üzenetek

hozzászólások


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

"Bár a Nintendo nem tekinti a Switch nevű új masinát a hagyományos kézikonzolok versenytársának, a döntés minden bizonnyal stratégiai jelentőségű, hiszen a kisebb 3DS megszüntetésével esetleg többen dönthetnek az újabb gép mellett."

???

Pont azért hagynak fel a New 3DS gyártásával, mert nem nagyon vette senki se (konkrétan az egész 3DS-linupból (3DS, 3DS XL, 2DS, New 3DS, New 3DS XL) a legrosszabbul fogyó darab volt, a New 3DS XL eladásainak harmadát-negyedét produkálta Japánban és Európában, az USA-ban meg nem is árulták) és a helyét a New 2DS XL veszi át.


Cassi
(fanatikus tag)

Kíváncsi vagyok, lesz-e végül Switch Mini. Technikailag sok minden szólna mellette, de a Nintendo soha nem így gondolkozott, azt hiszem inkább megtartják mindkét architektúrát.


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

A Nintentdo a handheldjeinél mindig ügyelt az előző generációval való kompatibilitásra, az egész GB - GBC - GBA - DS - 3DS sor erről szólt és a jelek szerint működött is, furcsa lenne, ha most megtörnék ezt egy Switch Minivel (ott inkább egy új kiadásra számítanék, Switch U :) )


AxBattler
(PH! félisten)

Bár nem vagyok tulaj/fan, de azért elszomorodtam, mivel hirtalen azt hittem, az egész termékvonalat megszünteti a nagy N. De akkor ezek szerint nem. Jó. Szvsz kézikonzolban Ők az abszolút nyerők, kár lett volna a DS-ért, a Switch nem ér ennyit.


nemlehet
(őstag)
Blog

Nem hinném, hogy a 3DS-t ne tudnák emulálni. Nem volt az annyira bika konzol, hogy a Switch ne bírja. Persze lehet nincs igazam, de ha már telefonnal is lehet Wii-t akkor ez nem látom miért ne menne.


Cassi
(fanatikus tag)

Igen, de eddig nem volt két párhuzamos architektúrájuk kézi konzoloknál. Hosszabb távon ezt nem éri meg fenntartani, figyelembe véve, hogy a Switch megjelenése óta folyamatosan több szoftvert adnak el arra, mint DS-re.

Egyszer mindennek vége szakad, éppen most ejtették a 10+ éve futó Wii márkanevet. Megtehetik nyugodtan, hogy szakítsanak a DS-es örökséggel is, feltéve, hogy a Switch sikere tartós marad.


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

"Nem hinném, hogy a 3DS-t ne tudnák emulálni."

A CPU meg a GPU valószínűleg bírná, viszont azzal nem nagyon lehet mit kezdeni értelmes módon, hogy a DS-vonalnak két képernyője van, a Switchnek meg egy.


nemlehet
(őstag)
Blog

Jó ez jogos. Nem volt DS-em csak futólag láttam 1-2 embernél, a dupla kijelzőt el is felejtettem. Mondjuk emlékeim szerint azért nem volt túl nagy a kijelző (se felbontásra, se méretre), a 6"-on akár még el is férhetne, ha nagyon akarják.
De lehet ilyesmire nincs igény, nem tudom. Meg a nintendonál sose tudni, néha elég irracionális döntéseket hoznak.


woros
(őstag)

Emiatt ne aggódj. Wii U-n is lehet egy képernyőn játszani a DS játékokat.


Sinisi
(őstag)

Szépen terelgetik a vásárlókat az általuk elképzelt úton..., hogy végül az újabb modelljeikre essen a választás...


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)
Blog

Most sincs. A Switch nem valódi kézi konzol és nem váltja ki a 3DS-t, nem véletlenül tolják továbbra is. Egyelőre nincs válasza a Nintendónak a 3DS kivezetésére, ezért még egy darabig melegen tartják. PS Vita ide vagy oda, valószínűleg még továbbra is látnak potenciált a hagyományos handheld piacban.


g@bo
(PH! nagyúr)

hát... a Switch fele pl. engem a wii u után már nem terelnek.

max akkor, ha 60k alatt lesz a cucc és egyidőben egy kuffer jó és olcsó gém.

na ez a kombináció lesz minden jónak elrontója.


planbmokus
(senior tag)
Blog

Teljesen logikus.
Ugyanazon az áron, vagy még olcsóbban fog menni a 2DS XL -> 3DS XL méretben, 3D funkciók nélkül. Szerintem ez lesz az új aranytojást tojó tyúk!

2DS: gyerekeknek
2DS XL : casual/ spórolós handheld gamereknek
3DS XL : hc handheld gamereknek


AxBattler
(PH! félisten)

Jaja. Magamnak pl. tök fölöslegesnek tartom a 3D-t, szóval ha beugranék, akkor a 2DS XL-t venném. Csak valami normális színben is kiadhatnák...

[ Szerkesztve ]


woros
(őstag)

Egyes gamek, mint a Super Mario 3D Land pont a 3D miatt jó. Látom a mélységet és nem ugrok mellé, mint sokazor a Wii U-s 3D Worldben.


planbmokus
(senior tag)
Blog

Én még egyik játékban sem láttam valós hasznát a 3D funkciónak, gyakorlatilag eddig csak a Xenoblades-ben és a Poochy & Yoshi's: Woolly Worldben használtam aktívan...

üzenetek