Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pmartin96
(újonc)

Enigma... :)


turbulencia8
(PH! addikt)

En azzal kapcsolatban szkeptikus vagyok. Egy eve meg csak a PQi hozott ki teljesen W10-FIDO kompatipbilis, megbizhato usb-s ujjlenymatolvasot. Elotte rendeltem egy ilyesmi ujjlenyomatolvasot Kinabol, de ott az osszetakolt drivernel a virusirto trojait jelzett, ugyhogy leselejteztem.

[ Szerkesztve ]


pmartin96
(újonc)

Picit olyan szőrszálhasogató megoldás, Minek? Nem tud vki megjegyezni picit hosszabb jelszót.. :W Ok értem a lényegét de egyetértek a 2. hozzászólóval.


Borisz76
(PH! kedvence)
Blog

Régen a hatóságok fáradságos munkával gyűjtötték az újjlenyomatot.....most meg dalolva és önként töltjük fel a nagy testvérnek....


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Te jó ég, hogy néz ki az a gamer egér... Egypálcás.


pusszycat
(PH! kedvence)

Kenjék a hajukra... :))


Etele007
(újonc)

Tök úgy néz ki mint a Hama uRage reaper nx. Csak ez olcsóbb.


klepto
(PH! addikt)
Blog

Mikor lesz ezekről az UFO Cooler Masterekről egy részletesebb teszt?
Már csak azért kérdezem, mert a házamba már egy Zalmann cnps5x hűtőt is alig tudtam beszuszakolni; milliméterekre van a hőcsöve a ház tetejétől, és a ház tetőmerevítője hozzáér a ventillátor burkolatához (fekvő SilverStone ATX házikó) :B


Hieronymus
(senior tag)
Blog

"32 901 forintba kerül"

Érdekes árképzés. Én inkább 32 899 forintot kérnék érte.


MMIX
(PH! addikt)


CoolerMaster.com-ról

Teszt, eteknix.com

MasterAir G100M review, több teszt is van. (google)

[ Szerkesztve ]


Den Hadnagy
(senior tag)

Van benne valami, amit mondasz, de ennyi erővel már útlevél készítésénél is regisztrálják az ujjlenyomatodat pl.


Badlof2k
(fanatikus tag)

Szerintem a mic gazabb:DD a fejhallgató is érdekes de hát kinek mi ;]


Duracellm...
(PH! kedvence)
Blog

Első három ránézésre gamer-egér-madzag-tartó-nak néztem :DDD


zdanee
(őstag)
Blog

Felejtsük már el a HDD-only notebookokat! Nem szabad megvételre ajánlani SSD nélküli gépet. Teljesen mindegy, hogy milyen fasza proci és videokártya, mennyi memória van benne, lassú lesz. "Tessék, itt a slusszkulcs az új Ferraridhoz, a motort kicseréltük egy kétütemű Trabantéra". Nyilván nem a MediaMarktól kell elvárni, hogy vegyék le a polcról, de a szakújságírók talán pont megfelelő pozícióban vannak, hogy másfelé tereljék az egyszeri vásárlókat.


kleinguru
(PH! addikt)

Minden havi update után “szerencsére” a win10 úgyis elfelejti, mit állítottál be:W


GoldhandRent
(senior tag)
Blog

A kendomennek szerintem nem RGB-sek a ventilatorai, csak sima fehérek. Valamint abban biztos vagyok, hogy az előlap mögé senki semmi radiátort nem szerel...


snecy20
(PH! addikt)
Blog

"Játékosoknak kínált olcsóbb perifériák közül az Everest Rampage SMX-R1 egy 4000 dpi maximális felbontással rendelkező egér, amely 5390 forintba kerül" - Valószínűleg annyit is ér, amilyen olcsó...


Mamuska
(őstag)

Házak, perifériák nem tűnnek valami minőséginek. :N


janeszgol
(PH! kedvence)

Az Ideapad 720 jónak tűnik, de RX550 FHD-s kijelzőhöz... bar alacsonyabb felbontásban jó lehet. Gondolom azért van mellette 8 giga ram, mert nincs dedikált memóriája a VGA-nak.
Az Y-t pedig a 4 giga ram eszi meg. És akkor el is érkeztünk a problémához. Ma már több játéknál is felbukkan a 8 giga ram, mint minimum. Ez lehet akár RTS is, nem kell az akciójáték-csodákra gondolni. 200+ ezerért férjen bele. Semmire nem megyek az SSD-vel, ha Ram szűkében vagyok.


Ted_Beneky
(senior tag)

A vezérlését vajon hol lehet elhelyezni? Gépen kívül lóg valahol vagy belül van és nem férek hozzá kívülről, csak ha leveszem az oldallapot? Vagy megy alaplapi szoftverrel is?


próbakocka
(senior tag)

AMVA paneles monitorok grafikai munkára alkalmasak, vagy csak az IPS üdvözít?


Mamuska
(őstag)

Alkalmasak, természetesen professzionális használatra jobbak az IPS-ek.


doooo
(őstag)

Van dedikált memóriája az RX550-nek. Manapság minden valamit is érőnek van, márpedig azért ez sem a lehető legrosszabb kártya. Főleg, hogy az új generációk erőben nagyjából megegyeznek az asztali társukkal... márpedig én nem tudok a közelmúltból olyan -dedikált és nem integrált- kártyáról, aminek nincs memóriája. Persze lehet, hogy tévedek... De a lényeg, hogy ez az Ideapad nem a kártyán és a RAM-on csúszik el, hanem inkább az U-s procin.


Csapoati
(PH! nagyúr)
Blog

Viszont ez nem egy játékra szánt gép, kevésbé erőforrásigényes munkához pedig a 4 giga RAM is elég lehet.


janeszgol
(PH! kedvence)

Felettem két hozzászóló: értem. Igaz ezek nem gamer kiadások, ezt picit elnéztem. (Én egy mindenest keresek, ami mindenre jó picit.) Ezek az U-s procik már talán nem harmatosak. Köszi. :R


doooo
(őstag)

Nem harmatosak, de ha játékra is használnád a gépet, akkor egy HQ-s procival szerelt gépet keress... Ez az RX550 már bőven elég játékra. Tehát egy ilyen gép, amiben U helyett HQ van, mindenre jó (nem is picit). Az U se használhatatlan, de nem épp játékra való (mármint egy szint felett természetesen... de ezt te tudhatod, hogy mit is szeretnél játszani rajta, ha szeretnél). Játékon kívül mindenre elég az U is. Csak akkor már ilyen GPU sem kell mellé. ;)


noPublicFG
(senior tag)

Az az Y920 tetszetős, az ára, viszont eléggé felcsúszott.


turbulencia8
(PH! addikt)

Konkurens cegeknel az ipari kamerak elott nem szeretem a jelszavaimat bepotyogni, ilyen alkalmakhoz nagyon jo ez az usb-s ujjlenyomatolvaso, de en csak a PQi-t ajanlom.

[ Szerkesztve ]


MeszesKPT
(fanatikus tag)

Egész elérhető árúak azok a 32"-os monitorok. Tapasztalatom szerint 4K azért már túl sok ebben a méretben, legalábbis ha az ember nem kíván szenvedni a Windows scalinggel.


janeszgol
(PH! kedvence)

Értem, köszönöm. Megjegyzem akkor ezt a GPU-t. Semmi HC játék nem és nem kötelező az FHD felbontás (mármint a kijelző legyen az, de játékban HD-ra állítás lesz). Most egy Core i5 3317U-s laptopot használok és hiába van mellette 8 giga ram, vacak. Sokat gondolkodik, lassú. Azt hittem a Bulldozernél és leszármazottjainál nincs rosszabb, de van. A Kaveris noti 4 giga ram mellett megeszi reggelire. De mára már az U-s procik jobbak, legalábbis ha hihetek a PC Worldnek. :R

üzenetek