Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


RacePrivat95
(újonc)

Nem alélok el attól a VGA-tól..


lenox
(PH! addikt)
Blog

Miben van jobb 1.3 kg-bol es 13 inchbol?


RacePrivat95
(újonc)

Nem kell máshoz hasonlítgatni, ebben legyen. :))


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Miért legyen, ha másban sincs? :D


kátú
(őstag)

Mire legyen több? Nem képes megjeleníteni a Google Diák prezit?


RacePrivat95
(újonc)

Nem is arról van szó, de akkor sem fogok lepetézni tőle, és nem hinném, hogy sok embernek lesz ez a gép alternatíva, ezen az áron.


Pete55555
(PH! kedvence)

148 x 304,6 x 210 :Y :Y

Jó vastag, még ha a 148mm is a vastagság :DDD

De gondolom elírás lesz :)

[ Szerkesztve ]


macilaci78
(Korrektor)

Azért ez nettó 450-600k-s gép, amihez még vegyél fickós VGA-t kívülre, mindezt egy alapvetően gémer piacon mozgolódó gyártótól. Vannak laptopok ettől fickósabb GPU-val is a piacon.

A matt fekete, alumíniumból készült házba 4 darab, felfelé irányuló hangszórót rejtettek a mérnökök, a legolcsóbb verzió 53,1 wattórás akkumulátorával a gyártó szerint akár 13 órán keresztül élvezhetjük ezek hangját. - kikapcsolt kijelzővel nem túl acélos. ;]


troviko
(senior tag)

Valóban, lemaradt egy vesszőcske.

Amúgy nekem az első gen blade-ek tetszettek, de ez valahogy nekem túl szögletes.


Nartaas
(kvázi-tag)

Inkabb lenne 6magos a proci es csak integralt grafika.


Sefter
(PH! kedvence)

Nekem kimaradtak a gyártó termékei..milyen minőséget képvisel :F Reális az ár?


noPublicFG
(senior tag)

Nem


Mr Bond 007
(őstag)

Nem véletlen maradt ki, itthon nem forgalmazza senki. Pedig általánosságban elég jók szoktak lenni a konkurenciához mérten is. (Bár ez konkrétan most pont nem)


lenox
(PH! addikt)
Blog

Nagyobb meretben nem izgalmas, hogy vannak, nekik is van nagyobb meretben sokkal erosebb, 15 inchben 1060, 17-ben 1080. Ekkoraban sorold legyszi az erosebb gpus laptopokat. Vagy akkor most az ara a baj? Dontsd el legyszi. Mert fanyalogni lehet, de a teny az, hogy ez a merethez kepest egy eleg szep teljesitmenyu gep, foleg gpu tekinteteben, aminek megkerik az arat. Nekem mondjuk nem kene (15-ost vettunk, de odaadtam masnak), de azert mert nekem kell numpad es 32 gb ram. De a gpu teljesitmenye ennek mondjuk eleg lenne, masik feltetelem, hogy 4GB gpu mem kell, annak is megfelel, pedig ennek a tobbi mx150-nel szerelt noti nagy resze nem felel meg. Szoval pont a gpuba lehet legkevesbe belekotni szerintem.


SidCorky
(HÁZIGAZDA)

Az lesz, köszi, javítva. :R


ZuluMASTER
(lelkes újonc)

Nem a teljesítmény,hanem inkább a hűtés ami kérdéses.. Bár Canadában lehet azon sem rágódnak majd :) Nekem az Asusom lehet kissé súlyos/testes.. De sosem kell aggódjak throttle miatt,hiába van benne 1070,vagy i7 8750h.. 4ghz felett sem érzem,hogy nagyon melegedne. Persze van alatta hűtőpad is. Mielőtt megvettem,szemeztem a Razerrel is,Alienwarrel is,de hiába skandáljuk,hogy az Asusnál a nevet kell megfizetni.. az előző kettőnél,ez jobban észrevehető.


Robert07
(fanatikus tag)
Blog

Ez a blade stealth. Az elozo generacioban egyaltalan nem volt dedikalt GPU. Ez a semmitol nyilvan jobb. Ha szukseg van a GPU-ra, akkor ott a sima Blade, ami igaz, hogy vastagabb/nehezebb, de egy GPU-nak kell a hutes, es azt ekkora helyen nem lehet megoldani.


zirmi
(újonc)

nekem tavalyi blade stealthem van, megvagyok vele elégedve eltekintve apró kellemetlenségektől.
mindenesetre nem vennék újra razert amig meg nem bizonyosodtam h javitották ezeket.


vaakuum
(őstag)

Publikusak ezek a személyes kellemetlenségek? Ha igen, megoszthatnád... :R


kraven54
(tag)

Istenem ez a 16,8 millió színárnyalat mindig kikészít.


zirmi
(újonc)

igazából magával az rbs-el semmi bajom nincs önmagában, van hozzákötve egy corev2 (benne gtx1080) és inkább azzal kapcsolatosak ezek a dolgok:

- ha elindul a windows (azaz nem felébred hibernálásból vagy sleepből) akkor a felbontás elvan baszódva (2x olyan magas a tálca meg az egész kép olyan fura valahogy), kell egy logout és utána megjavul a kövi inditásig. mivel mindig sleepelem illetve hibernálom igy különösebben nem gáz.

- a thunderbolt csatlakozó egy kalap szar, egy picit is hozzáérsz a kábelhez és máris megszakad a kapcsolat, a kép visszavált a laptopra, a felbontás azonnal szétbaszódik. mostanában magától visszatér a monitorra ha megigazitom de ez korábban nem mindig volt igy, kellett egy restart. igazán rakhattak volna bele egy mágneses csatit mint az almáknál.

- ha a hangkártya a core-ra van kötve akkor laggol a hang

- néha nem látja a mambát a synapse és akkor visszavált default szin rotációra

hja és 3x küldtem vissza a core-t és egyszer az rbs-t. először az usb-k szarok voltak és a venti nagyon hangos volt, azt javitották de cserébe összekarcolták a szervizben a burkolatot, utána kaptam egy új házat rá viszont eltörték a belsejében a nyákot (egyébként az új ház aljáról ügyesen leszedték a termékinfókat szóval ha nem lett volna meg txt-ben minden akkor ezután már a supporthoz sem tudtam volna fordulni).
majd ezekután mondtam nekik ha kurva anyátokat és küldjetek egy vadi újat. küldtek.
a laptopban meg csapágyas lett az egyik venti és olyan hangja volt mint egy motorfürésznek, ezt is javitották ingyen és bérmentve.

szóval tudják ők is súlyos problémák vannak házon belül ezért a legkisebb panaszra is azonnal javitanak/cserélnek.
ettől függetlenül a németországi "letmerepair" szervizük egy rakat szar és senkinek nem ajánlom.


vaakuum
(őstag)

hasznos infók, köszi, hogy rászántad az időt :R

üzenetek