Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Milka 78
(PH! nagyúr)

Nekem bejövöős a Level 20,már az elődjéért is odáig voltam. :K

[ Szerkesztve ]


hajbel
(őstag)

Volt TT view házam, de soha többé nem lesz. Olyan, mint a zsiráf. Szép-szép, de otthonra nem kéne. Egyébként custom loopra jók nagyjából a gagyi belső kialakítás ellenére, de az átlag felhasználó inkább erősebb hardwaret vesz.

[ Szerkesztve ]


Jhonny06
(PH! kedvence)
Blog


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Jó lenne tudni az árát is. De ha tippelnem kellene: 1000 Dollár / Euro

#3: Hatalmas :C +1

[ Szerkesztve ]


Thryash
(tag)

Wow, na ezek a házak nekem nagyon tetszenek. A Level 20 különösen. Van benne valami a Level 10-ből, nem véletlenül, de mégis másmilyen... valahogy kicsit civilizáltabb, ha mondhatom így... Viszont az ára meg majdnem 1000 dollár, vagy hogy. :(


Segal
(PH! addikt)

Jovore remelem jonnek az olyan billentyuzetek meg eregpadok aminek mar a kabele is rgb-s lesz mert ez nekem meg nem eleg gamer;]
Kezd nevetseges lenni mar ez az rgb-re is rgb-t tegyunk dolog...


hajbel
(őstag)

Nekem is tetszettek, aztán vettem egyet. Soha többé nem követem el ezt a hibát.


Thryash
(tag)

Annyira tré volt a minőség? :c


hajbel
(őstag)

Vékony lemez mindenütt, kábelmanagementnek se hely, se tépőzáras, vagy pattintós kapocs, de még felfogató hely sem volt. Annyira kiállt a hdd tálca, hogy mellette alig lehetett elvezetni a táp kábeleit. Ha nem moduláris tápom lett volna, szerintem még erőltetve sem tudtam volna rácsavarozni a ház oldalát. Szerencsére megszabadultam tőle, vettem egy Fractal Design Meshify C-t, ami kicsit drágább volt, cserébe egy álom gépet építeni vele és a légáramlása sem egy rakás sz*r, mint a TT view 27-nek volt. Az olcsó lemezt a drágább modellekben valószínűleg javították, másban előrelépést nem látok.

[ Szerkesztve ]


Thryash
(tag)

Hát ez eléggé úgy hangzik, mintha a ház tervezésébe nem fektettek volna valami sok munkát... A Meshify C viszont szerintem az egyik legszebb ház, ami az utóbbi időkben megjelent, szóval remélem, azzal elégedett vagy :-)


hajbel
(őstag)

Teljes mértékben. Álom volt az gép összerakása.


VinoRosso
(PH! addikt)
Blog

+1

Giccs a köbön


tailor74
(PH! addikt)

A level 20-ból kinézem, hogy siker termék lesz, mint az elődje is, de nem az én világom. :)


#74018560
(őstag)

RGB egérpad... jesus! :U


tatu9
(kvázi-tag)

Nekem pont ez jutott eszembe a tápról. :F


Thryash
(tag)

És a változatosság kedvéért a Razernek, és a Corsairnek is van. Nem tudok dönteni, hogy mi a feleslegesebb: RGB egérpad, RGB szék, vagy RGB headset tartó... :D


#74018560
(őstag)

Elég lenne egy RGB szemüveg, ami non-stop 2 centiről nyomja a stroboszkópot egyenesen a paraszt látókérgébe fókuszálva. :U


Thryash
(tag)

:C :C :C


Milka 78
(PH! nagyúr)

Pedig rárakhatnád a PS4Pro-t a tetejére,ha már beletenni semmit sem tudsz:DDD

[ Szerkesztve ]


ucli
(senior tag)

Kiszabadultál a Pábdzsí topicból? ;]

Én a zenélő egérpadot várom már, de már az is elég, ha egy világítós kábellel is előjönnek.


Sub-ZeRo
(PH! nagyúr)
Blog

Áá, nem ilyenek lesznek... Olyan perifériák lesznek, hogy egy kis víztartály lesz mindegyikben és véleltenszerűen priccel ki vizet, amiben a napfény megtörik és egy szivárvány lesz feletted!
Űber brutál lesz, minden RGB-s cucc mehet a pi...ába... :DDD ;]


fogtunder
(PH! nagyúr)
Blog

Az éleslátás netovábbja egy budget ház alapján megítélni egy gyártó komplett palettáját :C Épített vízre nagyon jó házakat gyárt a TT, de mondjuk egy Suppressor F51 se arról híres, hogy kihagyták belőle az anyagot. Utána kell nézni, nem csak megőrülni, hogy vazze, gullwing ház, mint régen a Merga kupén és virítani a lóvét. Közel minden nagy gyártótól tudnék mondani vállalhatatlan minőségű házat a kínálat aljáról.


hajbel
(őstag)

Akkor legyél olyan kedves és mondj egy ilyen fractal házat! Megnéztem több házukat is és a kábelmanagement rakás #@*&^... + mindegyiknek van még más hibája is.


fogtunder
(PH! nagyúr)
Blog

Define S, R6, C, Meshify C, ezek mind nagyon jó Fractal házak.


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Karácsonyfának ez is megteszi...


hajbel
(őstag)

Azt írtad, hogy tudsz rosszat mondani bármelyik gyartótól, erre montam, hogy mondj egy roasz házat a ftactaltól.


fogtunder
(PH! nagyúr)
Blog

Akkor fogalmazz egyértelműen, mert ebből nem jött le, mit szeretnél. Amúgy azt mondtam, közel minden nagy gyártótól, én a Fractal-nál mondjuk a Core széria alját nyugodt szívvel nem ajánlanám senkinek. Az átlagos Sharkoon minőségnél persze jobbak, de azért erősen érződik ott a spórolás.


hajbel
(őstag)

"Akkor fogalmazz egyértelműen, mert ebből nem jött le, mit szeretnél."
Bocs, nem számoltam a csökkentett értelmi képességekkel!
(#22) fogtunder: Utolsó mondat: "Közel minden nagy gyártótól tudnék mondani vállalhatatlan minőségű házat a kínálat aljáról." Válaszom első mondata: "Akkor legyél olyan kedves és mondj egy ilyen fractal házat!"

A Fractal Core szériája semmivel sem rosszabb, mint bármelyik másik gyártó hasonló árú terméke. Ha a TT View 21,22,27,31-et hasonlítjuk a hasonló árú, akár az általad említett Fractal házakhoz, akkor az jön ki, hogy a TT házak egy forintot nem érnek. Még ha vizes házat építesz, akkor is van igény normális porszűrőre, kábelmenedzsmentre, tápfedő lemezre.

A cikkben szereplő View 91-nél sem tudod a kábeleket sem elrendezni, sem eltakarni sehogy, azok a porszűrők pedig no comment, hogy mennyire kritikán aluliak.


Joshi
(PH! félisten)

Nekem volt egy Thermaltake Mozart házam iMon vfd-vel HTPC-nek, teljesen rendben volt. De azt azért szögezzük le, hogy a Thermaltake soha nem volt prémium márka. Azt lehet látni, hogy kezdenek ők is minőségi cuccokat is gyártani.


XuChi
(PH! addikt)
Blog

Nálam a TT fekete listás! Soha többet. Logout-ra is írtam anno egy cikket (csak a képek tűntek el belőle, amit már pótolni sem tudok :(( )


hajbel
(őstag)

Nem a htpc házakról volt szó. Leírtam, hogy miért gagyi, és hogy mihez hasonlítva az (szerintem az összes nevesebb gyártóéhoz hasonlítva az), mely árkategóriában. Főleg abban, amit a cikk is említ.


nubreed
(PH! kedvence)

Hát na, LED -ből nincs hiány az biztos. :(

üzenetek