üzenetek

hozzászólások


Balika911
(nagyúr)

Awww, de cuki! :)

Csak nem kurva hangos? Mondjuk ezt úgyis csak magamnak tudnám eldönteni.

[ Szerkesztve ]


XuChi
(addikt)
Blog

600-800k ár garantált. :((


Akula
(senior tag)

na ne ba... :Y


noPublicFG
(senior tag)

A hasonló felszereltségű laptopoknak az árát kapja mindig. Sajnos!


Balika911
(nagyúr)

Pedig lehet annyi. Az i5-8400T-vel és RTX 2070-nel érkező verzió (EC52070D) 1600 USD a Zotac oldalán, 8 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel és 1 TB HDD-vel.

[ Szerkesztve ]


Dr. Akula
(nagyúr)

Nem lennének rosszak ezek a mini dolgok, ha nem a hűtés lenne bennük a legminibb. Igazából ezekhez kéne olyan hogy az egész oldallap egy nagy borda, amihez hozzá van hőcsövezve a CPU + GPU, és egy hasonlóan nagyméretű, alacsony fordulatszámú venti kavarja a levegőt.


pengwin
(addikt)
Blog

a gyártóknál a Creator szót egyre inkább az RGB nélküli gamer szinonimájaként használják

Kontra:
két 10 Gbps-os és négy 5 Gbps-os USB konnektor található, továbbá egy sima gigabites és egy 2,5 GbE hálózati port is elfért

Ezzel a felszereltséggel ez egészen biztosan nem gamer eszköznek lett szánva... Kis mini munka állomás.


szasanyi
(nagyúr)

Annyi csak nem lesz... bár szvsz tökmind1 , hogy 550k vagy 760k :U Ráadásul hátrány még a ZOTAC esetében, hogy nálunk csak 2 év garancia van a termékeikre.


nexplo
(aktív tag)

Ennyiért nem fogják szétkapkodni az tuti. Az ötlet pedig frappáns. Nem egy komplett asztalnyi gép, hanem egy "zsebpc" :)
Ennyiért már majdnem építeni lehet jobbat szerintem :U


szasanyi
(nagyúr)

Persze, sztem is az ár a fő probléma... persze a 2 év gari sem előnny (főleg ilyen összegnél). És nem majdnem, hanem biztosan jobbat lehet építeni 600K+ áron. :K


nexplo
(aktív tag)

Ezért nem értem hogy milyen piaci résre akartak rácsapni :D
A kevés garival drágán rés...


kromatika
(veterán)

De ari :B


dabadab
(félisten)
Blog

"És nem majdnem, hanem biztosan jobbat lehet építeni 600K+ áron."

Ekkora méretben?


szasanyi
(nagyúr)

Nyilván nem, de az nem is olyan teljesítményt hoz! Mert ezt ugye elvileg gamereknek szánták...


dabadab
(félisten)
Blog

"Nyilván nem"

Akkor meg miért nem arról posztolsz, hogy ennyi pénzért olyan biciklit vennél, ami sokkal gyorsabb ennél a gépnél, mert az csak egy helyben áll? :D

Itt a méret az, ami miatt drága és ami az egész cuccnak a lényege. Akit ez érdekel, azokat nem érdekli az, hogy egy mid towerben mit tudsz összerakni.


nexplo
(aktív tag)

Szerintem egy "gémer" pont nem a méretet fogja nézni... nem fogják ezzel a géppel tolni sokan csak azért mert icipici. De ez szubjektív vélemény :)


szasanyi
(nagyúr)

Mert távolról sem arról van szó! 600k+ áron sokkal jobb Mini ITX GamerPC építhető - ami nyilván nagyobb, egyúttal hűvözebb és játékra jobb alternatíva. Ha vkinek ez mégis nagy, akkor is tud venni olyan áron gamer notebook-ot (ami komplett, kijelzővel együtt szerelt gép és szintén kicsi).
Ez a MiniPC valószínűleg nem olyan áron lesz elérhető, hogy érdemes lesz megvenni egy játékosoknak.


Balika911
(nagyúr)

A játék nincs is a honlapon kiemelt hat felhasználási terület közt. (Bocsánat, de, az utolsó kettőnél említik.)

[ Szerkesztve ]


szasanyi
(nagyúr)

És az a GPU akkor miért került bele? Biztos nem egy videóplayer vagy YT miatt... Ilyen áron és ilyen GPU-val nyilván az választ ilyen gépet aki játszani akar, mert másraa kb.99%-ban fölösleges pénzkidobás lenne.


nexplo
(aktív tag)

Ettől még biztosan fognak rajta. Az ereje megvan hozzá :)


dabadab
(félisten)
Blog

"És az a GPU akkor miért került bele?"

A GPU-val nem csak játszani lehet ám :)

Meg a GB + 2,5 GB Ethernet LAN se azt mutatja, hogy ezt játékos gépnek szánták volna, mert ahelyett akkor inkább RGB ventit raknak :DDD

Videószerkesztés, grafikai design, fotós munkák, 3D animáció, ilyesmiket írnak, minden bizonnyal ezért is lett "Mini Creator PC".

[ Szerkesztve ]


Balika911
(nagyúr)

A cikkben levő linkeken keresztül is megtalálni, de itt írnak róla, hogy játékon kívül mire lehet jó ez a gépcsalád - elsősorban a különböző tartalmak előállítására.

[ Szerkesztve ]


szasanyi
(nagyúr)

Nem értelmezed amiker írok... pont ezért írtam, hogy kb.99%-ban fölösleges. Akinek munkára kell az nem valószínű, hogy ilyet választ. Az asztali és mobil eszközök - sokszor lényegesen - más teljesítményt nyújtanak, ami mondjuk az említett munkáknál bizony fontos lehet. Tehát én még mindig nem értem hol az a piaci rész, ahol olyan áron felvevőpiac is lesz.


Turcsika
(lelkes újonc)

Úgy elfogadnék egy ilyen kis valamit, ha nem throttlingolná szét magát és nem adnák méreg drágán.


troviko
(senior tag)

Szimpatikusak ezek a pici gépek, agyalok rajta, hogy ha cserélem a régebbi gépem, egy ilyet kéne. Két dolog rettent el, az egyik a hanjuk (én azt mondom, hogy még mindig lehetnénk egy kicsit nagyobbak, cserébe halkabb hűtésért), és az, hogy ha ezen gari után kidurran az alaplap, vagy proci, vagy VGA, akkor kuka ez egész, nem tudod cserélni. Ez esetben pedig - hogy egy klasszikust idézzek - az anyagi kár jelentős.


troviko
(senior tag)

Öregem... PONTOSAN ezt gondolom én is, tökéletesen egyezik a véleményünk a témában. Ha így oldanák meg, akkor adott esetben az a venti foroghatna keveset is, mégis hatékonyan hűtené a rendszert, halkan, vagy lényegében hang nélkül. Alacsony terhelés mellett, hűvös szobában akár passzívan is. Hónapok óta pont ezen agyalok én is, amióta játszom a gondolattal.
+1
:C

üzenetek