Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


orion1025
(őstag)
Blog

Gémer rúter bázz.....

;]


cyberwarfare
(őstag)

Hát figyelj, minden a győzelemért. ;]


Lacc
(fanatikus tag)

Kár, hogy a ProArt PA90 külön házként és hozzá alaplap nem jön. Kíváló WorkStation lenne - a Quadro VGA támogatás zavar, sima RTX kellene helyette. (Még az AMD proci mániámról is lemondanék róla)

Legjobb, hogy nincs rajta az a furcsa "fél szemű, erősen kihúzott szemöldökös" gamer logó. Engem arra emlékzetett.

[ Szerkesztve ]


tibaimp
(őstag)

"Az előlap jobb felső sarkában terpeszkedő TUF Gaming logó vasból készült,..." -- nem inkább acélból, nem hiszem, hogy itt vasat használnának!


Dragon3000
(senior tag)

Nem mindig rossz a gamer. A10Gbites lan kártyánál az Asus gamer olcsóbb volt megjelenéskor (nem tudom, hogy azóta változott e) , mint az ugyanolyan más márkátók lévő nem gamer.


orion1025
(őstag)
Blog

Az attól függ hol veszed. Régen az ipon volt olyan, hogy a jobb cuccokat olcsóbban meg lehetett venni. Ha jól emlékszem az aktuális készlet dzámával volt összefüggésben.


Shin Chen
(kvázi-tag)

Az acél a vas(Fe) max 2%-os szén(C) tartalmú ötvözete.
De értem mire gondolsz, ez valószínűleg szálcsiszolt rozsdamentes acél általános felhasználásra, anyagminőségi jellemzőktől eltekintve.
Fontos a pontos termékleírás szempontjából.


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Ha eltekintünk attól hogy "gamer", a tudása egyáltalán nem rossz. Ha még DD-WRT, vagy OpenWRT kompatibilis is lenne, akkor én tuti venném.... A jelnlegi WRT1900ACS router-emből is olyan dolgokat lehet kihozni a DDWRT-vel, hogy csak lesek. Rákötöttem egy USB3.0 aktív HUB-ot és most már 3 HDD lóg rajta, megy a Transmission az egyikre, a másik kettő meg az itthoni megosztás. És a másolási sebességekkel sincs gond, kiakasztom a gigabit-et vele! Jelenleg a linkaggregation van folyamatban, és ha azt is sikerül összehoznom, még egy SSD-t is ráakasztok :C

[ Szerkesztve ]


orion1025
(őstag)
Blog

Szerencsére nekem nincsenek ilyen átviteli hóbortjaim, nekem csak két háziállatom működik lanos átvitellel, de gyötrelmesen lassúak, az okát pedig nem tudom. Ha a 10 megát elérem, már ujjongok, de sokszor leesik a sávszél 6-ra, mindezt egy asztali gép és az eszköz közötti kábeles kapcsolaton, cirka össz. 7 méter kábelhossz mellett.


Dragon3000
(senior tag)

Nálam a nasban van minden, az asztali gépben csak egy ssd, nagyon nem mindegy nekem se, hogy mihez hogy férek hozzá, nekem is kevés a gigabit, de sajnos drága a váltás egyelőre.


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Nálad valami szűk keresztmetszet lesz. A gépben Gigabit lan van ? A Router tudja a Gigabitet ? A kábelek Cat5e kábelek ? Megpróbálok segíteni :R


orion1025
(őstag)
Blog

Igen, minden adott már jó ideje, de sajnos maradt a sebesség, ami inkább már csak 6mb körüli folyamatosan. Próbáltam másik programot a Total Commanderen kívül is mozgatásra, de nincs változás. Igazából már "megszoktam", csak bosszantó. Az eset óta volt gép upgrade is, egy Linksys router kipróbálása, de totálisan ingadozó a sebesség. Régen nagyon sokáig tartotta a 10-11MB-ot, amit már akkor is bőven keveselltem, de olyan, mintha elfáradt volna valami, egyre gyatrább.


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Kábeleket is lecserélted ?


orion1025
(őstag)
Blog

Természetesen igen, csináltattam is kettőt még 2017-ben, de semmi változás.

üzenetek