vehető! A 1366-os platform az utolsó szériás 6/12 magos Xeonokkal (főleg Dual kiépítésben) mai napig simán megállja a helyét, az egyetlen hátránya az utasításkészletek tekintetében, és az UEFI támogatásának hiányában van. Ugyanakkor, brutális erőt képviselnek mai napig, fillérekért. 3 ilyen gépem is van, képtelen vagyok megválni tőlük. 3DS Max-ban úgy renderel, hogy öröm nézni. Egy régebbi, de csúcs Quadroval simán lehet dolgozni rajtuk még mindig.

Synthwave
Bocs, de ez tévedés! A 1366 csúcsa nem az i7 990x Extreme Edition, hanem az X5690/W5690 Xeonok! Az i7x ráadásul csak 1066-os RAM-okat támogat, míg az említett Xeonok 1333 ECC-t is.A Xeonok jobban is húzhatók, 4GHz-ig szinte biztos, de sok esetben látunk példát 4,5GHz-re is.

[ Szerkesztve ]


[CS]Blade2
(PH! addikt)

Szinte minden eladott példányt mondjuk olyanok fognak megvenni, akiknek 300x annyi a bevételük, mint mondjuk egy gazdagabbnak számító magyarnak.
Így nekik kb. olyan ez, mintha 1500Ft lenne a lap és 4000Ft a proci, ahol is mondjuk 2.000.000Ft a fizetésük. Innentől kezdve, ha meg is nézik az AMD verziót, az nem a pénz miatt lesz.

Kis mennyiségben az ilyen cuccok mindig elfogynak. Annyi ember mindig van, akinek ez tetszik, és a pénz nem szempont. Ettől, hogy a pénz nem szempont, és nem több millió darabot akarnak eladni belőle, így nem kell ár/érték arány bajnoknak lennie.


Jim Tonic
(PH! nagyúr)
Blog

Gondold ezt újra. 300x annyi... Aha.


[CS]Blade2
(PH! addikt)

A felső pár %-nál van a világ pénzének a nagy része. Ilyen darabszámra, amit ebből le fognak gyártani bőven van elég potenciális vásárló a felső pár %-ból.


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Emiatt az egy miatt kéne már kipróbálnom a PUBG-t.

Mármint...

EMBEREKET LEHET BENNE AGYONVERNI SERPENYŐVEL.

:D


Precorus
(kvázi-tag)
Blog

Minecraftot már nézted? Ott halálrapofozhatod őket :C :C ;]

[ Szerkesztve ]

üzenetek