Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


TigerCat
(PH! kedvence)
Blog

Egy időben kétkedve nézegettem ezeket a kompakt megoldásokat, de egyre jobban tetszenek. Sok közülük hangminőségben is rendben van... Persze árához és méreteihez képest.


Chibass
(kvázi-tag)

Inkább csak a méreteihez...


Segnior_Barthez
(senior tag)

Mi az áruk ezeknek? 200 USD?


-RARA-
(senior tag)
Blog

:DDD :DDD :DDD
Ezen jót kacagtam, 200 USD-érd fröccsöntött bazári vackot veszel...
Ezt olyan 2000 USD-re tippelem, a Technics nem szarral gurigázik manapság... Eléggé a high-end ligában játszik... legalábbis árban mindenképp... Még saját minőségi online zene streaming oldaluk is van ahol a cuccaikhoz méltó minőségben lehet a zenéket megvásárolni.

Bárki aki kétkedik a kicsi de méregdrága (ugyanakkor brutális) hangcuccokban az nézze meg ezt:
[link]


tecsu
(PH! addikt)

Sajnos a Technics mára csak árnyéka régi önmagának. Pillanatnyilag high-end árú értelmetlen koncepciót képvisel, olyan Bang & Olufsen módra. Anno legalább stabilan ott volt a hifi alsó-közép és a középkategriájában, ergonómiára és ár-érték arányú hangminőségre kihegyezve.
Szó se róla, jelenleg sok hifi-gyártó céltalanul bolyong a kategóriák és terméktípusok közt, végiggondolatlan öszvérmegoldásokkal, félreértelmezett vásárlói igényeket vizionálva.
Sajnos a gyors fogyasztói szokások változásának eredménye, hogy nem mernek komolyabban invesztálni egy-egy még fejletlen, de ígéretes technológiába, mint pl. a 80-as években, amikor évente jött valami különleges és nem csak marketing szempontból.

A Technicsnek egyedül a lemezjátszói kiemelkedőek legalábbis a DD mezőnyből.
A többi komponens hagy kívánni valót maga után, főleg a pofátlan árukért.
Egy Mark Levinson, vagy akár a japán Accuphase lekörözi. A hangládák meg kb. vicc. Dynaudio, ATC de még egy Focal is állva hagyja - az adott árkategóriában persze.

Nem a céget akarom szidni, csak a hozzászólásodra reagáltam és kissé csalódott vagyok a márka miatt.


-RARA-
(senior tag)
Blog

Igen, ezért is írtam hogy "high-end, legalábbis árban mindenképp" :DDD
Hallani nem hallottam egyik mai darabot sem hisz több millát is elkérnek egy egy új Technics hangfalért, de gondolom hogy vannak más olcsóbb de jobb alternatívák... :K

Viszont a lemezjátszójukból jöhetne vagy 2 db :DDD Szoktam nézni de használtan is baromi drágák a jobbfajta technicsek... még a régebbiek is 150 körül használtan... az meg sok egy használtért (nekem) akkor már inkább valami új... 200 körül..., pio, denon v vmi más...

[ Szerkesztve ]


ALBY
(senior tag)

monó.


ivarg
(tag)

Mihez kezdjek egy horkoló hangrendszerrel arra ott vagyok mikor álmodom...

üzenetek