Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


rdt89
(őstag)
Blog

Élvezetes volt a gameplay és ha ilyen jó lesz a játék atmoszférája, a grafika se fog zavarni, hisz sokan a Darksiders-t se a grafika miatt szeretik /semmi köze ehhez a játékhoz, de csak az érzékeltetés végett/ :)


hombre[EU]
(őstag)

Errōl beszéltem. A NaughtyDog (mivel azokhoz a játékokhoz áll a legközelebb) már a megjelenés elōtt 1 évvel a majdnem final build-el (elōrehaladott beta, reprezentálja a végterméket) promózza a gameket, ez pedig egy ALPHA demó volt, 10 perces minōségi gameplayt nem tudtak összehozni 5 hónnappal a megjelenés elōtt.
Sajnálom pedig nagyon jónak tūnik,ne legyen igazam, de ez nagyon össze lesz csapva
Szerk.: az AI-t nem is hoznám fel, multikhoz vannak szokva

[ Szerkesztve ]


David75
(őstag)

Ha valakinek van origin acces amúgy is és majd járni fog hozzá akkor lehet vele játszani. De hogy kiadjak majd ennek a csőjáték deluxe verziójáért 60-80 €/£-t az esélytelen.

[ Szerkesztve ]


rottenbull
(senior tag)

Mindenhova odairjak az afat, ha vegleges, akkor is. Egyfajta vedekezes, hogy ne szapuljak a reszleteket.


BabMester
(tag)

Szóval van egy tucat sci-fi csőjáték, az egyik fegyver skinjét kicserélik fénykardra, az ellenfelekét rohamosztagosra és az emberek elájulnak..

Star Wars hangulat 0, ez nagyon gyenge.. biztos vagyok benne, hogy ez nem SW jatéknak készült, csak kellett egy Story SW jaték így ráhuzták a brandet.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Semmi SW hangulat. A főhős unszimpatikus. A mozgásanimációk gázok (ha alpha akkor is). És semmi különöset nem mutattak.
Nem hiszem, hogy nagy cucc game lesz ez..


daa-raa
(Jómunkásember)

Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire primitív AI-t játékban. Talán a Doom 2-ben.


.Z.
(fanatikus tag)

Már csak azért meg fogom venni (nem teljes áron persze), mert single player :D


Maxxy10
(senior tag)

Azért ne felejtsük el,hogy ez még csak Alpha gameplay ez még sokat változhat.


hombre[EU]
(őstag)

áfát? :D Ez biztosan nem a végleges verzió, megjelenéskor (remélem) sokkal csiszoltabb lesz...de vágott tartalmat szimatolok. A lézernyaláb sebességét kicsit elszámolták


duvi
(PH! nagyúr)

Szerintem borzalmas. A feléig bírtam nézni és abbahagytam. Üres, lélektelen hadonászás, nulla hangulattal. Számomra ez nem SW :(


KisTücsök
(PH! addikt)

Hát persze. 5 hónappal a megjelenés előtt.

Ez pontosan ugyanígy fog kinézni releaskor is.


RudY
(őstag)
Blog

Az ide szánt 15 perces bemutatót nem tegnap vágták össze, és nem 1-2 héttel előtte szokás az éppen akkor állapotból kikapkodni. ;)


Garrick
(lelkes újonc)
Blog

Nézem a videót, néztem a videót és egyszerűen nem tudom feldolgozni, pedig nem nehéz. Látom a gyereket hadonászni a fénykarddal, látom az ellent, az SW világra utaló jeleket, de kb olyan érzésem van, hogy akármelyik játékot át skinezhették oszt jó napot. Lehet velem van a baj, lehet az emlékek szépültek meg, de számomra az utolsó jó SW játékok a Jedi Knight 2 és a Jedi Academy. Már ha ennél a játéktípusnál maradunk, mert továbbra is a Kotor 1-2 visz mindent. Egyetlen plusz pont, hogy a játékmenet nem olyan pocsék mint a Force Unleashedben. Aztán majd elválik a megjelenés után. Mindig imádtam a SW történeteket amik hozzátettek az univerzumhoz, lehet itt is lesz egy olyan sztori hogy leülök. Más esetben, számomra, hamar a feledés homályába fog merülni. Mindenesetre ezek vegyes érzések most, nem 15 percből akarok megítélni egy még ki nem adott játékot.


Deck
(PH! félisten)
Blog

"mert továbbra is a Kotor 1-2 visz mindent"

+1 :R


saelin
(PH! kedvence)

Jó hogy benéztem ide, mert már azt hittem velem van a baj. Ez egy közepes valami lesz max.


Hunpriest
(fanatikus tag)

A játékmenet tényleg elég össze ollózottnak tűnt, van benne Titanfall (a parkour), Deadspace (a stázis). Az vicces volt hogy külön megtapsoltatták a tényt, hogy single player lesz...


Ragnar_
(PH! addikt)

Ez teljesen jó lesz szerintem. Egy modern JK Jedi Academy. A grafikával semmi baj nincs, de ez EA és SW így alap, hogy nem lehet jó, és még az AI is. :) (Szerintem az utóbbi idők legjobb SW single player játéka lesz. Persze játszva derül majd ki, de nekem így ezek alapján nagy problémám nincs vele.)

[ Szerkesztve ]


.Z.
(fanatikus tag)

Nem veled, hanem veletek :DDD


3L1T3
(senior tag)

Nyugi ha PS ex lenne csak úgy írnád a hsz-eket. Várjuk meg azért amíg megjelenik. ;)


hombre[EU]
(őstag)

Nincs baj az Ai-val, mert nincs is :D
A grafika pedig nem rossz(azon kívül,hogy a textúra részletek nem AAA minōségūek;alpha), de ez már 2 éve is csak egy sztenderdnek ment volna el (arcok/bōr plasztik, ruhán/pajzson 0 anyag minōség/ részletesség stb)


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Accessben jó lesz. Single játékért nem adok ki pénzt, amit EA csinál. Inkább kitolom újra a Jedi Academyt.

(#23) b.: Ami SW és jó lehet, az már volt. RPG? Kotor. Shooter? BF1-2. Űrhajós? Rogue Squadron. Kardozós? Jedi Knight széria és TFU. Stratégia? EaW, GB. Nem nagyon lehet már jobbat csinálni. Az EA játékai is csak reklámcélt szolgálnak. Ez is arra jó, hogy kedvet csináljon annak a pár elvakult fannak a filmhez ami legközelebb jön.

[ Szerkesztve ]


b.
(PH! nagyúr)
Blog

Erre nem tudnak rájönni egyébként. Mondjuk igaz azzal dolgozniuk kellene., hogy olyan minőségi címet alkossanak, mint a KOTOR.

vegye érzéseim vannak. üresnek találom, mint a Battlefrontokat. Lézerkard van benne meg lézerpisztoly, aztán jó van ezzel el lehet adni...


jarnyz
(kvázi-tag)

Számomra a days gone bebizonyította, hogy nulla AI-val is lehet élvezetes egy játék. Minden percét imádtam a játéknak, de az emberek benne hasonló iq szintet ütnek meg, mint ebben a videóban.

Emlékezeteim szerint a god of war (másik kiváló alkotás, aminél a madaras trophy hiányzik csak) se rendelkezett okos ellenfelekkel, de élvezetes volt a küzdelem benne.

Nagyon várom a LoU2-t, hogy ők ezen a téren is megmutatják (az utolsó gameplay erre enged következtetni), de nagyon kevés játékkal játszottam eddig, amiben csettintettem az AI tudásán.

[ Szerkesztve ]


GodGamer5
(őstag)

A fénykard teljesen erőtlen lett, nincs darabolás, kb Jedi Knight 2 szint, de még ott is leestek testrészek. 2019-ben szerintem ez óriási fail, pedig a játék amúgy nem lenne rossz, mondjuk ehhez képest visszasírom a Phantom Menace-t. :) De legalább nem multis a cucc.


Deck
(PH! félisten)
Blog

Kotor 3 lehetne igazán. :). Vagy csak egy durván felújított remastered Kotor 1-2, amit a mai kornak megfelelően újítanak fel, bővítik ki és megjelenne minden platformra. Úgyis minden évben végig viszem őket újra és újra.. :P

[ Szerkesztve ]


jarnyz
(kvázi-tag)

Én csak arra tudok gondolni, hogy azért nem esnek le a darabok és nincs vér sem, hogy kaphasson egy pegi 16ot mondjuk. Darabolás esetén rögtön pegi18.

Nekem is hiányzik a darabolás, de legalább nem baseballütő hatása van. (Ugye force unleashed 2?!)

[ Szerkesztve ]


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

TFU2 még mindig hangulatosabb volt ennél.


noPublicFG
(senior tag)

Elkapott a retro hangulat. Jedi Academy és Jedi Knight 2 Jedi Outcast jutott eszembe. A hangok autentikusak, eddig nem rossz! :)


RudY
(őstag)
Blog

Jogos, a Days Gone nem véletlenül 18+. :DDD


kikikirly
(senior tag)
Blog

Én a filmektől kapok agyfact, egyszerűen 12-es karikával nem lehet normális akciójelenetet csinálni.
Jurassic Worldnél nem volt gond, főhőseink menekültek, az akció csak a háttérbe ment.
Star Wars filmekbe viszont a csatajelenetek volumene miatt ez a trükközés nem működik mégis pusholják a 12-es besorolást.Star Wars köré felépített játék figurák stb miatt érthető,de hogy a videó játéknál mi jelentősége van ??Anyuci nem veszi meg ha 18-as karika van a dobozon?Nem hiszem hogy sok szülő odafigyel rá,főleg az Online CD kulcsos játékok korában,gyerek csak a bankártyát kéri el anyutól többit a gyerek intézi vagy nem?
Modern technika lehetővé tenné hogy minden eddiginél látványosabb csatajeleneteket csináljunk,költségvetésből koreográfiát jól megcsináló szakember gárdára is futná,oszt a besorolással ellehetetlenítik az egészet....
Skywalker kora teaser bal alsó sarkába is ott virit a 12-es besorolás,szóval a látványos akció jelenetekre most is keresztet vethetünk.Gondolom nem a rendező kérte hogy szűkítsék be mesterségesen az eszköztárát,Disney megkötése hogy a mindenféle Star Wars figurát megvetessék a gyerekek szüleikkel...
Most akkor a videó játékoknál is ez lesz?


GodGamer5
(őstag)

Vér nem kell, de egy-két testrész leeshetne, az még bőven belefér a 16+ -ba. :) Viszont a fénykard átvághatna több dolgot a környezetében, a hardver biztos elbírná, így a csőben futkosva. :)


k-adi
(PH! kedvence)

juj istenem ez mekkora egy erőtlen fos demo bemutató volt... semmi hangulat szinte :D

sw skinbe bújtatott uncharted


laceszgamer
(PH! addikt)

Hát a semminél még így is több. Bár tényleg jöhetne már valami komolyabb Sw játék.


3L1T3
(senior tag)

Vicces amúgy, hogy láttatok a játékból 10 percet főleg az Alpha verzióból, és már elkönyveltetek és tudtok mindent. :D :D


Jigoku
(kvázi-tag)

Nekem nagyon tetszett, de "gyanítom" szokásosan a kisebbséget képviselem... :,D
Kíváncsi leszek, miket hoznak még ki belőle, mert nem igazán tudtam a legelső bejelentés kapcsán, hogy mire számítsak majd ettől a játéktól, de nekem bejön ez a mostani irány.


laceszgamer
(PH! addikt)

Hát igazából egyvalami hiányzik belőle, a nagybetűs SW hangulat, ehhez elég ez a 10 perc is, és ami még nem mellékes, hogy első benyomás csak egyszer van, szóval épp ezzel a videóval kellene, hogy megfogják az embereket, hogy simán érdeklődjenek.


CJ4567
(PH! kedvence)

És a KOTOR első részét konkrétan bárhol játszhatod. Fut egy krumplin is, szóval bármilyen laptopon, számítógépen elfut, telefonra is van port (és teljesen jó az irányítás, én Androidon játszottam végig a KOTOR1-et), mindenhová elviheted. :D

[ Szerkesztve ]


Cifu
(PH! nagyúr)
Blog

Nézd meg mondjuk a tavalyi Cyberpunk 2077 videót, és hasonlítsd össze ezzel. Melyik tűnik igényesebben kidolgozott játéknak?

Egy szánalom, hogy az EA ilyesmi szinten tartja az SW-t...

Félek Anthem redux eset lesz ebből is...


Deck
(PH! félisten)
Blog

Igen, alap hogy nekem is megvolt androidon (is) :P
Ez az a játék amit jó elővenni minden évben. Bár, mindig gonosz vagyok benne, egyszerűen nem megy hogy jó legyek ;]


b.
(PH! nagyúr)
Blog

szintén zenész :DDD

[ Szerkesztve ]


Deck
(PH! félisten)
Blog

:C ;]


Ragnar_
(PH! addikt)

"És a KOTOR első részét konkrétan bárhol játszhatod. Fut egy krumplin is"

És pontosan úgy is néz ki ;]


Shepard
(kvázi-tag)

Ott mondjuk pont nem a grafika az elsődleges...

A Fallen order-ről: háát nekem ez még mindig olyan meeeh. Egy megbújt tanítványról van szó, aki már megint ki tudja mennyi képzéssel a háta mögött időt lassít és szinte egy-két jól irányzott csapással intéz el inkvizítorokat. Meg ez a falon futás is. Csak mert a PoP-ban bevált játékelem volt?

Megint feláldozták a következetességet a látvány és akció oltárán, összedobáltak pár badass mozgást egy üstbe és kész a recept.


Deck
(PH! félisten)
Blog

Tudom, hogy csak vicceltél.. :D
De.. PC-n tölthető le hozzá Steam-en is sok texture pack, kiegészítő stb.. Így nagyon jól néz ki :P


Deck
(PH! félisten)
Blog

Tudjátok mi kéne ebbe is és minden jatekba? Egy állítható beállítás ami mutatja a vért és a lerepülő testrészeket pont úgy ahogy a Black Ops 4-be. Így mindenki eltudná dönteni, hogy akar játszani és nem kéne ilyen kiherélt látványt kapnunk..

[ Szerkesztve ]


KisTücsök
(PH! addikt)

Egy külön team van ráállítva az ilyenre. Az E3 az egyik legnagyobb reklám. Ezzel azt állítod, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak.

Én meg továbbra is azt, hogy ez pont ugyanilyen lesz a megjelenéskor is. Mert csak ennyi van benne.


Drenadar
(PH! kedvence)
Blog

agyatlan kaszabolás. lehet hogy nehéz még mai is lemodellezni a fénykardot és lehet hogy még a dark soulsnál is sokkolóan nhezebb lenne de én ma már elvárnám hogy ne HP csík legyen, hanem ha levágom az enemy kezét akkor az essen más le.


.LnB
(PH! félisten)
Blog

Nyugi, ha psex lenne, akkor nem is lenne egy ekkora semmi játék.


Deck
(PH! félisten)
Blog

:C

üzenetek