Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


rdt89
(őstag)
Blog

Élvezetes volt a gameplay és ha ilyen jó lesz a játék atmoszférája, a grafika se fog zavarni, hisz sokan a Darksiders-t se a grafika miatt szeretik /semmi köze ehhez a játékhoz, de csak az érzékeltetés végett/ :)


hombre[EU]
(őstag)

Errōl beszéltem. A NaughtyDog (mivel azokhoz a játékokhoz áll a legközelebb) már a megjelenés elōtt 1 évvel a majdnem final build-el (elōrehaladott beta, reprezentálja a végterméket) promózza a gameket, ez pedig egy ALPHA demó volt, 10 perces minōségi gameplayt nem tudtak összehozni 5 hónnappal a megjelenés elōtt.
Sajnálom pedig nagyon jónak tūnik,ne legyen igazam, de ez nagyon össze lesz csapva
Szerk.: az AI-t nem is hoznám fel, multikhoz vannak szokva

[ Szerkesztve ]


David75
(őstag)

Ha valakinek van origin acces amúgy is és majd járni fog hozzá akkor lehet vele játszani. De hogy kiadjak majd ennek a csőjáték deluxe verziójáért 60-80 €/£-t az esélytelen.

[ Szerkesztve ]


rottenbull
(senior tag)

Mindenhova odairjak az afat, ha vegleges, akkor is. Egyfajta vedekezes, hogy ne szapuljak a reszleteket.


BabMester
(tag)

Szóval van egy tucat sci-fi csőjáték, az egyik fegyver skinjét kicserélik fénykardra, az ellenfelekét rohamosztagosra és az emberek elájulnak..

Star Wars hangulat 0, ez nagyon gyenge.. biztos vagyok benne, hogy ez nem SW jatéknak készült, csak kellett egy Story SW jaték így ráhuzták a brandet.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Semmi SW hangulat. A főhős unszimpatikus. A mozgásanimációk gázok (ha alpha akkor is). És semmi különöset nem mutattak.
Nem hiszem, hogy nagy cucc game lesz ez..


daa-raa
(Jómunkásember)

Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire primitív AI-t játékban. Talán a Doom 2-ben.


.Z.
(senior tag)

Már csak azért meg fogom venni (nem teljes áron persze), mert single player :D


Maxxy10
(senior tag)

Azért ne felejtsük el,hogy ez még csak Alpha gameplay ez még sokat változhat.


hombre[EU]
(őstag)

áfát? :D Ez biztosan nem a végleges verzió, megjelenéskor (remélem) sokkal csiszoltabb lesz...de vágott tartalmat szimatolok. A lézernyaláb sebességét kicsit elszámolták


duvi
(PH! nagyúr)

Szerintem borzalmas. A feléig bírtam nézni és abbahagytam. Üres, lélektelen hadonászás, nulla hangulattal. Számomra ez nem SW :(


KisTücsök
(PH! addikt)

Hát persze. 5 hónappal a megjelenés előtt.

Ez pontosan ugyanígy fog kinézni releaskor is.


RudY
(őstag)
Blog

Az ide szánt 15 perces bemutatót nem tegnap vágták össze, és nem 1-2 héttel előtte szokás az éppen akkor állapotból kikapkodni. ;)


Garrick
(lelkes újonc)
Blog

Nézem a videót, néztem a videót és egyszerűen nem tudom feldolgozni, pedig nem nehéz. Látom a gyereket hadonászni a fénykarddal, látom az ellent, az SW világra utaló jeleket, de kb olyan érzésem van, hogy akármelyik játékot át skinezhették oszt jó napot. Lehet velem van a baj, lehet az emlékek szépültek meg, de számomra az utolsó jó SW játékok a Jedi Knight 2 és a Jedi Academy. Már ha ennél a játéktípusnál maradunk, mert továbbra is a Kotor 1-2 visz mindent. Egyetlen plusz pont, hogy a játékmenet nem olyan pocsék mint a Force Unleashedben. Aztán majd elválik a megjelenés után. Mindig imádtam a SW történeteket amik hozzátettek az univerzumhoz, lehet itt is lesz egy olyan sztori hogy leülök. Más esetben, számomra, hamar a feledés homályába fog merülni. Mindenesetre ezek vegyes érzések most, nem 15 percből akarok megítélni egy még ki nem adott játékot.


Deck
(PH! félisten)
Blog

"mert továbbra is a Kotor 1-2 visz mindent"

+1 :R


saelin
(PH! kedvence)

Jó hogy benéztem ide, mert már azt hittem velem van a baj. Ez egy közepes valami lesz max.


Hunpriest
(fanatikus tag)

A játékmenet tényleg elég össze ollózottnak tűnt, van benne Titanfall (a parkour), Deadspace (a stázis). Az vicces volt hogy külön megtapsoltatták a tényt, hogy single player lesz...


Ragnar_
(PH! addikt)

Ez teljesen jó lesz szerintem. Egy modern JK Jedi Academy. A grafikával semmi baj nincs, de ez EA és SW így alap, hogy nem lehet jó, és még az AI is. :) (Szerintem az utóbbi idők legjobb SW single player játéka lesz. Persze játszva derül majd ki, de nekem így ezek alapján nagy problémám nincs vele.)

[ Szerkesztve ]


.Z.
(senior tag)

Nem veled, hanem veletek :DDD


3L1T3
(senior tag)

Nyugi ha PS ex lenne csak úgy írnád a hsz-eket. Várjuk meg azért amíg megjelenik. ;)

üzenetek