üzenetek

hozzászólások


konzumpro
(kezdő)

Hiánypótló mint a csuklósbusz.


htc07
(addikt)

hiába, valakinek semmi sem elég jó :U


konzumpro
(kezdő)

Ez csak arra jó, mint a többi zászlóshajó, hogy eladják a többi elavult modellt.


TigerCat
(veterán)
Blog

Visszajelzés nélkül (mármint hogy nem érzem a gombokat) szerintem nem lehet hatékonyan gépelni. Ez a hajtogatás is olyan lesz, mint a 3D. Egy-két évig tolják, majd mehet a süllyesztőbe.


ripla
(őstag)

Remélhetőleg hamar lecseng. Ez is.


Foglalt név
(őstag)

Majdnem jó, csak a billentyűzetnek kéne kihúzhatónak lennie. Mármint amikor teljesen nyitva van. Akkor lenne egy tableted; ha kinyitod, akkor egy laptop; és ha nem vagy rászorítva a két előző kényszermegoldásra, akkor van egy normális méretű géped. :C


kakuk.tamas
(őstag)
Blog

2012 óta létezik a technológia, amivel érezhetővé tehetők a gombok kijelzőn. Szóval van ennek jövője, csak kicsit másképp.


konzumpro
(kezdő)

Ha meg félbehajtod legyen telefon.
Mindegy csak legyen rajta notch. Meg 100x zoom. Moon funkcióval.


keembo
(tag)

Eddig az összes hajlítható volt, amivel találkoztam. Sőt a kijelző is az volt, csak némi erőfeszítéssel és garanciavesztéssel járt.


nemlehet
(őstag)
Blog

Hát én próbáltam többet ami ilyen feedback-es de azért sehol sincs egy fizikai billenytűzethez. Úgyhogy tényszerűen igaz, hogy jobb mintha nem lenne, de azért messze nem pótolja a fizikai billenytűzet visszacsatolását.

Amúgy van olyan munkakör ahol még el lehet bohóckodni tapival, főleg ahol mondjuk inkább csak formokat kell tölteni vagy nagyon kevés adatot bevinni, de a klasszikus irodai munkára sajnos ez mindig is alkalmatlan lesz.


body007
(addikt)
Blog

...de az alábbi videón látszik a lényege. Szóval a lényege az, h mostmár a vízesés valóban függőlegesen "esik" a tengerhez képest... királyság :DDD


ledgeri
(veterán)

Brazilia köszöni szépen a hasonlatot,, és soksok nagyváros


hombre[EU]
(aktív tag)

Jó dolog ez, csak az alsó kategóriába, nem ide :)


Duree
(veterán)

Gondolom olyan árcédulát kap ami majd elrettenti a vásárlókat.


Segal
(addikt)

A kis gonosz;]


htc07
(addikt)

Ja, inkább gyártsanak még aktatáska méretű laptopokat floppy olvasóval meg 64kbps modemmel, a többi csak parasztvakitás.

A telefonokból is kispórolják már a polifónikus csengőhangokat is, meg a foJadékkristáJt is!!


komi77
(aktív tag)

Én kifejezetten örülök az új, innovatív dolgoknak. Ennek jelenleg semmi különösebb hatását nem érzem azon kívül, hogy lehet ilyet csinálni. Mire fogják vajon használni a fizikai billentyűzet nélküli masinát? Ahol meg a kép átmérő a fontos - nem annyira a billentyűzet - ott meg minek a hajlíthatóság? Persze az én fantáziám szegényes. Azért jó, hogy van ilyen :)


TigerCat
(veterán)
Blog

Jogos. Pl. beléptető rendszerek, speciális funkcióval rendelkező irányítópanelek, stb. Hosszú távon mindennapi irodai feladatokra, gépelésre viszont kétlem hogy jó lenne.


Slack
(tag)

Ez mitől lesz notebook? Ez nem inkább egy tablet? (Komolyan kérdem, nem trollkodni szeretnék...)


pusszycat
(veterán)

Ez nem munkára van,hanem szórakozásra arra nekem megfelelő (lenne). Meg van 3 vezetékmentes billentyűm is ha minden kötél szakad. Hogy mitől más mint egy tablet? Teljes értékű windows,valami arravaló procival, 1TB m2. ssd,16 GB memória.... ezekre tippelek. :)


hemaka
(nagyúr)

Apple már rég megcsinálta, igaz csak 12,9 colos, de akkor is. :DDD


komi77
(aktív tag)

Ezt mondjuk el tudom képzelni. Inkább szórakozásra szánhatják mint munkára, bár windows miatt akár prezentációk levezénylése sem kizárt vagy valami médiához köthető feladatok elvégzéséhez.


Apollyon
(Korrektor)

Az asusnak volt jópár éve már egy hasonló projektje, gigabukta volt, ez is az lesz.


Reggie0
(nagyúr)

Hianypotlo. TN+film verzio nem lesz? ;]


Tetsuo
(tag)

Ezt a baromságot! Mint egy elszállt agytröszt koncepcióautója.


zetor2000
(aktív tag)

Eldőlt egy dolog:
Legyen e hajlított kijelző, vagy sem?
Itt mindenki eldöntheti, neki melyik a jobb... Ha ez lesz nagyobb méretben / felbontásban, akkor ez tényleg sanszos, hogy okafogyott kérdés/vita lesz.
Kinek-mi, fogyja, és úgy hajlítja. Meg majd lesznek gépek, amik a hajlítottakat ívelik, és a laposakat hajlítják, nehogy kézzel kelljen. Olcsó termékek csak egyik funkciót fogják tudni, a pro-k meg mind a kettőt. Kínából, ingyen postával.


troviko
(senior tag)

Ez egy hülyeség.


spyboy88
(kezdő)

Kipróbálnám. Bár az árából inkább vennék egy jó gamer laptopot, ha már laptop. De idővel olcsóbb lesz, nah majd akkor :D


Jesus_Shaves
(tag)

Olvasom a kommenteket, páran azt találgatják, mire lehetne használni egy ilyen készüléket. "Biztos jó valamire, csak nem tudjuk még, mire". Tényleg eljutottunk oda, hogy problémákat kell kitalálni a termékekhez, hogy eladhatóak legyenek? :U


Malák
(tag)

Én nem látom semmi értelmét ennek a tabletnek.


nexplo
(aktív tag)

Csak nehogy a samsung mobilok új hajtogató hiperszuper kijelzőjét kaja ez is.... Ez esetben nem tart majd sokáig a csukdosás :DDD


Reggie0
(nagyúr)

Odaig mar reg eljutottunk :)


MeszesKPT
(aktív tag)

Ennek sem én leszek a célközönsége.


nexplo
(aktív tag)

Nem a problémát hanem a design mindenek felett... Van egy "szuper" design ami csak szép de igazból ki tudja mire jó. A marketing csapat le van maradva hogy meggyőzzön minket :)

üzenetek