Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


TigerCat
(PH! nagyúr)
Blog

A hangrendszer tetszik. Kompakt és elegáns megoldás, ráadásul még jól is néz ki. Végre...


Clever0
(senior tag)

Jó dolog a bluetooth, de tömörít és késleltet.


Lalikiraly
(őstag)
Blog

Nekem is ez a véleményem. Lassan úgyis akarok otthonra valamit.


Ijk
(PH! nagyúr)

Inkább a méretben kellene már áttörés, 100-120"-os képernyők halandók számára elérhető áron. Azt hiszem hamarosan lesz 98", egy sportkocsi áráért.


BoneDragon
(PH! addikt)

Ebből a samu tévéből mennyit adtak el itthon? Kettőt? Pont minap láttam, hogy másik tv-t is adnak mellé. Vicc kategória. Samu rossz piacot célzott meg, itt nincs tartalom ezekre.


1shot1kill
(lelkes újonc)

Ennyi erővel mondhatná a Samsung, hogy a 16K felbontásé a jövő :B Én még mindig egyelőre FullHD-n vagyok, de a közeljövőben tervezés alatt áll 4K-ra váltás.


Segal
(PH! addikt)

Egyszeru marketing.
Amig nem tudjuk megcsinalni az ujabbat addig felesleges is mert a jelenlegi boven eleg, ha megtudjuk akkor a regi mar elavult az uj a kiralysag...


Duree
(PH! kedvence)

Igazad van, szerintem tartalom sehol sincs még rá, hiszen még a 4k is gyerek cipöben jár. Gondolj bele egy Full hd film úgy 20-40Gb egy 4k meg 200Gb körül van a 8k az meg lesz 1 Terra? Elképesztö méreteket ölt majd a háttártár.

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(Korrektor)

A háttértár? Milyen sávszél kell egy 8k TV-adáshoz? :U

Az ilyen-olyan sporteseményekkel lehet eladni ezeket, az meg nem felvételről az izgalmas.

[ Szerkesztve ]


Ijk
(PH! nagyúr)

Még FHD BD minőséget sem ugatják meg minőségben a műsorszórások, egyik sem.
Ezek a tv-k házimozizásra kicsik és nincs is igazán sok anyag ami HDR-ben sokat hozzátesz, felbontásban sem. Tv csatornákat nézni overkill, vagy nagyon gazdagoknak való. Maradnak a játékok, de azért sem vennék 2-3 milliós tv-t.


Bilux
(PH! addikt)

Samsung HW-Q70R Soundbart nézem ki a Q90-es kistesója.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Megéri a 200.000ft-ot?


Badboys
(őstag)

Szvsz. a 150 ezres átlag keresetből élők tolongni fognak érte. Amennyiben valami ,akkor ez totál fölösleges ide. Talán 10-15 év múlva visszatérhetünk rá akkorra talán opció lehet. A jelen adás minőség is a béka segge alatt van.Nekem 4 k van nem győzök válogatni az adások közt.

[ Szerkesztve ]


atike
(PH! nagyúr)

Mindig jön a szokásos, "de minek a 8K szöveg, soha nem lesz rá tartalom, úgysem lehet kapni" szöveg - erre Forma1 nézése közben mi az első reklám? Samsung 8K tévé... :)

A hangrendszer nekem is bejön.


Tal2
(tag)

Hang projektor... volt már Samsung hang projektorom mélyládával, de igazi dinamikát nem nyújtott... Ezt főleg alacsonyabb hangerő esetén vettem észre, hogy nem értem a dialógusokat. El is adtam. Aztán egész más megközelítés hozott számomra “államat a földön keresem”, elsöprő minőséget. Nem röhög: megtaláltam édesapám 30 éves, 20+ éve pihenő, háromutas Videoton hangfalait. Csak meg kellett peremezni. Kerítettem hozzá egy sztereo erősítőt... összekötöttem, telefon ráköt. Aztán teljesen elképedtem, mit ér egy rendes hangfalpár egy jó erősítővel. Azóta a tv is rajta jack-rca kábellel, illetve egy AirPort expressz az AirPlay használatához...
Az egész kijött kb 50 ezer forintból és nincs az a hang projektor, ami a nyomába érhetne...


BMW001
(PH! félisten)
Blog

Nem nagyon van meg olyan hardware, amivel elvezhetoen tudsz 8K -ban gamelni.


PuMbA
(PH! félisten)

Ha a kis helyfoglalás miatt kell, akkor megérheti, de ár / hangminőségben a legrosszabbak a soundbarok, hiszen a fizikát nem lehet átugrani. A kis hangszóró, ami beléjük fér, az kis hangszóró, akárhogy nézzük és a rúd alakú hangdoboz sem az akusztikus tervezés optimális módja, mert akkor már a stúdiókban is azt használnák. 10 Ft-ból megcsinálják és eladják jó drágán.

[ Szerkesztve ]


Jackie_Chan
(fanatikus tag)

Normális házi mozizás sosem lesz soundbarokkal. Az erősítő+hangfalak mindig is verhetetlenek hangzásban.Az,hogy valami csak mímeli a fentről jövő hangokat sosem fogja tudni helyettesíteni a ténylegesen oda kötött hangfalakat.Nekem is volt soundbarom,de pár napig bírtam el is adtam.Az már egy másik kérdés,hogy a mostani hangrendszerem nem annyiba került mint ez a soundbar.Igaz nem is úgy szól.


Godefroy
(senior tag)

Sztereo erősítő nyomába nehéz eredni....
Megmondom öszintén én a filmeket is inkább úgy nézem.


DjFlanker
(tag)

Van áttörés. Black Fridayen 330e -ért vettem egy 70" 4K tévét. Nem oled, "alsó" polcos LG de számomra tökéletesen működik 2018 áprilisában 550e-600e körül nyitott. Szóval itt is van bőségesen előrelépés. Ahogy az is hogy az elődjére (55" FHD LG, szintén "alsó polc") kiadott 220e-ért ma már vagy nagyobbat kapsz, vagy ugyanakkorát de jobb minőségű 4K-t.


Tetsuo
(fanatikus tag)

Azt hiszem nekem 8K lesz a maximum, hiszen kedvenc filmjeim mind régi analóg technikával készültek, sportközvetítés pedig maximum Federer meccsei, amik érdekesek számomra - szerintem utolsó évét játssza. Esetleg MMA, de ott számomra nem (lesz) elvárás a 8K-nál részletesebb látvány.

üzenetek